Přejít na obsah

Kolik je tu majitelů Autávií?

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 188
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Tak dneska jsem měl minivánoce, nezávisle na sobě mě přilétl na stůl řemen od Simona a originální (ve finále asi čínská) spona. Takhle to dopadlo, mám radost jak děťátko. Dám sem jen jednu fotku, na tý mojí malý PC mrše mě teď nejdou zmenšovat..

post-1578-1247076042.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidičky, v přestávkách mezi žehlením plínek jsem si pročetl toto vlákno, které jsem dlouho nějak přeskakoval a jsem chycen... Už jsem to měl tak hezky naplánované - teď Nomos a za pár let až našetřím tak Moonwatch. A vy teď přijdete s Autavií... Asi budu muset někoho z pražáků otravovat se žadoněním o předváděcí posezení u kávy v naději, že třeba zjistím že jsou moc velké nebo malé nebo tak něco... Ach jo...

:)

Odkaz ke komentáři

4Kupa54.....paráda.....jsou skvělé!!!! Ani mi tam nevadí ten koženej,děrovanej řemen......i když bych asi zvolil jinou barvu..... :)

Děrovaný kožak je od Šímy a byl původně pro někoho úplně jiného a na úplně jiné hodinky, ale mě se líbí ten jeho

naprosto dokonale vintážní (úplě nemožnej) vzhled, proto ho nosím pouze svátečně. :smoke:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Ja bych rekl, ze to vypada naprosto skvele, jen proc jsi neobjednal brouseny ?

Broušený bych objednal, kdybych byl objednával, ale koupil jsem ho před časem od váženého člena fora a byl původně určený pro úplně jiné hodinky, ze kterých nakonec sešlo. Včera jsem ho objevil v krabičce a tak jsem ho nasadil. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...