Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, petr.73 napsal:

Tak jsem hrnečky kompletní 😀 
Díky.  

Nejvíc! Tak ať dobře slouží :)

Odesláno

A teda minulej tejden jsem zapomněl napsat poděkování na 2 krabičky, když jsem to balil. 🤦🏼‍♂️ Tak evidentně sis ji vytáhnul ty. Tak dodatečně: Ď! :)

Odesláno

Stal se zázrak! Konečně se nám všem třem členům redakce R&r. podařilo sladit kalendáře a potkat se před kamerou. Čili si můžete konečně naživo vyslechnout i jinak hlavně píšícího Luďka a taky jinak hlavně fotícího @prischera, jak hodnotí právě proběhlý SEW a na co se těší na nadcházejícím Micru. Tak přejeme příjemnou zábavu! :) 

• Like 2
  • Díky 2
Odesláno

Matouši díky za videa. Stále platí, že jsou takovou oddechovou a pohodovou chvilkou na konci dne, na kterou se vždycky těším. S hodinkovými videi na YTB se roztrhl pytel, ale tvůj formát na mě působí takovým nejpohodovějším dojmem, člověk se něco dozví i se pobaví. Co se týče hodinek, poslední volba Vario mě docela překvapila. Rozhodně bych tě tipoval spíš na ty druhé, které jsi zvažoval, ale nakonec dal přednost lososovým GMT. Neznám je naživo, ale z videa mi připadalo, že nejsou úplně přehledné...černé ručky, černé číselné indexy, černé linie, černý věnec 24h GMT. Na videu mi připadalo, že člověk musí dlouho pátrat, aby čas správně odečetl. Ale jinak pěkný neotřelý kousek s true GMT. 

• Like 1
Odesláno
před 13 hodinami, Chronopetr napsal:

Matouši díky za videa. Stále platí, že jsou takovou oddechovou a pohodovou chvilkou na konci dne, na kterou se vždycky těším. S hodinkovými videi na YTB se roztrhl pytel, ale tvůj formát na mě působí takovým nejpohodovějším dojmem, člověk se něco dozví i se pobaví. Co se týče hodinek, poslední volba Vario mě docela překvapila. Rozhodně bych tě tipoval spíš na ty druhé, které jsi zvažoval, ale nakonec dal přednost lososovým GMT. Neznám je naživo, ale z videa mi připadalo, že nejsou úplně přehledné...černé ručky, černé číselné indexy, černé linie, černý věnec 24h GMT. Na videu mi připadalo, že člověk musí dlouho pátrat, aby čas správně odečetl. Ale jinak pěkný neotřelý kousek s true GMT. 

Tak to jsem rád, že mé úsilí působit pohodově – i když se u toho vždycky strašně navztekám :D – se tam trošku propisuje. Hele překvapivě to je čitelný úplně v pohodě, až mě to překvapilo, že ty ručky z toho lezou pěkně. On ten cifr fakt tak jakoby září, takže to vypadá fajn. :)

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...