Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Straum jsou nádherné, já bych vybral jinou barvu, ale jinak krásně zpracované pouzdro, úžasný číselník bez zbytečných textů - pěkně čistý. Původně jsem moc nedůvěřoval strojku LJP-G101, ale zjištění že to je v podstatě vylepšená Myiota 9xxx, se zvýšenou rezervou na 68h a zlepšenou přesností...a že výrobce strojku patří pod Citizen mě uklidnila. U těchto hodinek bych asi překousli i integrovaný tah, trochu mrzí nedotažená minutová až na samý okraj číselníku, ale jinak jsem zvědavý na případné reakce z Micro Praha👍

Odesláno
Před hodinou, Snekofon napsal:

Straum jsou nádherné, já bych vybral jinou barvu, ale jinak krásně zpracované pouzdro, úžasný číselník bez zbytečných textů - pěkně čistý. Původně jsem moc nedůvěřoval strojku LJP-G101, ale zjištění že to je v podstatě vylepšená Myiota 9xxx, se zvýšenou rezervou na 68h a zlepšenou přesností...a že výrobce strojku patří pod Citizen mě uklidnila. U těchto hodinek bych asi překousli i integrovaný tah, trochu mrzí nedotažená minutová až na samý okraj číselníku, ale jinak jsem zvědavý na případné reakce z Micro Praha👍

Tenhle stroj co popisuješ dávaj i sem :)

20241108_171832.jpg

Odesláno (upraveno)

Ooukeeej ale zrovna včera jsem někde na YT poslouchal video kde týpek popisoval strojek jako upravenou Miotu od Citizenu..a rezerva 60h.. tak jsem si to hned spojil :) promiň tedy za mystifikaci!! 

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno

Tak sem dnes objevil na Chrono24 , cena pěkná, dizajn semi líbí , průmer moc dobrej , ale strojek (nh35) ten bych nechal vyměnit, třeba za myiotu….. asi proto ta cena….

IMG_1172.png

Odesláno

Nodus trail trekker gmt které mají Myiotu 9075 , dizajn je fajn , velikost uváděná 39,5 ( 40 ) mi příde sqělá ! Cifr docela vyváženej , velikosti a tvar ručiček-rafiček je fajn a přijdou mi neotřelé. Mám radost z objevu✌️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...