Karloss Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Ahoj všem, tak včera jsem si splnil svůj hodinkářský sen a v Details na Václaváku v rámci dnů Marianne nakoupil tyhle krásný Speedmastery . Mezi touto a klasickou verzí jsem se ani moc nerozmýšlel, myslím, že na denní nošení bude safír určitě praktičtější. Širší zhodnocení napíšu spíš až po nějakém čase, zatím ještě nemám ani zkrácený tah, takže by to byla jen taková krabičková recenze. Prozatím tedy alespoň pár fotek:
Bobr Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Karlossi, krásný - to já trestuhodně promarnil kupóny za samé kokotiny Saphire sandwich - sklíčko je vrstvené?
Karloss Odesláno 14. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2008 (upraveno) Bobr napsal: Karlossi, krásný - to já trestuhodně promarnil kupóny za samé kokotiny Saphire sandwich - sklíčko je vrstvené? Díky saphire sandwich je přezdívka protože mají safír nahoře i dole. Původní speedy mají hesalitové sklíčko svrchu a plné dýnko zespoda. Upraveno 14. září 2008 uživatelem Karloss
Bobr Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Jasně - dík za vysvětlení. Dumal jsem a dumal....
klobadysek Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 (upraveno) Gratulace, tohle je nestarnouci klasika. Kdybych o nich uvazoval tak bych mel velky ale vopravdu velky dilema jestli brat safir sendvic (pruhled na tu paradu a naprosto bezudrzbovej vrsek) nebo original astronauty (aby clovek opravdu byl vernej tomu kosmickymu marketingu). No zatim to resit nemusim... Upraveno 14. září 2008 uživatelem klobadysek
Baker Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Karlossi velka gratulace. Mel jsem je v ruce a ten pruhled na strojek je paradni.
Alessio Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Pěkné hodinky, at dělají jen radost. Taky je dobré to srovnání s archimédkami, člověk má pak dobrou představu o velikosti ručiček, čitelnosti i průměru pouzdra.
Mike. Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Gratuluji! Co k nim dodat ... A parádní průhled. Tyto hodinky se mi budou asi líbit pořád.
jacob Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Jo jo, ten safír je na denní nošení dobrá volba, jinak já bych je nosil jeden den normálně a jeden den průhledem nahoru, moc hezký stroj.
Seamaster Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Kurna jak to ta zprofanovana Omega dela, ze vicemene v kazde rade je model, kterej bych si klidne venoval...coz se neda rici o zbytku vyrobcu....asi jsem Omega addicted Tyhle klasicky Speedy v modernim kabate jsou paradni a velmi vkusny i na tom NATO strapu... hmm Vanoce Vanoce prichazeji...
vojt Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Taky gratuluju! Naprostá klasa, pro mě představující skutečnou hodnotu.
pavel23 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Velká gratulace, jedny z nejkrásnějších omeg.Nakolik vyšly?
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 krásné hodinky ze všech stran - gratulace i ode mne
spiderer Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Ja uz jsem ti je pochvalil v Detailsu, ale jeste jednou preju at slouzi jak maji a delaji ti dlouha leta radost
Karloss Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2008 (upraveno) Chlapi díky moc všem . Jsou to moje první pořádný hodinky, tak jsem z nich hrozně nadšenej. Dnes je mám konečně pořádně na ruce, zkrácení tahu proběhlo rychle a vstřícně. I když mám docela tenkou ruku, tak padnou jak ulitý. Před nákupem jsem zvažoval ještě 42mm Planet Oceany, ale zaprvé je nikde neměli na kovovém tahu a za další na mě na živo působily tak trochu excentricky - jsou o něco vyšší, naleštěnější atd. Tyhle Speedmastry vyšly po slevě v Details na 61,5, což je myslím slušná cena a nemusím pro ně jezdit do Německa. Až se mi vrátí foťák, tak zkusím ještě něco nacvakat a pak sem hodím nějakou kratší recenzi. Ještě jednou díky za gratulace a ať Vám to tiká Upraveno 15. září 2008 uživatelem Karloss
M916 Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Karlossi, ať ti dělaj radost a ať se ti nikdy neokoukaj, ten průhled ti skoro až závidím, ale já jsem si strojek nafotil a povesil v nadživotní velikosti v kanceláři, ten pohled uklidňuje... tyhle hodinky ti těžko někdo někdy pohaní, na to vem jed :-)
spiderer Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 M916 napsal: Karlossi, ať ti dělaj radost a ať se ti nikdy neokoukaj, ten průhled ti skoro až závidím, ale já jsem si strojek nafotil a povesil v nadživotní velikosti v kanceláři, ten pohled uklidňuje... tyhle hodinky ti těžko někdo někdy pohaní, na to vem jed :-) Hod sem fotku jak to v kanclu vypada, to bych rad videl
mengelis Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Karloss napsal: Chlapi díky moc všem . Jsou to moje první pořádný hodinky, tak jsem z nich hrozně nadšenej. Dnes je mám konečně pořádně na ruce, zkrácení tahu proběhlo rychle a vstřícně. I když mám docela tenkou ruku, tak padnou jak ulitý. Před nákupem jsem zvažoval ještě 42mm Planet Oceany, ale zaprvé je nikde neměli na kovovém tahu a za další na mě na živo působily tak trochu excentricky - jsou o něco vyšší, naleštěnější atd. Tyhle Speedmastry vyšly po slevě v Details na 61,5, což je myslím slušná cena a nemusím pro ně jezdit do Německa. Až se mi vrátí foťák, tak zkusím ještě něco nacvakat a pak sem hodím nějakou kratší recenzi. Ještě jednou díky za gratulace a ať Vám to tiká Kolik máš obvod zápěstí?
Karloss Odesláno 16. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2008 mengelis napsal: Kolik máš obvod zápěstí? 16 cm
mengelis Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Karloss napsal: 16 cm To je jen o cm víc než já, tož to moje naděje žije :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se