Baker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Trochu šťastnej, trochu nešťasnej, ale každopádně to jsou hodinky, který maj asi největší charisma ze všech těch chronozázraků na mý chronopoličce. Toz se pochlub, coze to lezi na tvy chronopolicce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Já je chci taky! Za rozumnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Ještě se mi líbí moc tahle varianta, foto ebay.com, ale ta cena_! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Tak dneska jsem měl minivánoce, nezávisle na sobě mě přilétl na stůl řemen od Simona a originální (ve finále asi čínská) spona. Takhle to dopadlo, mám radost jak děťátko. Dám sem jen jednu fotku, na tý mojí malý PC mrše mě teď nejdou zmenšovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Milisi, krásné po všech směrech, já jen doufám, že jsi nám s nima nevyskočiil z okna... Upraveno 8. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Millis, to bych do tebe nerkl,ze budes na Hujerky. jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Millis, to bych do tebe nerkl,ze budes na Hujerky. jsou paradni. No nejradši bych začal do HromDoPolice hučet, ať mě prodá ty svoje Siffertky... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Já je chci taky! Za rozumnou cenu. A co je to rozumna cena viem o jednych s kalibrom 11 za 800GBP. Ale su v dost zlom stave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Milisi pekny to je, ten remen se Ondrovi povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Tak se konečně taky pochlubím Už je mám asi měsíc a jsem z nich naprosto nadšen. Na ruce je mám skoro pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 kupa54 parada. me se autavie strasne libi. jinak ta origo krabicka je taky slusne cenena, ze? videl jsem ji nekde za 600 babek. nezkoumal jsem to podrobne, ale pry jich je velmi malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Lidičky, v přestávkách mezi žehlením plínek jsem si pročetl toto vlákno, které jsem dlouho nějak přeskakoval a jsem chycen... Už jsem to měl tak hezky naplánované - teď Nomos a za pár let až našetřím tak Moonwatch. A vy teď přijdete s Autavií... Asi budu muset někoho z pražáků otravovat se žadoněním o předváděcí posezení u kávy v naději, že třeba zjistím že jsou moc velké nebo malé nebo tak něco... Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 4Kupa54.....paráda.....jsou skvělé!!!! Ani mi tam nevadí ten koženej,děrovanej řemen......i když bych asi zvolil jinou barvu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 4Kupa54.....paráda.....jsou skvělé!!!! Ani mi tam nevadí ten koženej,děrovanej řemen......i když bych asi zvolil jinou barvu..... Děrovaný kožak je od Šímy a byl původně pro někoho úplně jiného a na úplně jiné hodinky, ale mě se líbí ten jeho naprosto dokonale vintážní (úplě nemožnej) vzhled, proto ho nosím pouze svátečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Pekna nabidka remenu na Heuer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Dámy a pánové... co říkáte na šílenou kombinaci Autavii a Watchadoo Heavy Nosím je totiž denně a kožené řemení bych velmi brzo zničil a to by mě bylo líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Dámy a pánové... co říkáte na šílenou kombinaci Autavii a Watchadoo Heavy Ja bych rekl, ze to vypada naprosto skvele, jen proc jsi neobjednal brouseny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Ja bych rekl, ze to vypada naprosto skvele, jen proc jsi neobjednal brouseny ? Broušený bych objednal, kdybych byl objednával, ale koupil jsem ho před časem od váženého člena fora a byl původně určený pro úplně jiné hodinky, ze kterých nakonec sešlo. Včera jsem ho objevil v krabičce a tak jsem ho nasadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Broušený bych objednal, kdybych byl objednával, ale koupil jsem ho před časem od váženého člena fora a byl původně určený pro úplně jiné hodinky, ze kterých nakonec sešlo. Včera jsem ho objevil v krabičce a tak jsem ho nasadil. Tak hubku na nadobi a prebrousit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Tak hubku na nadobi a prebrousit Myslíš, že bych to dokázal přebrousit tak, aby to vypadalo dobře. Moc si v tom nevěřím. Má to hodně zaoblení a asi by to nebylo rovnoměrné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se