Tommek Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Zdravim místní chronoznalce. Babička přinesla ruské hodinky Zarja. Tvrdí, ze jsou zlaté a prakticky zaplati min polovinu hypo. Ma to nějakou cenu? Prikladam foto. Díky Tom
AndyAaron Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Uplne bych to s tou hypo nevidel tak vazne. Tata taky mel kdysi hodinky Zarja, dal jsem mu je servisovat. Byl v nich celkem peknej strojek (na Rusaky), ale to je tak vsechno. I kdyby tohle pouzdro bylo opravdu full gold, tak to vystaci maximalne na par zubu. Nejvetsi cenu by mely podle me v pripade, ze jim nechate udelat servis, koupite pekny pasek a nechate v rodine jako pamatku na babicku.
eloga Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 jojo, Andy to vystihl dokonale...., ale i tak je to stále dobrý rodinný artefakt,
Datel Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2020 Zdar vážení, nevím, kde to vyvěsit, ale je to Zarja, tož tady. Dostaly se ke mně hodinky Zarja, ciferník popsán latinkou (ZARIA, Made in USSR) chybí jim korunka. Ale byla to ještě solidnější práce, usuzuju z dýnka drženého tím šroubovacím mezikružím. Průměr pouzdra 23 mm, stěžejka 10mm. Vzaly s někde při třídění starých krámů a je mi to líto vyhodit, ale doma to mít nemůžu, není to památka po nikom. Tak třeba se to někomu bude k čemukoli hodit, tak prosím adresu na SZ a pošlu obyč. poštou. Fotky nestojí za nic, ale darovanému koni...
Datel Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2020 V 23. 11. 2020 v 20:01, Datel napsal: Zdar vážení, nevím, kde to vyvěsit, ale je to Zarja, tož tady. Rozšířit V 23. 11. 2020 v 21:01, Datel napsal: tak odvezu je k Jeronimovi, ten se jich ujme a když budou mít štěstí, skončí jako dárci orgánů ;o) Rozšířit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se