Radik Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Kecat do toho nebudu, ale jsem zvědavej, co z toho vznikne. ChW se mi začíná líbit čím dál víc. Dneska jsem na jejich webu strávil nezanedbatelnou dobu a možná už mám vybranýho dalšího hodinkovýho kandidáta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 46 minutami, Dokusan napsal: A jakou by jsi k tomu bílému cifru volil lunetu? No asi obyč černou nebo tmavě modrou. Protože ideálně tmavě modrou s oranžovou ala planet ocean:) ale to už by bylo okatý:) celkově se mi moc líbila barevnost a provedení limitky anthropocene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jo. Černá luneta a ladění do limitky Anthropocene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Před hodinou, Žigi napsal: No asi obyč černou nebo tmavě modrou. Protože ideálně tmavě modrou s oranžovou ala planet ocean:) ale to už by bylo okatý:) celkově se mi moc líbila barevnost a provedení limitky anthropocene. Mně by se zamlouvalo: bílý číselník, modrá luneta a modřené ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 17 hodinami, novopa napsal: Mně by se zamlouvalo: bílý číselník, modrá luneta a modřené ručky Myslím, si, že je nutné použít existující komponenty. Což nejspíš nebude případ modrenych rucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Takže nejde ani udělat jinou barvu cifru? Prostě pouze skládat již existujicí díly? To by byla dost smutná limitka ne?:( Kdyby uměli tohle udělat v bilém ciferníku. Indexy takhle lepené ale modrá výplň. Třeba oranžová vteřinovka. To už by bylo něco extra. Ale “jen” poskládat co mají mi přijde smutný:( tak uvidíme co vykomunikuješ, moc díky už jen za nápad. Wardy jsou skvělý a něco extra bych od nich moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Chtělo by to někoho, kdo umí udělat vizualizaci návrhu, já to neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 3 minutami, Dokusan napsal: Chtělo by to někoho, kdo umí udělat vizualizaci návrhu, já to neumím Pokusím se to zařidit. Ale 23. na mě každej kašle:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Však to nespěchá. Jak to tak pozoruji, není nás ani deset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 tak pokud by tato limitka umela nabidnout neco navic, tak bych do toho sel s vami. Ale CW uz toho nabizi tolik, ze si musi vybrat snad kazdy. Osobne bych dal prednost C60 40mm, ale uvidim, jak se to tu vyvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Ahoj, možnosti bespoke Wardího programu jsem zjišťoval už koncem listopadu, když jsme to probírali ve vedlejším vlákně: Podařilo se mi přes mail spojit s Beckie, která má program bespoke u CW nastarosti. Počet Minimální počet programu je 30 kusů. Možnosti úprav Snažil jsem se z ní vymáčknout jaké jsou možnosti, ale konkrétně zmiňovala (mimo standardní komponenty z jiných modelů) pouze možnosti loga a caseback: In terms of the bespoke design features, we can add your chosen logo or badge to the dial. The back plate can also be engraved with the same or a different logo design and each individual watch can have a personalised engraved message up to 30 characters. Chtěl jsem Ombré dial, u kterého záleží na logu, zda jej budou schopni na cifr upevnit nebo ne - to prý je potřeba projít s jejich tech týmem. Umí i komplet předěláné cifry, ale tam už je potřeba minimum 100 kusů: We can do a bespoke dial however it is a minimum 100 piece order and can rise depending on how bespoke you would like to go. The Worn & Wound watch was a big project with both parties in putting designs. Mohou prý udělat i 40mm pouzdro C60 Trident Pro 600, které by pojalo i SH21 strojek, ale tam už je potřebné minimum 300 kusů. Pouzdro by prý muselo být o něco vyšší, ale l2l by mělo zůstat stejné. Cena Ceníková - například C60 Trident Pro 600 se Sellitou SW200 jsou tedy za 875GBP na tahu. Sleva 30GBP když bude více než 30 kusů, 50 nad 50 kusů a 100 nad 100 kusů. To vše za předpokladu, že logo bude mít max 3 barvy, jinak je to bez slev. Hodinky s SH21 by byly za 1900GBP, bez slev. Ukázka Beckie mi rovnou poslala i ukázku šedého cifru, matné lunety (ta se mi líbí víc než lesklá). Logo musela logicky skrýt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Díky za informace. To naprosto koresponduje s tím, co jsem si myslel a co tvrdím. 30 kusů při maximálním úsilí dáme dohromady možná. Víc rozhodně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) Pokud by nás už bylo opravdu těch 30, tak se matematicky vyplatí vzít rovnou už 31 kusů kvůli slevě. Za sebe bych jinak šel do C60 ocelového pouzdra, 38, max 40mm, ombré dial a matná keramická luneta, tah. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Safra Locky to by nemusela byť vôbec špatná kombinácia. Do 38mm by som už nešiel, vzhľadom k univerzálnosti pre čo najväčšie spektrum ľudí, je 40mm ideálny kompromis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 4 minutami, Diablo1st napsal: Safra Locky to by nemusela byť vôbec špatná kombinácia. Do 38mm by som už nešiel, vzhľadom k univerzálnosti pre čo najväčšie spektrum ľudí, je 40mm ideálny kompromis. Tak to jsou ale klasický Ombré jen ve 40 mm pouzdře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Právě teď, Dokusan napsal: Tak to jsou ale klasický Ombré jen ve 40 mm pouzdře.... Jj viem a preto sa mi to páči. Klasické Ombre čo máš (mal si?) sú 42mm, čo je na moju ruku veľa, ale páčili sa mi náramne. Akú predstavu máš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Právě teď, Dokusan napsal: Tak to jsou ale klasický Ombré jen ve 40 mm pouzdře.... De facto ano, ale mohli bychom si udělat vlastní logo a caseback. Jen mi zkrátka přijde, že od CW je C60 nejznámější (subjektivně i nejpodařenější) pouzdro a ombré cifr je taky specialita CW (respektive si jiné nevybavuji). A třeba kombinace modrého ombré a modré matné lunety ještě není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 12 minutami, Locky napsal: De facto ano, ale mohli bychom si udělat vlastní logo a caseback. Jen mi zkrátka přijde, že od CW je C60 nejznámější (subjektivně i nejpodařenější) pouzdro a ombré cifr je taky specialita CW (respektive si jiné nevybavuji). A třeba kombinace modrého ombré a modré matné lunety ještě není... To je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 14 minutami, Locky napsal: De facto ano, ale mohli bychom si udělat vlastní logo a caseback. Jen mi zkrátka přijde, že od CW je C60 nejznámější (subjektivně i nejpodařenější) pouzdro a ombré cifr je taky specialita CW (respektive si jiné nevybavuji). A třeba kombinace modrého ombré a modré matné lunety ještě není... Takhle by to bylo fajnovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) před 23 minutami, Locky napsal: De facto ano, ale mohli bychom si udělat vlastní logo a caseback. Jen mi zkrátka přijde, že od CW je C60 nejznámější (subjektivně i nejpodařenější) pouzdro a ombré cifr je taky specialita CW (respektive si jiné nevybavuji). A třeba kombinace modrého ombré a modré matné lunety ještě není... Takéto niečo len v oceli a modrou lunetou? Do toho by som asi aj išiel. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se