Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Ono je todle dost složitý, protože ukázat na internetu, že toho máš plnou kabelku, je supr pozvánka pro nějaký zloděje. Nebo to ani nemusí bejt zloděj, ale jak by se asi tvářili sousedi tadytoho Pepíka ze Lhoty, kdyby zjistili, že nosí hodinky v ceně jejich auta.
Ale chápu, o co jde. Proto se taky snažim ty svoje videa dělat trošku jinak – aby tam byla nějaká emoce, příběh, zkušenost. Ostatně kanál se jmenuje RUCE a ručičky. – protože teprve když si dáš hodinky na ruku, může se stát nějaký kouzlo. Hodinky bez lidí mě nebavěj. Hodinky na stole mě nebavěj a už vůbec ne hodinky v šuplíku. 
Mám pár nápadů na videa, který si sice pustí dohromady pět lidí, ale i tak je chci udělat. Tak snad se k tomu dostanu.

Myslim, ze tenhle koncpet zni skvele a chybi mi “hodinkovem YT”. Nemusi to byt clovek co nosi hodinky v cene auta, naopak kdyz koukam na podcast s clovekem co vytahne limitky v hodne myho baraku a potom na litacku AP, tak za me jasny zajimavy rad si poslechnu, ale tusim, ze tyhle hodinky jsou pro me pouze zajimavost a koupi a jak jsou pohodlny asi nekdy resit nebudu. Ale rozhovor s nekym kdo ma sbirku hodinek co neni uplne cenove nedosazitelna a bude povidat o LHC jak se nosi co mu na nich vadi co na nich miluje, za me super koncept videa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Super díl, ušetřil jsi mi dost práce s hledáním informací před návštěvou. Bohužel jsem na to koukal a při tom chlastal, tak jsem si vylil z hlavy ten tvůj závěr. Tak ti prostě kdyžtak řeknu jen čau 😂

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, SadClown napsal:

Super díl, ušetřil jsi mi dost práce s hledáním informací před návštěvou. Bohužel jsem na to koukal a při tom chlastal, tak jsem si vylil z hlavy ten tvůj závěr. Tak ti prostě kdyžtak řeknu jen čau 😂

Tak teda čau :D 🍻

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

To Jurmo R0 Siro - Blue bude vysoký 14 mm, protože to R0 - Copper má stejný strojek a u něj píšou 14 mm. Jinak super video. 👍

Edit: Teď na to koukám, že to je manuál, tak možná bude mít těch 11 mm.

R0_copper_lahi_3_800x.jpg

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

Děkuji Ti Matouši za upozornění na mikroakci, kam bych se mohl zajít juknout. Z tvého výběru mě nejvíc nadchly 2 modely a to ty tenké Venezianico Arsenale, kde mi chybí pouze doplnit lumi do již připravených ruček a osadit sekundovku 😀 a pak MD watch, ale ty jejich regulátory jsou pro mě trochu nepřehledné.

Čau

Odkaz ke komentáři

V 26. 10. 2024 v 20:42, Jerryl napsal:

Děkuji Ti Matouši za upozornění na mikroakci, kam bych se mohl zajít juknout. Z tvého výběru mě nejvíc nadchly 2 modely a to ty tenké Venezianico Arsenale, kde mi chybí pouze doplnit lumi do již připravených ruček a osadit sekundovku 😀 a pak MD watch, ale ty jejich regulátory jsou pro mě trochu nepřehledné.

Čau

Mám to úplně stejně s těma Venezianico, taky kdyby se ten cifr trošku hejbal, bylo by to lepší. A Lumi též. :) Ale i tak jsem zvědavej naživo, jak to bude zpracovaný.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...