African Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Nenašel jsem vlákno na téma dětských chytrých hodinek, tak tu sem jedno vložím, třeba se nám bude pro naše ratolesti hodit. Našel jsem malý test a Lamaxy vypadají dobře, tak po nich asi hrábnu, nemáte s nimi někdo zkušenost? Pokud vlákno již někde je, prosím o smáznutí https://otechnice.cz/test-chytrych-detskych-hodinek-ktere-jsou-skutecne-bezpecne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Afri mame to doma, ma to svoje muchy, alias plusy aj minusy. minus je hrozny zvuk zvonenia (neda sa zmenit...zatial) vies to ale v appke vypnut je mozne blokovanie, cize trebars 8.00-13.00 sa nedovolas, potom hocikedy niekde som cital, ze na funkciu polohy je treba vypnut mobilny signal a wifi, lebo to chyta hore dole signal kade decko prechadza. ale zase ked mas len GPS, tak to v budove nezachytis, jasne nema to hry ani ione blbosti, co je pre mna plus, aspon to neporovokuje decko nech sa stale hra keby mas otazky, pytaj sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jasný, děkuji Po vánocích se možná ozvu, pokud mě něco nebude docházet, objednal jsem je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Jaj to az tak, ze objednane? No som zvedavy ze co na ne poviete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 No jasný, Švýcarky Flik a Flak už mu jsou málo, kluk bude asi po tatínkovi Napsal si o ně do dopisu, protože je mají samozřejmě v partě všichni kluci že. No každopádně kluci mají zakázaný ven mobily, a není občas od věci vědět kde jsou nebo mu zavolat, když zapomene náhodou kolik je hodin. Ono tam je i to sos tlačítko, když se něco nedej bože děje, je to tak? A telefonování v pohodě, je dobře slyšet? Nejdříve koupím, pak se ptám, to jsem celej já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Volajuci aj pocuvajuci pocuju v pohode, je rozumiet vsetko. Ked maju kamosi tieto hodinky, tak sa mozu hodit do skupiny, toto nevyuzivame, tak neviem co to vsetko obsahuje. Sos je to velke tlacitko naboku, treba ho tlacit tusim 2 alebo 3 sekundy a vola kazdemu kto je v appke napisany ako SOS clovek...mozu byt aj viacery. Hodinky sa nedaju zamknut fyzicky, takze to SOS tlacitko sa lahko stlaci. Krpata mi uz volala asi 3x z batohu. Inak co som kukal, tychto GPShodiniek pre deti je celkom vela. Tak ale Lamax je cesky, takze support by mal byt v pohode, takisto aktualizacie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Super, díky za postřehy České rozhraní je super a jedny z mála hodinek, které ho mají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 V dnešní době to je opravdu fičák, včera jsem na ně kliknul a už jsou doma Vypadají pěkně a kvalitně, jé, já chci taky nový hodinky sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 kokos to maju tovaren hned vedla?:) tomu sa povie rychlost..tak uz len pockat na Jeziska, nasadit a sledovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Uz funguju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 V 26. 12. 2020 v 11:22, Harwey napsal: Uz funguju? Nějak mi utekl tvůj post, ano, už fungují a kluk je maximálně spokojený. Všechno maká jak má, úplně bez výhrad, díky za doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ked je kluk spokojny, tak fasa:) Ako chytaju GPS? Vsetko OK? Mas zapnute aj wifi aj mobilnu siet? Nebije sa to v lokalizacii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Ahoj, jak jste s Lamax spokojeni? Hledám něco pro kluka 7 let. Chci aby to mělo GPS a volání. Nebo jestli mate zkušenost s jinou značnou, budu rad za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Lamax potrebuju nano SIM, a nejakym zazracnym sposobom tuto simku zdeformuju, cize v hodinkach ako tak ide, ale par krat som ju potreboval hodit do mobilu, kde sa chytila len niekedy. plus som dodrbal v hodinkach v slote na simku nejaky tenky drotik, cize simku uz nepoznaju. tak su hodene v sufliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Rozhoduju se mezi “hodinkami” a mobilem. Přece jen, mobil někde položí, ztratí nebo do toho budou čumět. Je mi jasný, ze to není všemocný, ale chce jezdit ze školy busem, takže to chci mít nějak podchycene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Tak nějak tohle řešim / neřešim průběžně taky. Hlavně u menšího, když chodí sám ven (město). Nosí si mobil + teda musí říct, kde bude (= zdaleka ne 100% řešení, jasně 100% nebude nikdy, jeden neví, kde to nechá ležet a někdo mu to šlohne...). Nicméně zrovna na ty Lamax hodinky jsou recenze, které mě odradili, zejména co se spolehlivosti určení polohy týká (a popravdě vhledem k principu jakým GNSS funguje, velikosti hodinek atd., mám obavu, že to obecně nebude o moc lepší / přesnější ani jinde). K tomu ve škole dvakrát týdně TV (u nás si děti hodinky sundávají), výdrž baterky, voda... Nevim, nejspíš obojí na jednou mobil + hodinky, má-li jít primárně o lokalizaci?... prostě na ty hodinky kvuli lokalizaci zatim nedošlo. Já si furt říkám, že jsme jako děti nic takovýho nepotřebovali (a to teda i u dalších věcí), jenže doba a doprava nebyly tak divoké. Mimochodem neobjevil někdo nějaké rozsáhlejší serioznější testy, kdy se třeba několik dní sledovalo a srovnávalo chování několika takových hodinek v různých podmínkách, třeba i s porovnáním / koordinací s mobilem? Já mám furt pocit, že jde o dětskou hračku, než o seriozní přístroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Důvod, proč jsem se ptal, byl více méně reakci na negativní recenze. 100% kontrolu nevyžaduju. Jde mi o to ježdění busem. Bydlíme na vsi, takže prozatím se držím pravidel, co fungovaly na me. ( místo, čas, důvěra) U hodinek se mi líbí ta jednoúčelovost. Jednoduše se někde s klukama nezašijou na Wi-Fi a budou o toho čumet, místo aby hráli fotbal. Ikdyž tohle už jde částečně pořesit rodičovskou kontrolou( Google family Link). Tak uvidím, třeba se tu ozve někdo s jiným názorem, ale zatím mi z toho leze lip mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 na kontrolu kde sa dietko nachadza su ok, plus ako pises, su bez hier, takze do toho necumia. a ked je treba, dovolas sa ... vydrz baterky, ked das refresh cca kazdych 5 minut je zhruba 3 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se