Přejít na obsah

Jakou máte odchylku svých Hamilton hodinek?

MBender1

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Hamilton Pan Europ, mám podezření, že tam dali baterii, protože když odkládám ciferníkem dolů, rozdíl je denně 0 vteřin. Po víkendu se předběhly možná o 0.5 vteřiny.

Velká spokojenost, při odkládání na noc v jiných polohách spolu s ne úplným natažením je to do 3 vteřin, takže pokud budou držet tuto přesnost, dejme tomu do 3-5 vteřin denně, jsem uspokojen🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak tak, výměna za klasickou Etu. Jinak by se to muselo přeskládat i s kolečkama, kvůli převodovým poměrům a to nevím, jestli by šlo. Hlavně Hamilton tiskne i některé ciferníky pro danou frekvenci. Takže Murph má 3 dílky na sekundu a tisknou a usazují je na stroj tak precizně že po celém obvodu vteřinovka ty miniindexy trefuje. Akorát teda nechápu, proč mají Khaki field auto s datumem vteřinu dělenou na 5 dílků, když smysl dává 3 nebo 6. Možná proto jak jsou Murph do posledního detailu promyšlené a precizně sestavené stojí o desítku víc než prakticky ty samé s datem. Ale možná je to tím filmem, kterej jsem neviděl a ani se na něj upřímně nechystám.

Ale vím co by šlo určitě, hodit tam plastovej krok z powermaticu z PRX apod. 😁😁 Ale kdo by to dělal... Leda by chtěl lehčí hodinky...😁

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Me HAM Khaki Aviationn38mm, H76565725 patri dlouhodobe k tem hodne presnym hodinkam.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Perkele napsal:

Pěkná přesnost! Pro zajímavost - máš tušení, proc máš ty odchylky 5. a 7. Listopadu? 

to je jednoduché, točím najednou tak 5-6 kousků a tím pádem jsou nataženy různě, nehledě na to, že někdy je odkládám na bok, korunkou nahoru a někdy na dýnko, ale nemají COSC, nemám vrtič, tak musím večer trochu protřepat sám

Pak mám Christopher Ward Sandhurst a ty mají COSC a jedou podobně jako ty Hamíci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...