dxxi Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 U.S. Army flight medic SGT Tyrone Jordan of Charlotte, North Carolina from Dustoff Task Force Shadow of the 101st Combat Aviation Brigade gives first aid to a prisoner after he was shot by Marines during a morning firefight while he is transported by MEDEVAC helicopter September 29, 2010 near Marja, Afghanistan. Task Force Shadow is responsible for evacuating wounded Afghani and Coalition forces as well as local nationals throughout southern Afghanistan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 U.S. Army flight medic SGT Tyrone Jordan of Charlotte, North Carolina from Dustoff Task Force Shadow of the 101st Combat Aviation Brigade gives first aid to a prisoner after he was shot by Marines during a morning firefight while he is transported by MEDEVAC helicopter September 29, 2010 near Marja, Afghanistan. Task Force Shadow is responsible for evacuating wounded Afghani and Coalition forces as well as local nationals throughout southern Afghanistan. Tyhle G-Shocky mam taky. Ze bych mel znenit job? _D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Český příslušník RA armády z roku 1915. Založení Rudé armády se datuje v roce 1917, ve dnech po říjnové revoluci. Čili vojáček na obrázku bude (byl) příslušníkem jiné armády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Založení Rudé armády se datuje v roce 1917, ve dnech po říjnové revoluci. Čili vojáček na obrázku bude (byl) příslušníkem jiné armády. RA je zrejme myslené rakúska armáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 RA je zrejme myslené rakúska armáda. Taky mě to tehdy napadlo, spíš to byla reakce na ty příspěvky, co po accutronově fotce následovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waldo Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 WW2, bližšie info. o hodinkách nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 (upraveno) U.S. Navy Special Amphibious Reconnaissance corpsman, Daniel Lang (left), with Bravo Company, 1st Reconnaissance Battalion, 1st Marine Division (Forward), gets his MC-7 parachute gear inspected prior to boarding a C-130 at the flight aboard Camp Dwyer, Afghanistan, Oct. 3, 2010. Upraveno 13. října 2010 uživatelem dxxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 nasraty Frantik akurat sa mi nedari identifikovat tie hodinky GCM - Moutain Brigade Commandos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernysip Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Založení Rudé armády se datuje v roce 1917, ve dnech po říjnové revoluci. Čili vojáček na obrázku bude (byl) příslušníkem jiné armády. Co třeba Rakouské armády (RA), nebo Ruské armády (RA), nebo Rumunské armády (RA), proč hned strašit Rudou armádou (RA, KA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 nasraty Frantik akurat sa mi nedari identifikovat tie hodinky GCM - Moutain Brigade Commandos mě taky zaujalo to střelivo...nevypadá to jako klasická hladká kulka. Se mi nechce věřit, že by se nechali vyfotit s něčím, co je mimo ženevské konvence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 mě taky zaujalo to střelivo...nevypadá to jako klasická hladká kulka. Se mi nechce věřit, že by se nechali vyfotit s něčím, co je mimo ženevské konvence. To je cvičné střelivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 To je cvičné střelivo. jo, slepá patrona do hvězdičky uzavřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 To je cvičné střelivo. ááááha. Dík za info. Já si z pionýrského tábora pamatuju jen slepé náboje milicionářů do "kalacha". A onehdá se mi dostal do ruky prvorepublikový cvičný náboj do pušky s dřevěnou "kulkou". Zase jsem chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 nevie niekto nahodou co to ma ten marinak na pravo za hodinky? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ááááha. Dík za info. Já si z pionýrského tábora pamatuju jen slepé náboje milicionářů do "kalacha". A onehdá se mi dostal do ruky prvorepublikový cvičný náboj do pušky s dřevěnou "kulkou". Zase jsem chytřejší. Můj velitel říká že slepá může být babka, ale střelivo je cvičné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Hodinky jsem neidentifikoval, vojsko je identifikovatelné snadno. Připojuji to sem jen jako dokument o hodinkách, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 ááááha. Dík za info. Já si z pionýrského tábora pamatuju jen slepé náboje milicionářů do "kalacha". A onehdá se mi dostal do ruky prvorepublikový cvičný náboj do pušky s dřevěnou "kulkou". Zase jsem chytřejší. nechci ti do toho mluvit, ale u milicionářů na pionýrském táboře se určitě jednalo o SA-58 a ne "kalacha" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Hodinky jsem neidentifikoval, vojsko je identifikovatelné snadno. Připojuji to sem jen jako dokument o hodinkách, nic víc. Ten fallmesser se dneska platí zlatem a ten vysadkář s ním míchá vejce Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 nechci ti do toho mluvit, ale u milicionářů na pionýrském táboře se určitě jednalo o SA-58 a ne "kalacha" Takže abych vše uvedl na pravou míru. 1) Onen slavný AK-47 Kalašnikov a SA-58 jsou dvě vizuálně podobné ovšem konstrukčně a vlastnostně rozdílné zbraně. 2) Pro většinu populace jsou to nerozlišitelné a totožné zbraně, proto ty mé úvozovky. Použil jsem zjednodušení a všeobecně známý výraz, za to se omlouvám. 3) ČSLA potažmo LM nikdy ve výzbroji AK-47 neměly. 4) Když jsem před nedávnem své synovce opravoval, že naše armáda nemá "kalachy" ale SA-58, byl jsem označen za detailistu a prudiče To si jeden nevybere...chci být přesný, je to špatně, zjednoduším to, zase je to špatně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Takže abych vše uvedl na pravou míru. 1) Onen slavný AK-47 Kalašnikov a SA-58 jsou dvě vizuálně podobné ovšem konstrukčně a vlastnostně rozdílné zbraně. 2) Pro většinu populace jsou to nerozlišitelné a totožné zbraně, proto ty mé úvozovky. Použil jsem zjednodušení a všeobecně známý výraz, za to se omlouvám. 3) ČSLA potažmo LM nikdy ve výzbroji AK-47 neměly. 4) Když jsem před nedávnem své synovce opravoval, že naše armáda nemá "kalachy" ale SA-58, byl jsem označen za detailistu a prudiče To si jeden nevybere...chci být přesný, je to špatně, zjednoduším to, zase je to špatně Hele, jen tak pro zajímavost - mrkni se na film copak je to za vojáka a uvidíš tam jedno AKčko na zádech jednoho milicionáře nebo vojáka By mě zajímalo, kde ho tam filmaři vzali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se