Kbelik Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Ono je todle dost složitý, protože ukázat na internetu, že toho máš plnou kabelku, je supr pozvánka pro nějaký zloděje. Nebo to ani nemusí bejt zloděj, ale jak by se asi tvářili sousedi tadytoho Pepíka ze Lhoty, kdyby zjistili, že nosí hodinky v ceně jejich auta. Ale chápu, o co jde. Proto se taky snažim ty svoje videa dělat trošku jinak – aby tam byla nějaká emoce, příběh, zkušenost. Ostatně kanál se jmenuje RUCE a ručičky. – protože teprve když si dáš hodinky na ruku, může se stát nějaký kouzlo. Hodinky bez lidí mě nebavěj. Hodinky na stole mě nebavěj a už vůbec ne hodinky v šuplíku. Mám pár nápadů na videa, který si sice pustí dohromady pět lidí, ale i tak je chci udělat. Tak snad se k tomu dostanu. Myslim, ze tenhle koncpet zni skvele a chybi mi “hodinkovem YT”. Nemusi to byt clovek co nosi hodinky v cene auta, naopak kdyz koukam na podcast s clovekem co vytahne limitky v hodne myho baraku a potom na litacku AP, tak za me jasny zajimavy rad si poslechnu, ale tusim, ze tyhle hodinky jsou pro me pouze zajimavost a koupi a jak jsou pohodlny asi nekdy resit nebudu. Ale rozhovor s nekym kdo ma sbirku hodinek co neni uplne cenove nedosazitelna a bude povidat o LHC jak se nosi co mu na nich vadi co na nich miluje, za me super koncept videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Jo, souhlas, taky by mě to bavilo. Budu asi muset vyzkoušet, jestli je o něco takovýho zájem. Jinak to nezjistíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Před hodinou, Ředitel napsal: Dík! Jsem na to včera už zapomněl. tak co vy a Micro? Jdete? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Super díl, ušetřil jsi mi dost práce s hledáním informací před návštěvou. Bohužel jsem na to koukal a při tom chlastal, tak jsem si vylil z hlavy ten tvůj závěr. Tak ti prostě kdyžtak řeknu jen čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 42 minutami, SadClown napsal: Super díl, ušetřil jsi mi dost práce s hledáním informací před návštěvou. Bohužel jsem na to koukal a při tom chlastal, tak jsem si vylil z hlavy ten tvůj závěr. Tak ti prostě kdyžtak řeknu jen čau Tak teda čau 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) To Jurmo R0 Siro - Blue bude vysoký 14 mm, protože to R0 - Copper má stejný strojek a u něj píšou 14 mm. Jinak super video. Edit: Teď na to koukám, že to je manuál, tak možná bude mít těch 11 mm. Upraveno 25. října uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Aha, tak to je dost zrada teda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) Možná bude 11 mm, má to být manuál, ale podle mě tam mají divně popisky strojků - jeden manuál 29 jewels a druhý automat taky 29 jewels. Upraveno 25. října uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října No budem jim to muset jít zkontrolovat, to se nedá nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Děkuji Ti Matouši za upozornění na mikroakci, kam bych se mohl zajít juknout. Z tvého výběru mě nejvíc nadchly 2 modely a to ty tenké Venezianico Arsenale, kde mi chybí pouze doplnit lumi do již připravených ruček a osadit sekundovku a pak MD watch, ale ty jejich regulátory jsou pro mě trochu nepřehledné. Čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 26. 10. 2024 v 20:42, Jerryl napsal: Děkuji Ti Matouši za upozornění na mikroakci, kam bych se mohl zajít juknout. Z tvého výběru mě nejvíc nadchly 2 modely a to ty tenké Venezianico Arsenale, kde mi chybí pouze doplnit lumi do již připravených ruček a osadit sekundovku a pak MD watch, ale ty jejich regulátory jsou pro mě trochu nepřehledné. Čau Mám to úplně stejně s těma Venezianico, taky kdyby se ten cifr trošku hejbal, bylo by to lepší. A Lumi též. Ale i tak jsem zvědavej naživo, jak to bude zpracovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Blog na webu Ruce a ručičky pomalu dostává obsah. Nově se k autorům přidal Luděk, od kterého si můžete přečíst recenzi na Ming 17.09 a dnes jsem přidal reportáž z návštěvy Mühle a Unionu v Glashütte. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Na webu R@r. je krátká recenze na SEVENFRIDAY PS3/05, přeji příjemné čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Tak co vy a OrientStary? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno úterý v 09:22 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:22 Nový blog na webu R&r. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno úterý v 11:32 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:32 Příjemné čtení, hezké fotky a navíc zajímavé postřehy znalců. díky za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se