Patrik Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 frista napsal: ty eposy tam prave za mne prodaly jedny retrogrady a jeden oblekovy automat, jestli jsem dobre koukal. V kolik jsi tam byl? Nám ještě tak ve 14:00 tvrdili, že neprodali nic a ani potom jsem si nevšiml, že by něco prodali a to byli vedle nás. Ale Hibernia fakt jela.
frista Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 Tak ti kecaly, byl jsem tam cca kole pul1-2. Videl jsem penize na dreve :-)
VS Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 Patrik napsal: Byla tam nejen Prima, ale i ČT (ta přišla až v závěru). Něco jsem ve zprávách na Primě zahlíd, ale celkem nic moc. Akorát na závěr slečna reportérka předvedla na tlapce nejdražší hodinky, které prý jsou tak drahé, protože ruší zemskou přitažlivost.
N4M Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 VS napsal: Něco jsem ve zprávách na Primě zahlíd, ale celkem nic moc. Akorát na závěr slečna reportérka předvedla na tlapce nejdražší hodinky, které prý jsou tak drahé, protože ruší zemskou přitažlivost. Ty wogo, fakt? A ona se tam s nima jako vznášela, jo? Hustý
Jakubisko Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 VS napsal: Něco jsem ve zprávách na Primě zahlíd, ale celkem nic moc. Akorát na závěr slečna reportérka předvedla na tlapce nejdražší hodinky, které prý jsou tak drahé, protože ruší zemskou přitažlivost. Kdy to slo prosimte?
911 Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 to jakubisko pust si ty zpravy na netu
Jakubisko Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 911 napsal: to jakubisko pust si ty zpravy na netu To prave chci, ale k tomu musim vedet ve kterych to slo
911 Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 Jakubisko napsal: To prave chci, ale k tomu musim vedet ve kterych to slo no pise ze to videl na Prime, tak bych zkusil Primu teda.
Gorg Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 VS napsal: Něco jsem ve zprávách na Primě zahlíd, ale celkem nic moc. Akorát na závěr slečna reportérka předvedla na tlapce nejdražší hodinky, které prý jsou tak drahé, protože ruší zemskou přitažlivost. Zahlidl jsem to a fakt to tam rekla Nebejt to slecna, tak ze me vypadlo klasicke "...ti novinari jsou fakt na palici!" Navic evidetne zemskou pritazlivost nerusily...slecna nebyla privazana, ale stala nohama pevne na zemi, coz byla v principu skoda, nebot nohy na hore by ji slusely vic
N4M Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) Gorg napsal: ...nebot nohy na hore by ji slusely vic Toť další potvrzení toho, že zemskou přitažlivost hodinky nerušily Upraveno 1. prosince 2008 uživatelem N4M
VS Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) N4M napsal: Ty wogo, fakt? A ona se tam s nima jako vznášela, jo? Hustý Jak říkával nebožtík doktor Strossmayer ..... Taky tam ukazovali nějakého chronomaga, co nosí na každé ruce jedny hodinky. Tak se přiznejte, kdo to byl. Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem VS
Jakubisko Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 911 napsal: no pise ze to videl na Prime, tak bych zkusil Primu teda. Tak heureka. Bylo to ve vcerejsich zpravach, az na konci. Bohuzel maji primaci stupidni engine, takze se video neda posouvat a musel jsem to podstive dokoukat. VS: sice v ten den jsem mel take na kazde ruce jedny, a musim uznat, ze napoprve to nebylo spatne! Ten foucac na konci ale odsud myslim neni, byl tam uvaden jako spoluorganizator, a pokud by tu byl, urcite by nas pozval Ale hodinky, co rusi zemskou pritazlivost, to mi fakt spadla celist
Jakubisko Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 V mailu jsem se ptal organizatora na termin konani pristi burzy... Citovat dobry vecer, interchrono, ac stale na netu prezentni, zaniklo diky minimalnimu zajmu hned v listopadu po prvni akci... s pozdravem, p.zaloudek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se