pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Právě uvažuji o tom, že bych si chtěl koupit pilotky. Probral jsem nabídku Steinhart i Archimede, moje hledisko - k pilotkám mi nějak nesedí automatický nátah a datum neboť u tohoto typu hodinek se mi zdá příhodná "brutální" mechanika, takže velké, jednoduché (ciferníkem), ručně natahované hodinky. Takže tím odpadá Archimede, takže spíše Steinhart a teď asi průměr 47mm, nerez pouzdro, manuální nátah, takže zjevně Steinhart "Nav B-Uhr stainless steel. Ale trochu váhám, zda nejsou zase na běžné nošení trochu moc velké, zda korunka netlačí do ruky. Máte je někdo? Jak se nosí? Díky, pavča.
Apep Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) pavča napsal: Právě uvažuji o tom, že bych si chtěl koupit pilotky. Probral jsem nabídku Steinhart i Archimede, moje hledisko - k pilotkám mi nějak nesedí automatický nátah a datum neboť u tohoto typu hodinek se mi zdá příhodná "brutální" mechanika, takže velké, jednoduché (ciferníkem), ručně natahované hodinky. Takže tím odpadá Archimede, takže spíše Steinhart a teď asi průměr 47mm, nerez pouzdro, manuální nátah, takže zjevně Steinhart "Nav B-Uhr stainless steel. Ale trochu váhám, zda nejsou zase na běžné nošení trochu moc velké, zda korunka netlačí do ruky. Máte je někdo? Jak se nosí? Díky, pavča. Nosí se výborně a na velikost se dá zvyknout už za půl hodiny. Pospíšil jsem si s odpovědí, jakých asi dostaneš víc, takže jsem první , doufám. Edit: Korunka do ruky netlačí. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Apep
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Apep napsal: Nosí se výborně a na velikost se dá zvyknout už za půl hodiny. Pospíšil jsem si s odpovědí, jakých asi dostaneš víc, takže jsem první , doufám. Edit: Korunka do ruky netlačí. Díky za rychlou odpověď, jsi první, někdy se vyplatí si pospíšit, máš zlatou medaili. Další už ostrouhají, to bude jen stříbro a bronz, takže gratuluji k vítězství a hlavně děkuji za názor na nošení hodinek, ahoj, pavča.
Apep Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 pavča napsal: Díky za rychlou odpověď, jsi první, někdy se vyplatí si pospíšit, máš zlatou medaili. Další už ostrouhají, to bude jen stříbro a bronz, takže gratuluji k vítězství a hlavně děkuji za názor na nošení hodinek, ahoj, pavča. Já jsem s těma Pinkgoldama fakt moc spokojený, nejradši bych nosil jenom je, ale mám samozřejmě povinnosti i k těm dalším , Pinkgoldy budí všude (a určitě i ta Tvá verze bude budit) zájem a obdiv, např. včera jsem se zastavil u Dušáka jen tak se podívat na T. H. Monaca Steeva McQueena a jak jsme si tam tak s paní prodavačkou povídali, tak se taky zeptala, co to mám za hodinky a moc se jí líbily Pak jsme si o nich povídali i s panem prodavačem, oba jsou vyučení hodináři, taky se mu líbily, jdi do toho, nebudeš litovat
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Apep napsal: Já jsem s těma Pinkgoldama fakt moc spokojený, nejradši bych nosil jenom je, ale mám samozřejmě povinnosti i k těm dalším , Pinkgoldy budí všude (a určitě i ta Tvá verze bude budit) zájem a obdiv, např. včera jsem se zastavil u Dušáka jen tak se podívat na T. H. Monaca Steeva McQueena a jak jsme si tam tak s paní prodavačkou povídali, tak se taky zeptala, co to mám za hodinky a moc se jí líbily Pak jsme si o nich povídali i s panem prodavačem, oba jsou vyučení hodináři, taky se mu líbily, jdi do toho, nebudeš litovat Tak to rád slyším, díky, ještě k té velikosti - mám obvod zápěstí 190mm, takže stále zvažuji, zda průměr 47 nebo 44. Co si myslíš, že je pro mou ručku únosné? Díky, pavča.
Hugo14 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Co ty nové Archimede s Unitasem?
Aldo Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) A co archimede XL handaufzug? není škoda je vyřadit z výběru? pro mě osobně horký kandidát na můj letošní nákup http://www.archimede-uhren.de/EN/Pilot-XL-H.htm Edit: Tak Hugo byl rychlejší, no. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Aldo
Apep Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 pavča napsal: Tak to rád slyším, díky, ještě k té velikosti - mám obvod zápěstí 190mm, takže stále zvažuji, zda průměr 47 nebo 44. Co si myslíš, že je pro mou ručku únosné? Díky, pavča. Já mám ten samý obvod zápěstí a je to naprosto v pohodě, věř mi
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 hezky se tu plácáte po ramenou - trošku odbočím - omega PO 45,5mm, breitling heritage 46mm je pro mnoho členů nenositelná a mohl jsem je mít na ruce aniž bych vypadal jako vůl - steinhart 47mm jsem měl pouhé tři dny, protože jsem s nimi jako vůl vypadal - pokud někdo nemá "placaté" zápěstí a obvod ruky alespoň 20cm tak je to Exibicionismus
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Hugo14 napsal: Co ty nové Archimede s Unitasem? Díval jsem se i na ně, ale provedením ciferníku se mi více líbí Steinhart. Zdají se mi takové, jak to říci, "techničtější"?
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 YPO napsal: hezky se tu plácáte po ramenou - trošku odbočím - omega PO 45,5mm, breitling heritage 46mm je pro mnoho členů nenositelná a mohl jsem je mít na ruce aniž bych vypadal jako vůl - steinhart 47mm jsem měl pouhé tři dny, protože jsem s nimi jako vůl vypadal - pokud někdo nemá "placaté" zápěstí a obvod ruky alespoň 20cm tak je to Exibicionismus Já nevím, jak velký je to rozdíl oproti Precistám PRS20, ty mi sedí na ruce bezvadně. Ty vlastně mají také cca 47 mm uhlopříčně, ale ono nejde jen o průměr ale i o provedení nožek a uložení řemene, no a tady může každý milimetr a rozdílný tvar dělat poměrně divy.
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 pavča napsal: Já nevím, jak velký je to rozdíl oproti Precistám PRS20, ty mi sedí na ruce bezvadně. Ty vlastně mají také cca 47 mm uhlopříčně, ale ono nejde jen o průměr ale i o provedení nožek a uložení řemene, no a tady může každý milimetr a rozdílný tvar dělat poměrně divy. precisty ještě považuji za luxusní nošení - já mám zápěstí asi 18cm a ta fotka trochu zkresluje (posuď to sám ) - steinharty jsem fakt nemohl nosit, nebo jsem moc sebekritický
Ondraj Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) Když jde takhle řemen nebo tah rovně kolem zápěstí, je to už na zváženou a na hraně, mě to nepřijde úplně OK. Před pár dny jsem viděl chlapíka se zápěstím školáka prvního stupně s velkými B a vypadalo to naprosto otřesně. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Ondraj
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 YPO napsal: precisty ještě považuji za luxusní nošení - já mám zápěstí asi 18cm a ta fotka trochu zkresluje (posuď to sám ) - steinharty jsem fakt nemohl nosit, nebo jsem moc sebekritický Jasně, tak to odpovídá, já mám ruku o trochu silnější, a ty Precisty mi opravdu sedí na ruce trošku s rezervou oproti Tobě. Takže rezerva trošičku je, ale přece jen ... Proto váhám mezi průměrem 47 a 44. Asi počkám na sraz Chronomagu, tam je lecos k vidění a ověření. Díky a ahoj, pavča.
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Ještě malý postřeh, když jsme byli na výletě v Glashutte, tak manželka ppprochyho23, který nás vezl, měla na ruce pilotky, předpokládám, že průměr 44, a vypadalo to na ženské ručce naprosto fantasticky.
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 pavča napsal: Ještě malý postřeh, když jsme byli na výletě v Glashutte, tak manželka ppprochyho23, který nás vezl, měla na ruce pilotky, předpokládám, že průměr 44, a vypadalo to na ženské ručce naprosto fantasticky. njn - velké hodinky na ženské vypadají sexy - na rozdíl od rolexů na 150 kilovém pasákovi - možná bych počkal na archimede s unitasem (ty automaty vypadají skvostně a pokud pomineš nedekorovaný stroj tak je to OK)
pavča Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 YPO napsal: njn - velké hodinky na ženské vypadají sexy - na rozdíl od rolexů na 150 kilovém pasákovi - možná bych počkal na archimede s unitasem (ty automaty vypadají skvostně a pokud pomineš nedekorovaný stroj tak je to OK) Jasně, díky, ještě budu uvažovat a okukovat. Ahoj, pavča.
cortes1990 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 prave ste mi svetci krásne naliali olej do ohna zaco vam dakujem ( okrem YPA ) .....ak nepocitam drobne prestavky tak uz priblizne rok snivam o štajnhartkach B-uhr 47mm len bud neboli peniaze alebo som si nebol velmi istý ci ich mam kupit ale od prispevku od pavčy:preve uvazuji ze bych.... tak to vyzera tak ze ich kupim na vela vela percent ..... takisto som rozmyslal aj o 44 mm verzii ale rucicky sa mi zdaju byt uzke sekundovka sa mi tiez viac paci na 47ickach a hlavne tuzim po cibulovej korunke a archimede handaufzug?...... su sice pekne cena tiez priazniva ALE unitas nieje zdobeny ( chcem aj nejaku paradu zdola) a su priliz nizke aj ked niekto to moze brat ako + A s nazorom o zapestiach ziakov (studentov?) nesuhlasim obvod skoro 19 a to idem do maturitneho
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 cortes1990 napsal: prave ste mi svetci krásne naliali olej do ohna zaco vam dakujem ( okrem YPA ) .....ak nepocitam drobne prestavky tak uz priblizne rok snivam o štajnhartkach B-uhr 47mm len bud neboli peniaze alebo som si nebol velmi istý ci ich mam kupit ale od prispevku od pavčy:preve uvazuji ze bych.... tak to vyzera tak ze ich kupim na vela vela percent ..... takisto som rozmyslal aj o 44 mm verzii ale rucicky sa mi zdaju byt uzke sekundovka sa mi tiez viac paci na 47ickach a hlavne tuzim po cibulovej korunke a archimede handaufzug?...... su sice pekne cena tiez priazniva ALE unitas nieje zdobeny ( chcem aj nejaku paradu zdola) a su priliz nizke aj ked niekto to moze brat ako + A s nazorom o zapestiach ziakov (studentov?) nesuhlasim obvod skoro 19 a to idem do maturitneho to je krásná vize - představ si Frantu Womáčku z Dolní Lhoty (fpravo od rybníka) který nakoupí kdesi pouzdra a strojky - doma to za svitu svíčky smontuje a celý východní blok je z toho v hajzlu - tedy sry, Franta se dokáže propasírovat i do west zákazníků pod jménem debafúré - pro mne je Franta o několik tříd níže než archimede, ale to je jenom asi můj pocit = pro mne je to shitka a zaregistroval jsem, že i pro jiné x prostě Franta momentálně montuje to po čem je poptávka bez dalšího významu
cortes1990 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 YPO napsal: to je krásná vize - představ si Frantu Womáčku z Dolní Lhoty (fpravo od rybníka) který nakoupí kdesi pouzdra a strojky - doma to za svitu svíčky smontuje a celý východní blok je z toho v hajzlu - tedy sry, Franta se dokáže propasírovat i do west zákazníků pod jménem debafúré - pro mne je Franta o několik tříd níže než archimede, ale to je jenom asi můj pocit = pro mne je to shitka a zaregistroval jsem, že i pro jiné x prostě Franta momentálně montuje to po čem je poptávka bez dalšího významu JO ale mame demokraciu takze si ich kupim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se