Senseeei Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Zdravim Vas, Potreboval by som si nieco kupit z ebay, ale nemam tam ucet. Je tu niekto kto ho ma? Ako to tam vlastne funguje? Trebars to spravit tak, ze kupit nejaky tovar, potom stretavka v prahe tam vymena za hotovost. Je to mozne? diky moc
paolous Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 (upraveno) Zdravim Vas, Potreboval by som si nieco kupit z ebay, ale nemam tam ucet. Je tu niekto kto ho ma? Ako to tam vlastne funguje? Trebars to spravit tak, ze kupit nejaky tovar, potom stretavka v prahe tam vymena za hotovost. Je to mozne? diky moc No clovece, on ebay je spis o tom, nechat si poslat neco z UK, USA atd. nez neco z tuzemska... Funguje to tak, ze si neco objednas, zpravidla hned zaplatis Paypalem a cekas... Hledej na googlu, o nakupech na ebayi jsou toho mraky, o paypalu taky. Jo a napadlo me, ze jako ze by ti nekdo cizi neco objednal, zaplatil a ty by sis to pak u nej vyzvedl, na to zapomen... Upraveno 10. září 2008 uživatelem paolous
Senseeei Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Ano vsak ved zahranicie myslim. No to napadlo aj mna ze to asi bude problem urobit to takto..
Patrik Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Zdravim Vas, Potreboval by som si nieco kupit z ebay, ale nemam tam ucet. Je tu niekto kto ho ma? Ako to tam vlastne funguje? Trebars to spravit tak, ze kupit nejaky tovar, potom stretavka v prahe tam vymena za hotovost. Je to mozne? diky moc Já účet mám, ale neumím "emericky" , teda umím, ale dost mizerně. Já jsem spíš na německou eBay (pro známého tam kupuji (spíš kupoval jsem) vláčky a sám jsem tam taky něco koupil (mp3 přehrávač, clonu k foťáku)) a pokud budeš chtít, klidně ti "na sebe" něco koupím, už jsem tu kupoval pro jednoho "závisláka" hodinky od italské firmy (na německé eBay).
Jaem Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Cez eBay nakupujem pravidelne od kavy, cez CD-cka az po hodinky...
Foundryman Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Zboží je možno nechat poslat i přímo na libovolnou adresu, tím pádem není třeba komplikovaně přeposílat.
rorda Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Já už jsem tam pár nákupů udělal a ještě se určitě chystam na další ... V kombinaci s PayPal ideální ...
Patrik Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Já už jsem tam pár nákupů udělal a ještě se určitě chystam na další ... V kombinaci s PayPal ideální ... Bohužel konkrétně Němci PayPal moc neberou, nejčastěji klasické bankovní převody, občas se s nima domluvím, že peníze pošlu poštou v cenném psaní, obvykle se vejdu v nákladech do stovky.
jacob Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Pár nakupů přes ebay už mám a jsem spokojený... našel jsem si už i "své" prodejce např. na oblečení, abych nekupoval fake, takže spokojenost.
sety Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 vse ok ale par rad pozor na zasilani pres ceskou postu dale radeji hledejte kdo nabizi pojisteni a radeji si priplatte
sety Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 jinak pri pojisteni mi obchodnik i vratil penize kdyz mi zbozi nedorazilo. Ale az za 4mesice kdyz mel jistotu ze uz neprijde
Patrik Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Včera jsem platil za známého nějaké vláčky nakoupené přes eBay a dostal jsem velmi slušný kurz 24,10 Kč / EUR + 100 Kč poplatek (přes REOL). U vyšších částek (cca od 100 EUR) výhodnější než při placení přes PayPal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se