Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

tak včera jsem si splnil svůj hodinkářský sen a v Details na Václaváku v rámci dnů Marianne nakoupil tyhle krásný Speedmastery :D. Mezi touto a klasickou verzí jsem se ani moc nerozmýšlel, myslím, že na denní nošení bude safír určitě praktičtější. Širší zhodnocení napíšu spíš až po nějakém čase, zatím ještě nemám ani zkrácený tah, takže by to byla jen taková krabičková recenze. Prozatím tedy alespoň pár fotek:

post-574-1221379357.jpg

post-574-1221379379.jpg

post-574-1221379407.jpg

post-574-1221379419.jpg

post-574-1221379432.jpg

post-574-1221379448.jpg

post-574-1221379466.jpg

post-574-1221379475.jpg

post-574-1221379484.jpg

post-574-1221379494.jpg

post-574-1221379505.jpg

post-574-1221379516.jpg

post-574-1221379525.jpg

post-574-1221379537.jpg

Odesláno

Karlossi, krásný - to já trestuhodně promarnil kupóny za samé kokotiny :thumbsdown_anim:

Saphire sandwich - sklíčko je vrstvené?

Odesláno (upraveno)
  Bobr napsal:
Karlossi, krásný - to já trestuhodně promarnil kupóny za samé kokotiny :thumbsdown_anim:

Saphire sandwich - sklíčko je vrstvené?

Díky :) saphire sandwich je přezdívka protože mají safír nahoře i dole. Původní speedy mají hesalitové sklíčko svrchu a plné dýnko zespoda.

Upraveno uživatelem Karloss
Odesláno (upraveno)

Gratulace, tohle je nestarnouci klasika.

Kdybych o nich uvazoval tak bych mel velky ale vopravdu velky dilema jestli brat safir sendvic (pruhled na tu paradu a naprosto bezudrzbovej vrsek) nebo original astronauty (aby clovek opravdu byl vernej tomu kosmickymu marketingu). No zatim to resit nemusim... :huh:

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno

Kurna jak to ta zprofanovana Omega dela, ze vicemene v kazde rade je model, kterej bych si klidne venoval...coz se neda rici o zbytku vyrobcu....asi jsem Omega addicted ;) Tyhle klasicky Speedy v modernim kabate jsou paradni a velmi vkusny i na tom NATO strapu... hmm Vanoce Vanoce prichazeji...

Odesláno (upraveno)

Chlapi díky moc všem :). Jsou to moje první pořádný hodinky, tak jsem z nich hrozně nadšenej. Dnes je mám konečně pořádně na ruce, zkrácení tahu proběhlo rychle a vstřícně. I když mám docela tenkou ruku, tak padnou jak ulitý. Před nákupem jsem zvažoval ještě 42mm Planet Oceany, ale zaprvé je nikde neměli na kovovém tahu a za další na mě na živo působily tak trochu excentricky - jsou o něco vyšší, naleštěnější atd. Tyhle Speedmastry vyšly po slevě v Details na 61,5, což je myslím slušná cena a nemusím pro ně jezdit do Německa. Až se mi vrátí foťák, tak zkusím ještě něco nacvakat a pak sem hodím nějakou kratší recenzi. Ještě jednou díky za gratulace a ať Vám to tiká ;)

Upraveno uživatelem Karloss
Odesláno

Karlossi, ať ti dělaj radost a ať se ti nikdy neokoukaj, ten průhled ti skoro až závidím, ale já jsem si strojek nafotil a povesil v nadživotní velikosti v kanceláři, ten pohled uklidňuje... tyhle hodinky ti těžko někdo někdy pohaní, na to vem jed :-)

:speak_cool:

:notworthy: :angel:

Odesláno
  M916 napsal:
Karlossi, ať ti dělaj radost a ať se ti nikdy neokoukaj, ten průhled ti skoro až závidím, ale já jsem si strojek nafotil a povesil v nadživotní velikosti v kanceláři, ten pohled uklidňuje... tyhle hodinky ti těžko někdo někdy pohaní, na to vem jed :-)

:speak_cool:

:notworthy: :angel:

Hod sem fotku jak to v kanclu vypada, to bych rad videl :thumbsup_anim:

Odesláno
  Karloss napsal:
Chlapi díky moc všem :). Jsou to moje první pořádný hodinky, tak jsem z nich hrozně nadšenej. Dnes je mám konečně pořádně na ruce, zkrácení tahu proběhlo rychle a vstřícně. I když mám docela tenkou ruku, tak padnou jak ulitý. Před nákupem jsem zvažoval ještě 42mm Planet Oceany, ale zaprvé je nikde neměli na kovovém tahu a za další na mě na živo působily tak trochu excentricky - jsou o něco vyšší, naleštěnější atd. Tyhle Speedmastry vyšly po slevě v Details na 61,5, což je myslím slušná cena a nemusím pro ně jezdit do Německa. Až se mi vrátí foťák, tak zkusím ještě něco nacvakat a pak sem hodím nějakou kratší recenzi. Ještě jednou díky za gratulace a ať Vám to tiká ;)

Kolik máš obvod zápěstí?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...