Stepino Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 tak dodej fotky hodinek i s krabickou i doklady. to se tak casto nevidi...jinak tenkrat se asi dost placnul pres kapsu, urcite na tom z dnesniho pohledu nevidela ale uricte by je dokazal prodat okamzite.
diver60 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Jo jo jak se k nim dostanu tak je zvecnim. Myslim ze se prodavat nebudou.
hrabe Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Mám Autavie 11630 po Tátovi. Z roku1972-1973 s originíl krabicí a dokladem na 3900,-Kčs. Potřeboval bych poradit: Hodinéř mi řekl, že po výměně sklíčka už nebudou hodinky vodotěsné a jsou použitelné tak akotát v šuplíku. Je to moje srdeční záležitost. Nevíte někdo o fakt speciálním servisu na tyto Heuerky? Jsem z Liberce. Díky
xjr1 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Krásnej kousek s osobní vazbou, tak to má bejt . Můžeš je samozřejmě poslat do swiss na servis, ale přijde mi to zbytečný, sklo i s vodotěsností je určitě vyměnitelný i tady a podstatně levněji. Máš vlastně minerál nebo plast? Jinak s autaviema bych do vody nelezl i kdyby měly sto zkoušek vodotěsnosti, utopit je by byla škoda, na to jsou výborný seika za desetinu ceny(s veškerou úctou ke značce seiko). Ohledně servisu zkus kontaktovat člena fóra s nickem Mechano, mohu z vlastní zkušenosti velmi doporučit.
xjr1 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 V 10. 6. 2010 v 21:28, 'Baker' napsal: Ja to vim, takze diky. Teď se k nim hlásím já a asi u mě nějakou chvíli pobudou. Dokoupil jsem k nim tah, jak se na chlapský hodinky sluší;-)
hrabe Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 O.K. Super, díky. Do budoucna chci sehnat nějaký tah, protože od táty je tak akorát a nemám extra díly. Většinou jsem měl " normální hodinky " , protože jsem měl sen: Tátovi HEUERKY. Najednou je to tady a je to zvláštní pocit. Není to z nějaký nostalgie - TY HODINKY MAJ PROSTĚ KOULE:clap:. P.S. Mám šanci sehnat origo korunku? Dík V 9. 1. 2011 v 0:13, 'xjr1' napsal: Krásnej kousek s osobní vazbou, tak to má bejt . Můžeš je samozřejmě poslat do swiss na servis, ale přijde mi to zbytečný, sklo i s vodotěsností je určitě vyměnitelný i tady a podstatně levněji. Máš vlastně minerál nebo plast? Jinak s autaviema bych do vody nelezl i kdyby měly sto zkoušek vodotěsnosti, utopit je by byla škoda, na to jsou výborný seika za desetinu ceny(s veškerou úctou ke značce seiko). Ohledně servisu zkus kontaktovat člena fóra s nickem Mechano, mohu z vlastní zkušenosti velmi doporučit.
xjr1 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Korunku seženeš, ale nebude úplně levná, rovněž platí pro originál tah.. ale nebál bych se do nich něco málo investovat:-) Jen pro představu: http://cgi.ebay.de/Heuer-Monaco-Autavia-Carrera-Montreal-Monza-crown-krone-/220715485152?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3363ab07e0
hrabe Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Díky za info, je to mazec, ale stjí to za to. V 10. 1. 2011 v 7:41, 'xjr1' napsal: Korunku seženeš, ale nebude úplně levná, rovněž platí pro originál tah.. ale nebál bych se do nich něco málo investovat:-) Jen pro představu: http://cgi.ebay.de/H...=item3363ab07e0
Stepino Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 V 8. 1. 2011 v 22:12, 'hrabe' napsal: Mám Autavie 11630 po Tátovi. Z roku1972-1973 s originíl krabicí a dokladem na 3900,-Kčs. Potřeboval bych poradit: Hodinéř mi řekl, že po výměně sklíčka už nebudou hodinky vodotěsné a jsou použitelné tak akotát v šuplíku. Je to moje srdeční záležitost. Nevíte někdo o fakt speciálním servisu na tyto Heuerky? Jsem z Liberce. Díky moc krasne... sklicko je samozrejme mineralni. tah se da sehnat ale jak psal kolega neni to levna zalezitost (nechapu proc Heuer original veci jsou nekolikrat drazsi nez treba Omega nebo zenith vintagedoplnky) korunka se da sehnat - neni problem dej vedet jestli budes chtit pomoct. autaviim slusi ale i remen a koukam ze puvodni sponui mas coz je dulezite. sklicko ktere je originalni od Heueru je stejne jake bys koupil jinde v nahradnich dilech jen uz nesezenes original tesneni skla, ktere ale nebyva znicene. takze sklicko Te vyjde na cca 150 kc a nech si ho zalisovat druha moznost je poslat to k Hanakovi - je to asi jediny nahradni dil ktery pry maji ze starych zasob (sklicko na Autavie) a jeho vymena Te vyjde na cca 1000 kc hodne stesti a dej vedet jak jsi pokrocil stepan
hrabe Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Ahoj. Díky za info. Tah jsem sehnal kovovej a je broušenej. K hodinkám se hodí. Z kůže musím ještě omrknout. Díval jsem se v krámech, ale vypadaly tak nějak levně ( nejsem žádnej snob, ale......). Sklíčko mi bude hodinář měnit koncem měsíce, takže uvidíme. Sorry, že se jenom ptám a sháním info, ale jsem v tomhle nováček. Takže ještě jednou díky. V 11. 1. 2011 v 12:21, 'Stepino' napsal: moc krasne... sklicko je samozrejme mineralni. tah se da sehnat ale jak psal kolega neni to levna zalezitost (nechapu proc Heuer original veci jsou nekolikrat drazsi nez treba Omega nebo zenith vintagedoplnky) korunka se da sehnat - neni problem dej vedet jestli budes chtit pomoct. autaviim slusi ale i remen a koukam ze puvodni sponui mas coz je dulezite. sklicko ktere je originalni od Heueru je stejne jake bys koupil jinde v nahradnich dilech jen uz nesezenes original tesneni skla, ktere ale nebyva znicene. takze sklicko Te vyjde na cca 150 kc a nech si ho zalisovat druha moznost je poslat to k Hanakovi - je to asi jediny nahradni dil ktery pry maji ze starych zasob (sklicko na Autavie) a jeho vymena Te vyjde na cca 1000 kc hodne stesti a dej vedet jak jsi pokrocil stepan
michael m Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Zdravím, také já jsem se stal dalším vlastníkem Auto Aviatik HEUER 11630 Tachy......i já jsem podědil hodinky po svém otci který byl velký motorista, který věděl co nosí .Opravdu je nosil caa 30 let neustále ,pravdou je že historii modelu jsem neslyšel od něj ale jen jsem tušil z motoristických akci , různých motor .fotografii kde se logo Heuer objevovalo a značku jsem nosil v podvědomí. O to většíí úžas mě překvapil po zjištění infornací na internetu jak spjatá s motorismem a letectvim je. také smekám nad mnoha informacemi kterými jste mě obohatili zde na vašem foru a velice si vážím nadšenců kteří mají obrovský odborný přehled ,jsem laik a hodinkám jsem se nikdy nevěnoval úvítal bych nějakou radu od vás ....... třeba vám budu moci poradit v té motoristické stránce jelikož i mě pohltila tato nypha,Také při renovacích motocyklu tak i při renovaci hodinek je potřeba spousta informací a vídím že jsem vedle zkušených renovátorů odborníků..... chtěl bych se vás zeptat jak poznám jesti mají natahování manualní nebo automatické.......značí nápis Automatic na ciferníku že jsou automatické....... jestliže ano ,měli by závadu musím je natahovat každý 2den sklíčko které mám minerál bych rád vyměnil jelikož jsem z Brna tak je pro mě asi nejschůdnější fa Hanák ,dle fora jsi nejsem jist jestli je to dobrá volba ikdyž jsem na forů negativní ohlas nečetl asi byl u jiného příspěvku proto se ptám na zkušenosti z Brna ,hodinky jinak jdou dobře .....jestli bude mít někdo více času a dokázal by mě poradit také co by v mém případě z renovoval připadně kde .....díky Michael
mischa Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ano, hodinky jsou automatické. Ale musíš je mít přes den na ruce a být relativně v pohybu, jinak se natáhnou málo a přes noc se zastaví. Dají se samozřejmě dotahovat i ručně. Když je vezmeš do ruky a zaklepeš s nimi v horizontální rovině, měl bys cítit, že uvnitř mírně vrčí a že se tam otáčí rotor samonátahu, jestli se neděje nic, tak můžou mít hodinky nějakou drobnou vadu, zkusil bych to pak u nějakého normálního hodináře a teprve ¨pak u autorizovaného servisu. A hoďky jsou to moc pěkné.
pavel23 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Hodinky krásný a s historií, kde jsi koupil tu bundu Gulf?
Stepino Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 pokud se nepletu tak to neni bunda ale cele "monterky" neboli kombineza jinak pokud nefunguje automaticky natah coz se muze stat, tak na vine je z 50% odlucovac samonatahu (ulomene vsechny 3 pacicky) a z druhych 50% uvolneny rotor (proste ten pulkruh co dela natahovani)pak nezbyva nez je natahovat rucne. U Hanaka odlucovac mit nebudou a rotor by snad dokazali opravit.Sklicko mit jeste asi budou (aspon pred cca rokem ho meli ze starych zasob) Hodinky by potrebovaly celkove vycistit (nejenom zevnitr) ale i zbavit potu a necistot pod lunetou a tlacitkama a korunkou.A proto Ti Hanak doporuci je poslat do svycarska - i to zaridi a tam Ti udelaji celkovou opravu.Pak se budes divit az Ti vrati hodinky kde budes mit oranzove rucicky misto tech vybledlych nyni bilych a mozna i novou lunetu (zalezi jestli ji jeste maji) moc rad Ti pomuzu - staci napsat zpravu pokud budes mit zajem. Stepan
Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 tady je mala ochutnavka toho co bych mel mit vecer u sebe....
vlasta66 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 V 1. 2. 2011 v 13:25, 'pavel23' napsal: Hodinky krásný a s historií, kde jsi koupil tu bundu Gulf? http://www.bpa.cz/cz/shop/689/gulf.html?menu_gen=0-565
Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) V 2. 3. 2011 v 13:34, 'vlasta66' napsal: http://www.bpa.cz/cz...?menu_gen=0-565 koukam ze sledujes i muj flickr :-D protoze jenom tam a jeste na chronocentric jsou tyhle novy fotky bunda neni moje a fotky pro me delal Mrakous Upraveno 2. března 2011 uživatelem Stepino
Gorr GrimWolf Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Já Autavie viděl jednou na jednom starším pánovi se kterým sem pracoval. Uplně překvapenej sem mu na ně zíral, až se rozpovídal odkud je má - už velice dlouho a snad za komančů je dostal jako dárek. Ale jetý byly teda hodně - až mi jich bylo líto. Jednomu subdialu chyběla ručička, která volně poletovala po ciferníku a luneta teda vypadala jako, že jí někdo brousil po zemi. Až sem se zeptal, jestli by je třeba neplánoval prodat. Neplánoval. Tenkrát bych si je koupil a nechal opravit.
Chumpus Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) Štěpáne, kam ty na to chodíš... a samozřejmě gratuluju Upraveno 2. března 2011 uživatelem Chumpus
Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Ahoj Vojto, musim priznat ze to byl typ od jednoho novacka, ktery na to upozornoval v tematu "co je kde na prodej" Timto mu dekuji. mimochodem omlouvam se ze jsem se neozval zpet na SZ, jeste ted to napravim :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se