Hrom Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Dobrý den, moje drahá choť si k narozeninám vyhlédla hodinky Bulova 96P191. Na Amazonu jsem je našel za výrazně příznivější cenu, než u českého prodejce. (https://www.amazon.com/Ladies-Bulova-Sutton-Automatic-Diamond/dp/B07C9D272C) Neměli byste při koupi z Amazonu obavy, že přijdou fake hodinky? Co celníci, budou chtít výpalné? Kdo má zkušenost, dejte prosím vědět. Děkuji Jiří Hromek
Cess Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Fake to snad nebude, ale celní proces bude určitě, jestliže nebudou hodinky doručeny z EU.
Daemonultimate Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Já bych obavy určitě měl, viděl jsem tak Mida asi 4x levnější, než jsou normálně. Pátral jsem po prodejci a našel jsem úplně nesmyslnou adresu. V tvem případě nevím, nekoukal jsem o co jde. Ale byl bych určitě opatrný.
AndyAaron Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Amazon je pouze prodejni kanal. Tyhle hodinky jsou od Watchsavings, maji celkem dobre hodnoceni.Musis ale pocitat s dph a poplatkem za celni rizeni, takze pak zalezi jak moc levnejsi opravdu budou...Harweyho rada taky neni od veci
Hrom Odesláno 29. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2020 OK, s tím clem to nebude zas tak výhodné, každopádně všem děkuji za reakce! S přátelským pozdravem Jiří Hromek
sodekcz Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Odesláno 30. září 2020 @Hrom píše mi to u položky, že nelze doručit do ČR.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se