Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New Milis napsal:
Trochu šťastnej, trochu nešťasnej, ale každopádně to jsou hodinky, který maj asi největší charisma ze všech těch chronozázraků na mý chronopoličce.

Toz se pochlub, coze to lezi na tvy chronopolicce.

• Odpovědi 188
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dneska jsem měl minivánoce, nezávisle na sobě mě přilétl na stůl řemen od Simona a originální (ve finále asi čínská) spona. Takhle to dopadlo, mám radost jak děťátko. Dám sem jen jednu fotku, na tý mojí malý PC mrše mě teď nejdou zmenšovat..

post-1578-1247076042.jpg

Odesláno

kupa54

parada. me se autavie strasne libi. jinak ta origo krabicka je taky slusne cenena, ze? videl jsem ji nekde za 600 babek. nezkoumal jsem to podrobne, ale pry jich je velmi malo

Odesláno

Lidičky, v přestávkách mezi žehlením plínek jsem si pročetl toto vlákno, které jsem dlouho nějak přeskakoval a jsem chycen... Už jsem to měl tak hezky naplánované - teď Nomos a za pár let až našetřím tak Moonwatch. A vy teď přijdete s Autavií... Asi budu muset někoho z pražáků otravovat se žadoněním o předváděcí posezení u kávy v naději, že třeba zjistím že jsou moc velké nebo malé nebo tak něco... Ach jo...

:)

Odesláno
  Gilius napsal:
4Kupa54.....paráda.....jsou skvělé!!!! Ani mi tam nevadí ten koženej,děrovanej řemen......i když bych asi zvolil jinou barvu..... :)

Děrovaný kožak je od Šímy a byl původně pro někoho úplně jiného a na úplně jiné hodinky, ale mě se líbí ten jeho

naprosto dokonale vintážní (úplě nemožnej) vzhled, proto ho nosím pouze svátečně. :smoke:

• po měsících...
Odesláno

Dámy a pánové... co říkáte na šílenou kombinaci Autavii a Watchadoo Heavy :bag:

Nosím je totiž denně a kožené řemení bych velmi brzo zničil a to by mě bylo líto.

post-2585-1253731783.jpg

post-2585-1253731792.jpg

post-2585-1253731798.jpg

post-2585-1253731805.jpg

Odesláno
  Baker napsal:
Ja bych rekl, ze to vypada naprosto skvele, jen proc jsi neobjednal brouseny ?

Broušený bych objednal, kdybych byl objednával, ale koupil jsem ho před časem od váženého člena fora a byl původně určený pro úplně jiné hodinky, ze kterých nakonec sešlo. Včera jsem ho objevil v krabičce a tak jsem ho nasadil. :)

Odesláno
  Kupa54 napsal:
Broušený bych objednal, kdybych byl objednával, ale koupil jsem ho před časem od váženého člena fora a byl původně určený pro úplně jiné hodinky, ze kterých nakonec sešlo. Včera jsem ho objevil v krabičce a tak jsem ho nasadil. :)

Tak hubku na nadobi a prebrousit ;)

Odesláno
  Baker napsal:
Tak hubku na nadobi a prebrousit ;)

Myslíš, že bych to dokázal přebrousit tak, aby to vypadalo dobře. Moc si v tom nevěřím. Má to hodně zaoblení a asi by to nebylo rovnoměrné. :tired:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...