Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
no v 90 vypyda jako nejakej hippster... o eleganci nemuze byt rec
prrdstavte si nekoho jineho (treba Zemana) ve stejnem outfitu s pilotkami treba Archimede na hadru... kdyz budete k uprimni sami k sobe, tak byste ho shazovali jako burana
Tak to je dobrý úlet. Takový malý výlet do alternativní reality.
Odesláno

@papun A nebo se dá tím samým "závěrem" říct že sis po X měsících na hodinkovém fóru zvládnul založit vlákno, ale jinak vlatně nic nepochopils... :smoke:

Ad Schlafenberg: měl jsem za to nálepka "sudeťáka a vlastizrádce" byl jen Zemanův (tradičně sprostý ale účinný) předvolební výpad - ale dnes koukám že nebyl daleko od pravdy. Oba jsou to u mě stejní pomuchlaní oportunističtí senilové, které musí před objektiv převlíknout a naaranžovat - a jestli jim při tom nasadí i nějaké hodinky, nebude to jejich zásluha. Tak ať už si je oba vezme čert :fyou:

Odesláno

Radek124: já jsem to pochopil, ale spíš špatně napsal. Já osobně dobře chápu co se sluší a vím co si dát na ruku. AW a podobné nemám a nikdy mít ani nebudu.

Spíš my šlo o to jak na to dnes pohlíží celá společnost a výsledek, že je sumak co si vezmeš.

Odesláno

Hele AW do společnosti bych vůbec neřešil, je to fakt jedno. Svým tvarem pod košili zajedou v pohodě, jen třeba v divadle bych si pohlídal vypnutí always on displeje a různých dalších zvuků a vibrací co můžou vydávat. Osobně se přistihuju, že je nosím docela často a svoje Submarinery už nevytahuju každý den. Neberu je jako "hodinky", ale protože jsem často na horách, kde hodně chodíme, kolo atd., tak dost využívám fitness funkce. A ty zatracený kroužky jsou celkem i motivace:-) tož tak 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...