juraj85 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Khaki field Day date,nova eta s Si zotrvackou +1 az 2 s denne,som z nich velmi milo prekvapeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Hamilton Pan Europ, mám podezření, že tam dali baterii, protože když odkládám ciferníkem dolů, rozdíl je denně 0 vteřin. Po víkendu se předběhly možná o 0.5 vteřiny. Velká spokojenost, při odkládání na noc v jiných polohách spolu s ne úplným natažením je to do 3 vteřin, takže pokud budou držet tuto přesnost, dejme tomu do 3-5 vteřin denně, jsem uspokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Converter chrono +- 3 sekundy denně. Jsem spokojený parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 x wind chrono automat +3s denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 +13 sekund za týden. Asi za týden, už si to nepamatuju, kdy jsem je seřizoval naposledy, možná je to i dýl, možná 10 dní. Každopádně do 2+ denně. No měl je chvíli Ruda z Onyxu, předtím +7 denně. Tak se mu to asi povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Mé Hamilton Khaki Field Automatic +/- 4s týdně Zeptám se, lze v servisu upravit u těchto strojků frekvenci ze 3 na 4Hz na úkor hodinové rezervy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2024 @JorgeJay To je zajímavá otázka. Nedovedu si to představit jinak, než výměnou strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Tak tak, výměna za klasickou Etu. Jinak by se to muselo přeskládat i s kolečkama, kvůli převodovým poměrům a to nevím, jestli by šlo. Hlavně Hamilton tiskne i některé ciferníky pro danou frekvenci. Takže Murph má 3 dílky na sekundu a tisknou a usazují je na stroj tak precizně že po celém obvodu vteřinovka ty miniindexy trefuje. Akorát teda nechápu, proč mají Khaki field auto s datumem vteřinu dělenou na 5 dílků, když smysl dává 3 nebo 6. Možná proto jak jsou Murph do posledního detailu promyšlené a precizně sestavené stojí o desítku víc než prakticky ty samé s datem. Ale možná je to tím filmem, kterej jsem neviděl a ani se na něj upřímně nechystám. Ale vím co by šlo určitě, hodit tam plastovej krok z powermaticu z PRX apod. Ale kdo by to dělal... Leda by chtěl lehčí hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Nebo modernější a samomazný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Me HAM Khaki Aviationn38mm, H76565725 patri dlouhodobe k tem hodne presnym hodinkam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perkele Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Pěkná přesnost! Pro zajímavost - máš tušení, proc máš ty odchylky 5. a 7. Listopadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 20 minutami, Perkele napsal: Pěkná přesnost! Pro zajímavost - máš tušení, proc máš ty odchylky 5. a 7. Listopadu? to je jednoduché, točím najednou tak 5-6 kousků a tím pádem jsou nataženy různě, nehledě na to, že někdy je odkládám na bok, korunkou nahoru a někdy na dýnko, ale nemají COSC, nemám vrtič, tak musím večer trochu protřepat sám Pak mám Christopher Ward Sandhurst a ty mají COSC a jedou podobně jako ty Hamíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se