Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 9 minutami, Jerryl napsal: Hele, to si dělají srandu? Právě jsem koukal na ceny u Bechyněho a ceníkovka pro Speedy na tahu je cca 190 za hesalit a 220 za safír? Co to jako je? No a koukni na cenu Seamastru 300 zaměň za safír Moony + opravdu málo a to já teď řeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 To je teda masakr Co si vzpomínám, tak předchozí reference 1863 zakončovala svou éru na ceně kolem 120 za hesalit a nová 3861 začínala na cca 150. Nebo se pletu? Tak Bondovky si asi nekoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Tak asi budu i trochu obchodník ( jak i někdo zmínil) a prostě vezmu v potaz že i kdyby mi časem Safír z nějakého důvodu nevyhovoval tak je můžu poslat dál a neprodělám na tom… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 4 minutami, Humanzero napsal: tak je můžu poslat dál a neprodělám na tom… Tak urciteeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 50 minutami, Jerryl napsal: To je teda masakr Co si vzpomínám, tak předchozí reference 1863 zakončovala svou éru na ceně kolem 120 za hesalit a nová 3861 začínala na cca 150. Nebo se pletu? Tak Bondovky si asi nekoupím Poslední verze s 1861 končila na 134.400 Fakt nevím, jestli bych je kupoval dnes. Oni snad ty na tahu budou do konce roku za 200 tis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Tak těch 120 bylo asi po slevě, přičemž ještě chvilku před tím je šlo koupit do kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 7 minutami, Jerryl napsal: Tak těch 120 bylo asi po slevě, přičemž ještě chvilku před tím je šlo koupit do kila. Jo, to máš pravdu, svoje první jsem taky ještě stihnul po 100. To je hroznej mazec, protože to není tak dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Nedá mi to a přidám se do diskuse - bo mi moje hesalitky plně vyhovují. Ze začátku jsem byl nervózní jako sáně v létě, první škrábaneček jsem málem ořval, jenže s postupem času mi to bylo víc a víc jedno a hlavně, když zvládnou pobyt v kosmu, zvládnou i mě, no ne? Takže se s nima moc nepářu, jasně, může to být bráno jako rouhání, ale jsou to hodinky do nepohody, dělám s nima všechno, pokus je mám na ruce (točím i jiný). Kolo, běh, střelba, kancl, pochody a tůry, už i jednou plavaly v bazénu.... A co usí vydržet, když jsem doma sám s dětma! Taky on ten hesalit má takovou divnou vlastnost, po určité době některé škrábance mizí (jak se asi leští o rukáv) a tak je úroveň podrápanosti pořád stejná. Jsou to hodinky na kažodenní nošení, nebál bych se toho. A navíc se mi víc líbí to plné dýnko. Navíc mám pocit, že původně u Omegy asi nikdo nečekal, že se to stane takovým artiklem, mám pocit (možná se mýlím), že to bylo původně vnímáno a bráno jako takové fajnové tooly pro aktivní lidi a to co je to dneska (cenový masakr) je dáno jen dobou a tím, že se proměnily ve statusovou věc, trochu. Ale to se pouštím do nepodložených spekulací, neberte mě úplně za slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Našel jsem fakturu Těch pod kilo bylo ještě v roce 2020, mimochodem v roce 2008 mi je nabízeli za 75. Ale to beru jako ok - zdražení od 2008 do 2020 = 25k, Ale od 2020 do 24 skoro kilo , ano po cestě je změna reference. Jaká jde dnes ukecat sleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 @Leviathann Podpisujem Sice mam zafir (2021), ale to mi nepride nejak extra podstatne. Su to hodinky na opekacku, do lesa, na zahradu a kazdu normalnu aktivitu. Do bazenu som svoje este nevzal (a nevezmem), ale uzivaju si a bavia ma. Kebyze sa ma "vydestilovat" esencia chronografov, moony su jej zobrazenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 22 minutami, Leviathann napsal: Nedá mi to a přidám se do diskuse - bo mi moje hesalitky plně vyhovují. Ze začátku jsem byl nervózní jako sáně v létě, první škrábaneček jsem málem ořval, jenže s postupem času mi to bylo víc a víc jedno a hlavně, když zvládnou pobyt v kosmu, zvládnou i mě, no ne? Takže se s nima moc nepářu, jasně, může to být bráno jako rouhání, ale jsou to hodinky do nepohody, dělám s nima všechno, pokus je mám na ruce (točím i jiný). Kolo, běh, střelba, kancl, pochody a tůry, už i jednou plavaly v bazénu.... A co usí vydržet, když jsem doma sám s dětma! Taky on ten hesalit má takovou divnou vlastnost, po určité době některé škrábance mizí (jak se asi leští o rukáv) a tak je úroveň podrápanosti pořád stejná. Jsou to hodinky na kažodenní nošení, nebál bych se toho. A navíc se mi víc líbí to plné dýnko. Navíc mám pocit, že původně u Omegy asi nikdo nečekal, že se to stane takovým artiklem, mám pocit (možná se mýlím), že to bylo původně vnímáno a bráno jako takové fajnové tooly pro aktivní lidi a to co je to dneska (cenový masakr) je dáno jen dobou a tím, že se proměnily ve statusovou věc, trochu. Ale to se pouštím do nepodložených spekulací, neberte mě úplně za slovo. Vidím to stejně chci hodinky nosit a užívat. Takže pomalu opouštím vizi dvou verzí moonů… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 21 minutami, Jerryl napsal: Našel jsem fakturu Těch pod kilo bylo ještě v roce 2020, mimochodem v roce 2008 mi je nabízeli za 75. Ale to beru jako ok - zdražení od 2008 do 2020 = 25k, Ale od 2020 do 24 skoro kilo , ano po cestě je změna reference. Jaká jde dnes ukecat sleva? Taky by mě zajímalo kolik prodají moonů dnes oproti předcovid rokem… Třeba SMP mi nepřijde že zdražily o tolik… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Hele jeste 28 prispevku a pri nejhorsim tady budes moct ty safiry pak vyhodne prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 29 minutami, Humanzero napsal: Taky by mě zajímalo kolik prodají moonů dnes oproti předcovid rokem… Třeba SMP mi nepřijde že zdražily o tolik… Sa to riesilo uz xyz krat, precitaj si aj ine vlakna. Smp na tahu, ofiko ad, brezen 2020 som bral za 3700. Cize ozaj…nezdrazili o tolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 10 minutami, EpsteinBarr napsal: Sa to riesilo uz xyz krat, precitaj si aj ine vlakna. Smp na tahu, ofiko ad, brezen 2020 som bral za 3700. Cize ozaj…nezdrazili o tolik? SMP 95t vs 165t. U Moonů to je to cca 100% pokud se bavíme o hesalitu. Aktuálně 193t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 před 37 minutami, Seamaster napsal: Hele jeste 28 prispevku a pri nejhorsim tady budes moct ty safiry pak vyhodne prodat Opravdu nevím předkupník ze mě nebude:) Ale pokud to čtu koupí si někdo vůbec hodinky za ofiko doporučenou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Jerryl napsal: Ne Takže u všech “normálních “značek to je stejný … Upraveno 28. března 2024 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Děkuji všem za přínosné postřehy, dnes jsem se musel rozhodnout a kupuji tedy safír. Takže už jen příjemný výběr řeminků na výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Máte někdo zkušenost s řeminky od Finwatchstraps? Nějaké by se mi líbily tak pokud někdo už používá na moonwatch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se