olin001 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Když už jsi u toho tudoru tak mrkni na řadu royal dělají ve velikosti 38-41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 9 hodinami, cayman napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už mám tyhle starý homage Bulovy, tak nevim jestli chci pořizovat dalšího bratrskýho kyklopa, když koukám na to porovnání těch Tudorů. furt přemýšlím na tou palcátovou ručičkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Jj no to je jasnySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Být to bez těch římských tak mi docela sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Od značky Rado mě padly do oka spíše tyhle koníci, ještě v modré a černé barvě ciferníku. Ještě 80h rezervy před 13 hodinami, tombas napsal: Rado se dělá ve třech velikostech 37,3, 42 a 45 mm, hodil jsem jen příklad, stačí někde pohledat správnou barvu a velikost. Upraveno 11. listopadu 2020 uživatelem Koba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 No a když už se ti koníci líbí, tyhle z inzerce vyzkoušet nechceš? Nevím, jakou to má strojovnu a zlaté indexy se asi taky nemusí líbit každému. Ale za ty prachy aspoň na lítačku... Tady více fotek a informací: https://www.watchprosite.com/horological-meandering/retro-rado/17.874498.5960078/ ...ale četl jsem hesalit sklíčko? Jinak u BB36 mi nějak vždycky vadila ta trochu "obtloustlá" luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Co Oris? Jsu 39,5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 U těch Oris jsem psal na začátku toho vlákna, mají moc masivní pouzdro, vážit o 10-15kg víc vezmu si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 6 minutami, Koba napsal: U těch Oris jsem psal na začátku toho vlákna, mají moc masivní pouzdro, vážit o 10-15kg víc vezmu si je Jo, akorat mne nebylo jasne, o kterem modelu jsi psal. Tyto jsou limitka, prumer 39,5 a vyska by mela byt 12,5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 S tvym rozpočtem pro mě tyhle Aquisy top a jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 2 hodinami, Koba napsal: U těch Oris jsem psal na začátku toho vlákna, mají moc masivní pouzdro, vážit o 10-15kg víc vezmu si je jj ty aquisy jsou pěkny, ale celkem vysoky mě přišly, mrkni ještě na TT3 day-date to byly přijemny hodinky a nebo divers 65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 před 17 hodinami, DaveSty napsal: No a když už se ti koníci líbí, tyhle z inzerce vyzkoušet nechceš? Nevím, jakou to má strojovnu a zlaté indexy se asi taky nemusí líbit každému. Ale za ty prachy aspoň na lítačku... Tady více fotek a informací: https://www.watchprosite.com/horological-meandering/retro-rado/17.874498.5960078/ ...ale četl jsem hesalit sklíčko? Jinak u BB36 mi nějak vždycky vadila ta trochu "obtloustlá" luneta. Tak ty vypadají super, kdybych pořídil něco levnějšího možná se i ozvu a vzal bych i tyto, ale mám nějaký budget, když teď něco seberu sníží se tak nabídka mého výběru. Musím počkat na otevření Koscomu a skoro všechny jmenované modely tam mají a půjdu poslušně zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Jak tu někdo nastřelil ty Bally, tak jsem si projel ještě eshop a našel jsem pár kousků, které zaujalo mé mlsné oko. Všechno do 40 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Koba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koba Odesláno 12. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Ještě odkaz https://www.tovys.cz/panske-hodinky-ball-roadmaster-nm9030b-sc-bk-p-205109/, ty potáky super, ale mají snad ještě větší pouzdro než Oris (tloušťku) Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Koba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Dovolím si ještě jeden tip na hodinky v akci: https://www.tovys.cz/panske-hodinky-rado-d-star-r15943153-291-0943-3-015-p-178647/ Je to sice quartz, ale keramika, WR 100m a výška jen 9,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 před 2 hodinami, Koba napsal: Ještě odkaz https://www.tovys.cz/panske-hodinky-ball-roadmaster-nm9030b-sc-bk-p-205109/, ty potáky super, ale mají snad ještě větší pouzdro než Oris (tloušťku) TU je recenzia toho modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 ja sa prihováram buď za Grand Seiko ,alebo za Ball https://shop.ballwatch.ch/en/armor/armor40?model=NM2026C-S32C-BE1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 U Ballu se mi nelíbí ty lumi trubice, to raději GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Příkláním se ke klukům co křičej Oris. Ze začátku sem taky nebyl jejich fanda a akorát dneska sem pořídil od kolegy ze zdejšího fora zelený aquise a ještě sem se na ně nepřestal dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 ja teda křičím omega bond keramiky jasna no.1 a nebo breitling colt/steelfish/apod. v 41... a mas topku a klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se