Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, AndyAaron napsal:

Jo, nazivo jsou fakt skvele

Tyjo, tady je pěkně vidět, jak jsou malý i oproti těm malejm Longinům

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 1. 2025 v 23:12, schaschek napsal:

Díky za super kanál na Youtube i za blog. Děláš to opravdu dobře!

🍻

před 38 minutami, špelda66 napsal:

@emef Matouši a strap na ty casio art deco asi 20, anebo 18 ?

Je to 18 :)

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Já tyhle Casia loni kupoval přítelkyni, která hodinková moc není (jen malá Géčka na túry) a vůbec jsem s nimi neuspěl, takže vracečka. Ale bral jsem tu zelenkavou barvu, kterou má normálně ráda. Každopádně jak jsem je měl sám chvíli v ruce i na ruce, tak mně osobně se líbily a zpracováním mi přišly fakt dobré. To je za mě rozdíl oproti tady na fóru populárním LIP, které když jsem měl v ruce na Micru, tak na mě působily jako totální low-end a to stojí 2,5x tolik.

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, SadClown napsal:

Díky za shrnutí a další zajímavý díl. Skoro bych ti za to i odpustil, že jsi nebyl na Pražském srazu... 

Tak voni se ty videa samy nenapíšou, nenatočej, nesestříhaj, nenasaděj, nezkontrolujou a neodpromujou, když budu jenom chodit po hospodách. :) Ale třeba příště bych to hecnout moh

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 7 minutami, hypoun napsal:

Chlape Pěkná práce, sice se k tvým vidím dostávám  až teď, ale líbí  se mi styl zpracování a docela osobitý pohled. Určitě tě budu pobočku sledovat dál. 

Díky

Dík, tak přeju příjemnou zábavu :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pamatuješ, jak jsme se v autě bavili o tom, že bych si přál, aby TAG Heuer začal dělat znovu původní Formule, abych měl stejné hodinky, jako mají děti Flik-Flaky? A taky že když se TAG Heuer až zbytečně posunul do vyšších cenových kategorií, že potřebují levné hodinky pro masy fanoušků na tribunách?

Adrian Barker ukazoval v posledním videu fotku nové časomíry na nějakém F1 okruhu a byly to přesně ty staré plastové hodinky jako v osmdesátkách! A vzhledem k tomu, že nic podobného teď nevyrábějí, tak je to jasné jak facka. I Brittney Pearce o tom mluvila a prý to bude v květnu. Ale když TH vystavuje na W&W, tak by to snad mohli představit už tam.

Jen doufám, že to bude o fous větší než ty původní 35 mm. A snad to nebude plast za 50k, páč bych při rozumné ceně uživil klidně víc barev 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...