Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  lolohh napsal:
Jinak umíš ho..., ale todle se ti povedlo moc :D

Tož ale toto není žádná pravda... Ještě opravuju na kšeft dřevěné štafle... Bezvadně.

skalis napsal:
Mne se snad nakonec tyhle cerny stylfise jeste zacnou libit :) Pekna fotka.

Vždyť jsou to taky moc hezký hodinky. ;)

Odesláno
  Kamil napsal:
A co ty mezery???

Je fakt ze ty mezery budou asi problemem, zvlast kdyz je vidi i nas starecky metrosexual Kamil :lol2:

Martine jinak ta fotka je dost dobra jen to useknuti nahore mi prijde zbytecny :)

Odesláno (upraveno)
  Kamil napsal:
A co ty mezery???

No tak mezery jsou určitě problém, ale tyhle je nemaj. :)

spiderer napsal:
Martine jinak ta fotka je dost dobra jen to useknuti nahore mi prijde zbytecny :)

Krucinál, dyť jsem říkal, že jsem stačil vyfotit 8 fotek a chcípla mně baterka... Tohle byla jediná použitelná fotka. :)

edit: Nehledě na to, že já vnímám každej snímek spíš jako celek, takže dílčí nesoulad v rámci dokonalý kompozice není na závadu... :D

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)
  Messiah napsal:
Jaky mezery? :-D Kalifixi za kolik se ti podarilo sehnat ten tah? taky bych mel chut :P

Klid, mezery se modelu Steelfish netýkají. :)

Tah jsem koupil u AuthenticWatches.com, ušetřil jsem na tom jenom necelej litr (oproti nejlevnější nabídce v Čechách) :), páč jsem zaplatil DPH, clo + manipulační poplatky za proclení pro FedEx... Nicméně tah byl přesně za týden doma, přičemž někteří AD mně také nabízeli dodání za týden, jenže to bych musel objednávat v pondělí nebo v pátek, protože voni objednávaj jen jednou týdně... :sad01_anim: Prostě vopruz. Takže z principu jsem to udělal takhle. Vše přišlo jak má, u tahu byly nový stěžejky - nevím jestli je to standard. Cenu už si přesně nepamatuju - něco kolem deseti tisíc.

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...