Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 3 hodinami, Harwey napsal: Tyhle se mi dost v té černé líbí, zrovna dneska jsem na ně koukal. Myslím, že si je budu muset brzy objednat. Zatím to ale vyhrály klasické Ironman 30 lap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Cierne PVD este nemam, tak som zobral tieto. Ale neni to ziadna vyhra. Puzdro, tah OK, ale ten quartz je hrozny. Sekundovka netriafa indexy, sem tam sa zatrasie, po zatlaceni korunky do vychodzej polohy minutovka skoci kusok naspat, okrem toho lumi dlho nevydrzi. Uvidime este presnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 No jo, on Timex si nikdy nehrál na nějaké precizní zpracování. Jsou to hodinky pro dělníky..myslím obecně Timex...ale přesto je nosili i prezidenti, jako třeba Bush nebo Clinton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Clinton Ironman Triathlon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 No a přesně tyhle jsem si dneska objednal, jen o něco novější - prý snad oficiálně reissue těchto Clintonových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Dnes “otloukanky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Jaké jsou? Taky jsem o nich chvíli uvažoval, ale zatím mi stačí moje PanAmy. Mně strašně překvapily, za ty peníze. Objednal jsem je spíš ze srandy, ale okamžitě jsem se rozhodl, že si je nechám, na léto a tak. Tak nějak zlepšují náladu :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 17 minutami, Matik napsal: Mně strašně překvapily, za ty peníze. Objednal jsem je spíš ze srandy, ale okamžitě jsem se rozhodl, že si je nechám, na léto a tak. Tak nějak zlepšují náladu Sent from my iPhone using Tapatalk "Mě", samozřejmě :1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Waterbury a sektorový ciferník 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Dobrý věci jsou tu, Timex je dělník a maká fest. Z toho vyplývá že v US. maká i kdejakej clifton, co je zrovna prezidentem a nechlastá pod obraz boží. /Jako u nás bylo zvykem posledních 10 let na Hradě. A že to nemůžou najít. / Noste Timex a Alkohol berte jen z rukou lékaře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Příjemná velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 To si tak ležíte na pláži s drinkem v ruce a v dobrém rozmaru a napadne vás podívat se na timestore. Za ty prachy to tam přece nenechám. A nenechal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Mám zelenou, jedu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Timex mám rád čím dál víc, a tak jsem si koupil i automaty - klasika, žádná moderna, asi jsem u starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 (upraveno) Waterbury. , to je velká pohodovka. Gratulace, mi se líbí... Upraveno 8. září 2023 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Spousta parády za litr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se