Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trosku som sa hrabal v starych veciach a nasiel som nieco uzasne. Moje prve hodinky! Mal som asi 9rokov ked som ich dostal na vianoce, pamatam si ze som bol riadny frajer ;)

Konfiguracia:

Q&Q quartz

Stainless steel back

Plastic case

Luminious

Water ressistant 50m

Super ultra thin design

Plastic crystal :D

Samozrejme ako spravny hodinkar som ich prezul z gumy na kvalitnu Genuine leather 19mm so stylovou SS sponou.

No proste krasa

Akosi ale nevydrzali moje sportove aktivity a prasklo sklicko a stratil som korunku :rolleyes: Inak to boli dokonale hodinky. Rucicky svietia dodnes

dsc00820dy3.th.jpg dsc00818ar7.th.jpg dsc00821fo9.th.jpg

Mate aj vy doma este nieco podobne?

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prvni byli Prim Sport II zlute

Mam je dodnes, bohuzel jedine co se nekam zahadne podelo je remen

Porad se ho chystam nekde koupit, ale zatim jsem u toho chystani

Návštěvník Ondra
Odesláno

- 1. třída: Prim - dětské malé, chromové pouzdro, bílý ciferník, červený tisk číslic, černý kožený pásek, už je nemám...

- krátce poté digitálky Levis - plastové, modré, vodotěsné, se světýlkem, už je taky nemám...

...tedy mám... oboje v paměti ;-)

Odesláno
Tak to nevim ani nahodou :crying_anim: , ale pamatuji si prvni lyze - modre s liskou :thumbsup_anim:

Já měl červený s bílou liškou... a hodinky? Jako tehdy obvykle: za vysvědčení v 1. trídě ty malý dětský Primky.

Odesláno (upraveno)

moje prvé (asi rok 1980) - cal. 50, remienok bol zo zelenej koženky doplnený o geometrické aplikácie zlatej farby...

dosť skoro som potom presedlal na rôzne "digi" kúsky a 50-tky som znovu oprášil až počas štúdia na VŠ v prvej polke 90-tych rokov... až som sa raz zo žúrky vrátil bez nich... :crying_anim:

/obrázok som šlohol tu na fóre, hádam to autorovi nebude vadiť :rolleyes: /

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem japa
Odesláno

Kupodivu si na svoje první pamatuju - staré ruské (sovětské) Moskva.

Dostal jsem je v 1. třídě a vydržely 3 roky......

Odesláno

První hoďky? Ani nevím kdy jsem je dostal, ale vím, že to byl nějaký mechanický CCCP stroj, nic moc to nevydrželo, nebylo to vodotěsné a moc jsem to nenosil, ještě je mám hozené někde v krabici na půdě. Nejvíce si pamatuji na digitálky se sedmi melodiemi, nezničitelné, na kovovém tahu, byl jsem s nima mladej frája :smile_anim: zle jsem potíral pionýry s Prim Sport II, další kus digitálky s kalkulačkou, potom dlouhá řada digitálek Casio, Timex a Polar.

Odesláno
Moje první Primky - za vysvědčení v první třídě. Jaký tehdy měly řemínek už si nevzpomínám. Později jsem je nosil s příšerným hliníkovým tahem :)

jo tak to jsou přesně ony... po 4 letech jsem přelepil ciferník takovou samolepkou s moticem vlajky UK a s tomhle podání jsem je nosil nejmíň do 7-mý třídy.

Odesláno

moje první....to byly Ruhly,bez kamenu......bábička koupila při zájezdu do Drážďan.....během chvilky mi,potvory,padly do kanálu......potom jsem dostal nošené Vostoky,se svítícíma indexama(takový ďubky) a mimostředkou.Nosil jsem je dlouho.....ještě bych je někde asi našel,ale jsou rozebrané....bratr se do nich potřeboval podívat.

Odesláno

Primky (uz si nepamatuju), digitalky se sedmi melodiema Kessel :D

K patnactinam jsem dostal od otce sve prvni automaty, i kdyz je vubec nenosim, mam je dodnes postupem casu na nich upadlo logo, pak ramecek datumky a skoncily v supliku. Kdyz jsem prisel sem, vyhrabal jsem je, nechal opravit, dostaly nove sklicko a vratily se zpet do supliku :)

Odesláno
jo tak to jsou přesně ony... po 4 letech jsem přelepil ciferník takovou samolepkou s moticem vlajky UK a s tomhle podání jsem je nosil nejmíň do 7-mý třídy.

Já je nosil do 6-té třídy, pak jsem dostal Primky po dědovi - ty jsem bohužel vyhodil, když dosloužily. Kdybych je dneska měl, asi bych je nechal u Prima zrenovovat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...