Baker Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Myslíš, že bych to dokázal přebrousit tak, aby to vypadalo dobře. Moc si v tom nevěřím. Má to hodně zaoblení a asi by to nebylo rovnoměrné. Asi ne, do tech zahybu se asi nedostanes, spis prodat a koupit brouseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Tak to jo, to bude asi nejlepší. Chvilku si počkám a kdyby někdo objednával, tak se přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Tak to jo, to bude asi nejlepší. Chvilku si počkám a kdyby někdo objednával, tak se přidám. Toto bys nemel prosvihnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 (upraveno) Tak jednak jsem to samozřejmě prošvihl (trapně se živím prací) a potom stejně bych se chvilku těšil zbytečně, protože to je 22mm. Tak aspoň nemusím :wallbash: Upraveno 24. září 2009 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Trochu jsem si spravil chuť, koupil jsem dnes od jednoho váženého člena monstra a k nim jsem dostal jako bonus řemen s broušenou motýlovkou a tak jsem učinil pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haida Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Mám také hodinky zn.HEUER AUTAVIA typ 11630 VNT po otci.Když zemřel, tak deset let ležely v šuplíku a už nešly.Nejdříve jsem je chtěl prodat,ale pak snad z piety (strašně je tehdy chtěl ) jsem je nechal opravit u fa. HEUER.Ta sranda včetně org.tahu a spony stála bratru cca 18000,-Kč,ale nelituji!Nosím je každý den jako kdysi můj otec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Mám také hodinky zn.HEUER AUTAVIA typ 11630 VNT po otci.Když zemřel, tak deset let ležely v šuplíku a už nešly.Nejdříve jsem je chtěl prodat,ale pak snad z piety (strašně je tehdy chtěl ) jsem je nechal opravit u fa. HEUER.Ta sranda včetně org.tahu a spony stála bratru cca 18000,-Kč,ale nelituji!Nosím je každý den jako kdysi můj otec. Správně, tak to má být. Rodinné stříbro se má používat A pošli nějakou pěknou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Mám také hodinky zn.HEUER AUTAVIA typ 11630 VNT po otci.Když zemřel, tak deset let ležely v šuplíku a už nešly.Nejdříve jsem je chtěl prodat,ale pak snad z piety (strašně je tehdy chtěl ) jsem je nechal opravit u fa. HEUER.Ta sranda včetně org.tahu a spony stála bratru cca 18000,-Kč,ale nelituji!Nosím je každý den jako kdysi můj otec. Ahoj zajimalo by me, kdy jsi nechal opravu delat a jaky tah tam mas. Ja se na origo tah ptal pred 2 roky a odpoved byla ze je nemaji. ze mi muzou poskytnout neco ze soucasne produkce coz ovsem neni puvodni original. Diky za odpoved. Stepan P.S. fotky potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haida Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Bohužel nejsem žádný fotograf,snad tam něco bude vidět.Tah už je pouze TAG HEUER,starý typ,dirkovaný už na skladě nebyl,spona ještě ano. P.S. Do opravy jsem je dal v listopadu 2007 a hotové jsem je měl v květnu 2008.Mají tam na to pouze jediného člověka,tak to docela trvá,ale výsledek je vážně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Bohužel nejsem žádný fotograf,snad tam něco bude vidět.Tah už je pouze TAG HEUER,starý typ,dirkovaný už na skladě nebyl,spona ještě ano. P.S. Do opravy jsem je dal v listopadu 2007 a hotové jsem je měl v květnu 2008.Mají tam na to pouze jediného člověka,tak to docela trvá,ale výsledek je vážně dobrý. Spony maji jeste do ted, jen to nejsou ty co se davaly v 70tych letech ale jsou samozrejme nove vyrobene. Tah mi taky nabizely TAG Heuer ale ten jsem odmitl. V dnesni dobe maji uz 3 hodinare na vintage kousky a oprava trva cca 10-12 tydnu bohuzel jeden jediny hodinar je "master" ke kteremu se dostanou veci v ramci reklamace nebo musite mit stesti aby to byl prave on kdo bude delat na hodinkach jako prvni. V dobe v ktere jsi si nechal opravovat hodinky ty , mely opravdu jen jednoho hodinare a i ja jsem v te dobe mel stesti a hodinky byly renovovane naprosto fantasticky. Jinak posledni 2 kousky jsem moc spokojenej nebyl - stejne jako Ondra (nick si nepamatuju). I presto zachovavam znacce prizen. Koukam ale ze po 2 letech jsi je snad nedal na ruku. Nebo je to stara fotka? S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haida Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Máš pravdu,ty fotky jsem udělal když jsem je dostal z opravy,jsou cca rok a půl staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Nejake remeny jsou na prodej na TimeZone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda.slim Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Ahoj, tady prodávají autavie a další hodinky http://www.chrono24.com/cz/dealer/hpaclass...tches/liste.htm snad to pomůže Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haida Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Dal jsem dnes jeden tah (zcela nový) na Aukro.Koupil jsem ho před dvěma roky ve Frankfurtu na blešáku.Bohužel v zápalu nadšení jsem přehlédl,že je jen 19mm široký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Dal jsem dnes jeden tah (zcela nový) na Aukro.Koupil jsem ho před dvěma roky ve Frankfurtu na blešáku.Bohužel v zápalu nadšení jsem přehlédl,že je jen 19mm široký! ten uz jsem videl kdysi na sbazaru, pokud se nepletu tak patri k modelu 2000. predpokladam ze material je masivnejsi ocel. EDIT" uz vidim ze pises ze je titanovy urcite to budu sledovat. me by se prave jeden takovy hodil Stepan Upraveno 12. října 2009 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 S timto remenem uz muzu mezi vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 všeho do času Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 Nevím sice teda čí jsou, každopádně vám, kluci, gratuluju oběma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 Nevím sice teda čí jsou, každopádně vám, kluci, gratuluju oběma :-) Ja to vim, takze diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 (upraveno) Takze panove oznamuji dalsiho majitele hodinek Heuer (asi typ 11630). Majitelem je muj bratr. Vim ze si je kdysi koupil kdyz ztratil na vojne sve PSI a doma z toho byl celkem poprask na co takovy drahy hodinky staly tusim nejak 4tisKcs. Mohlo to byt nekdy v r. 1975-7. Daval jim docela kour kdyz stavel barak v praci atd. Nedavno jsem se o nich zminil jestli je jeste ma tak rikal ze je ma komplet jak je tehdy koupil se vsema papirama a v originalni krabicce a ze jsou funkcni a v dobrem stavu. Tak jsem zvedavy jak budu mit tak sem dam foto. Podle fotky by to mely byt ty jak ma Haida. Upraveno 25. prosince 2010 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se