Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim Vas,

Potreboval by som si nieco kupit z ebay, ale nemam tam ucet. Je tu niekto kto ho ma? Ako to tam vlastne funguje?

Trebars to spravit tak, ze kupit nejaky tovar, potom stretavka v prahe tam vymena za hotovost.

Je to mozne?

diky moc

Odesláno (upraveno)
Zdravim Vas,

Potreboval by som si nieco kupit z ebay, ale nemam tam ucet. Je tu niekto kto ho ma? Ako to tam vlastne funguje?

Trebars to spravit tak, ze kupit nejaky tovar, potom stretavka v prahe tam vymena za hotovost.

Je to mozne?

diky moc

No clovece, on ebay je spis o tom, nechat si poslat neco z UK, USA atd. nez neco z tuzemska...

Funguje to tak, ze si neco objednas, zpravidla hned zaplatis Paypalem a cekas...

Hledej na googlu, o nakupech na ebayi jsou toho mraky, o paypalu taky.

Jo a napadlo me, ze jako ze by ti nekdo cizi neco objednal, zaplatil a ty by sis to pak u nej vyzvedl, na to zapomen...

Upraveno uživatelem paolous
Odesláno
Zdravim Vas,

Je to mozne?

diky moc

Já účet mám, ale neumím "emericky" :(, teda umím, ale dost mizerně. Já jsem spíš na německou eBay (pro známého tam kupuji (spíš kupoval jsem) vláčky a sám jsem tam taky něco koupil (mp3 přehrávač, clonu k foťáku)) a pokud budeš chtít, klidně ti "na sebe" něco koupím, už jsem tu kupoval pro jednoho "závisláka" hodinky od italské firmy (na německé eBay).

Odesláno
Já už jsem tam pár nákupů udělal a ještě se určitě chystam na další ... V kombinaci s PayPal ideální ...

Bohužel konkrétně Němci PayPal moc neberou, nejčastěji klasické bankovní převody, občas se s nima domluvím, že peníze pošlu poštou v cenném psaní, obvykle se vejdu v nákladech do stovky.

Odesláno

Včera jsem platil za známého nějaké vláčky nakoupené přes eBay a dostal jsem velmi slušný kurz 24,10 Kč / EUR + 100 Kč poplatek (přes REOL). U vyšších částek (cca od 100 EUR) výhodnější než při placení přes PayPal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...