HonzaS Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Na Timezone rozebrali Alphu a hojně fotili - zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Nez samotna demontaz mi prijde zajimavejsi "vylepseni" strojku na druhe strance toho clanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Vyrytí těch jeho iniciál je tedy dost hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2008 Všimněte si nekvalitního materiálu nejen rotoru často velmi hrubého opracování! Venku huj a vevnitř fuj. Akorát ten monogrammmm, ten monogram FAKT nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrin Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Okrem toho monogramu, aj tie úžasné vybratia, to bude asi na vyváženie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 uf! zrovna jsem si říkal, že bych si mohl zkusit jen tak pro srandu koupit nějaké Alphy ... tak díky za léčbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Na druhou stranu musím konstatovat, že jsem od zdejšího člena Filipes koupil před rokem (?) jedny alfy... nosí je můj nevlastní otec na chatě... takže semtam štípání dříví, manuální práce ala "kutil Tim", návštěvy místních putyk... a zatím vypadají bez poškození, bez ztráty přesnosti... To že to není žádný horologický zázrak je jasné, ale za cenu v řádech stokorun, v nejhorším tisícikorun to asi nebyla špatná volba... Samozřejmě v porovnání s mechanikou z Německa či Švýcarska je zpracování katasrofální, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) Na druhou stranu musím konstatovat, že jsem od zdejšího člena Filipes koupil před rokem (?) jedny alfy... nosí je můj nevlastní otec na chatě... takže semtam štípání dříví, manuální práce ala "kutil Tim", návštěvy místních putyk... a zatím vypadají bez poškození, bez ztráty přesnosti... To že to není žádný horologický zázrak je jasné, ale za cenu v řádech stokorun, v nejhorším tisícikorun to asi nebyla špatná volba... Samozřejmě v porovnání s mechanikou z Německa či Švýcarska je zpracování katasrofální, ale... Mám rok jedny Alphy a také a zatím fungují bez problémů. EDIT: Myslím si, že nižší kvalitu musí člověk za tu cenu čekat (zatím se u mě po roce provozu ničím neprojevila). Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 mně jednou upadly a jsou nas*ačky ... :-( ne, že bych čekal, že budou nárazuvzdorný, ale Seika by to jistě přežily co mi obzvlášť vadilo, že na nich bylo WR 5ATM ale naprosto běžně se mlžily i bez namáčení Jo, kdyby někdo nabídl jejich ala Omegy a pilotky v provedení bez čudlíků na štelování datumu za zajímavou cenu, tak bych koupil. Nebo za poštovné, případně malé drobné zápůjčku na prohlídku.... Co na to majitelé zmíněných modelů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Chtěl jsem i při práci mít na ruce mech.hodinky,tak jsem koupil Seika 5. Při práci na různých obráběcích strojích nepřežily půl roku a do opravy dát hodinky za 1500,- nemá cenu. Koupil jsem číny Louis Bolle(dražší na práci je mi líto),udělal nový ciferník,(ten číňan vypadal moc orientálně) a šlapou 2 roky bez závad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 v téhle cenové relaci to asi bude tak trošičku i o smůle či štěsti na konkrétní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se