Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zajímalo by mě, jaký je mezi těmito dvěma ruskými chronografovými kalibry rozdíl, pokud by někdo věděl.

31681 má navíc 24-hodinový ukazatel, jinak je stejný jako 3133.

Podívej se sem, je tam přehled i dalších kalibrů.

Odesláno
Zajímalo by mě, jaký je mezi těmito dvěma ruskými chronografovými kalibry rozdíl, pokud by někdo věděl.

31 681 má navíc 24hodinový ukazatel např. Aviatory ,

ale nevím jaký je rozdíl mezi 31 681 a 31 682, u různých prodejců se stejné hodinky označují se strojem 81 a jindy 82......

Odesláno
31681 má navíc 24-hodinový ukazatel, jinak je stejný jako 3133.

Podívej se sem, je tam přehled i dalších kalibrů.

Právě koukám na jedny cibule, co mají 31681 - čtu to skrz skleněný záda - ale 24 hodinový ukazatel ne. Že by v nich byl tenhle kalibr a na ten 24 hodinový ukazatel rezignovali ?

Odesláno

Kdyby neměly tak nápadný čudlíky od stopek, tak bych si myslel že ta fotka vnitřku patří k jiným hodinkám, takhle se ale zdá být omyl vyloučen...Mimochodem vím že ty hodinky tak jak jsou vypadají příšerně, ale pohrávám si s myšlenkou nějaké drobné přestavbičky, tak hledám matriál...

Odesláno

No je to divný. S 31681 mám dvoje hodinky a oboje mají na pozici 6 24-hod.číselník. S 3133 mám Strely atento číselník nemají. Nicméně mám pocit, že 3133 je vylepšený, kdysi dávno v licenci zakoupený Valjoux a 31681 je další vývojová varianta tohoto strojku. Posílám fotky obou strojků a když se kouknete na 31681 (Štormanskie co mají na druhé straně navíc tlačítko ovládání lunety) připadá mi, že v hloubi strojku je na pozici ž patrné ještě další ozubené kolečko, což Strely (i když je to blbě vidět) nemají..

post-3283-1222359415.jpg

post-3283-1222359431.jpg

Odesláno

A ještě jedna věc ke zmatení imperialistů - Šturmanskie mají zezadu nápis "Model 3133", ale je v nich 31681. Snad to potvrzuje velkou příbuznost obou kalibrů..

Odesláno

některé šturmanské mají 3133, takže mejí stopky bez ukazatele 24h.

A průhledné dýnko na 10 Atm, to je divný co ????

Odesláno
některé šturmanské mají 3133, takže mejí stopky bez ukazatele 24h.

A průhledné dýnko na 10 Atm, to je divný co ????

Pro upřesnění - ty moje Šturmanskie číselník 24 hod mají (jsou to ty kosmické co s nimi letěl v r.2004 Šargin na ISS), je v nich 31681 ale vzadu na dýnku mají přesto nápis Model 3133 (ale uvnitř strojku je vidět i 31681 stejně jako na těch neznámých se siluetou Toho Petljakova či co je to za éro)...

post-3283-1222362519.jpg

Odesláno
A ještě jedna věc ke zmatení imperialistů - Šturmanskie mají zezadu nápis "Model 3133", ale je v nich 31681. Snad to potvrzuje velkou příbuznost obou kalibrů..

Mají 24 hodinový sčítač? Jestli ne, tak je to 3133, nehledě co je na můstku vyraženo /daj se zaměnit/. 31681 je s tou 24 hodinovou nástavbou, pochopitelně vychází z 3133.

Odesláno

jak sem ty moje strely utopil, jsem domluvenej s hodinářem že až bude čas tak se zastavím a hřídel změříme

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...