Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
nazivo je to paradicka.

Jo, uvažuju o nich vážně, ale mám štíhlou ruku a obávám se velikosti. Jinak nemaj chybu..

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je fakt paráda, jak nemám Steinhart rád, tak tohle je pecka.

Už se těším, až si je někdo pořídí a dá sem víc fotek ;)

Odesláno

Dozrávám pro nové GMT. Fakt je ještě nikdo nemá? Jediné co mne brzdí, je velikost - 44 mm je v poho, ale hranaté vždy vypadají větší...

Odesláno

Tak jsem se v Chronoshopu domluvil na vyzkoušení. Už jsem sundal z ruky kamarádům kdejaké hodinky co vypadaly hodně velké, boužel všechny kulaté, na druhou stranu ještě větší průměry, tak uvidíme. Těším se, pokud mi sednou, už je nedám z ruky...:-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes dorazily. Jsem v práci, takže balík otevřu a vyzkouším až doma a budu referovat:-).

Odesláno

ja som GMT dostal od bracha (zavesim aj do "chlubiciho vlakna") ale teraz mam trosku strach, nejde mi nejak nastavit gmt rucka, jednak skace po velkych usekoch ked ju posuvam a jednak nelicuje s indexami. Mal som z nich strasnu radost a teraz mi ju to dost pokazilo.....nevie niekto co s tym? resp. mozno robim nieco ja zle.......

Odesláno

no prave ked je hodinova na 12, tak gmt je medzi dvoma indexami a pri posuvani skace po cca 2 hodinach, tazko to odhadnut kedze neskoci presne ana index.......

Odesláno
ja som GMT dostal od bracha (zavesim aj do "chlubiciho vlakna") ale teraz mam trosku strach, nejde mi nejak nastavit gmt rucka, jednak skace po velkych usekoch ked ju posuvam a jednak nelicuje s indexami. Mal som z nich strasnu radost a teraz mi ju to dost pokazilo.....nevie niekto co s tym? resp. mozno robim nieco ja zle.......

Jak pise kubson, zda se to byt ok. GMT rucka pri nastavovani casu skace po hodinovych usecich (byla by pruda nastavovat to presne podle toho, kolik je zrovna hodin nebo cekat na celou) a pohybuje se naopak plynule. Tedy chytit ji presne slicovanou s indexem je mozne pouze opet v celou hodinu.

A urcite se pochlub, protoze podle kubsonovych fotek vypadaj velmi dobre!

no prave ked je hodinova na 12, tak gmt je medzi dvoma indexami a pri posuvani skace po cca 2 hodinach, tazko to odhadnut kedze neskoci presne ana index.......

A nejsou ty GMT indexy po dvou hodinach, pak by pri cele hodine mohla byt rucka mezi nimi?

Odesláno

jezis jasne, ved indexy pre gmt rucku su nad indexami pre hodinovu a minutovu a od 12 do 6 je presne 12 kliknuti gmt rucky, tolko isto potom od 6 do 12. cize skace sice po 2 indexoch riadnej stupnice, ale po jednom gmt stupnice a licuje s indexami na vystupenej casti dialu (aj ked nie uplne dokonale-milimetrikove odchylky) ...... tak pani, teraz sa hanbim ako pes a citim sa ako najmlicnejsi mlicnak ..... asi som sa z nich tak strasne tesil, ze mi uplne preplo a nedokazem triezvo uvazovat a trosku ma aj vyplasilo, ze som niekde tusim na watchouseek cital nejake vlakno o poruchach ETA 2893-2 ....... vazne, co mam teraz robit aby som sa sam pred sebou necitil ako uuuuuuplny debil???? ospravedlnujem sa za poplasnu spravu a sypem si popol na hlavu.......

Odesláno
vazne, co mam teraz robit aby som sa sam pred sebou necitil ako uuuuuuplny debil???? ospravedlnujem sa za poplasnu spravu a sypem si popol na hlavu.......

prosimtě, klídek, si malinko zpanikařil, to se stavá...

Odesláno

no to ano, ale aj tak sa citim ako uplne pako......ale aspon mam opat ten skvely pocit, tie hodinky sa mi pacia cim dalej tym viac, su vazne pecka....a samozrejme dakujem vsetkym, ktorí sa zúčastňovali na "riešení" môjho problému a ospravedlňujem sa za plýtvanie ich časom :suicide_anim:

Odesláno
mimochodem, moc se mi líbí, jen mám obavy z hranatého pouzdra, je šance je někde naživo okouknout v Praze či blízkém okolí ? Ke Kubsonovi je to děsně daleko.

moje su v Bratislave, takze asi moc nepomozem, ale pokial mas na mysli velkost, z toho si tazku hlavu nerob. je to sice riadny kus zeleza (hmotnostou) ale velkost nie je nijak giganticka (OP egiziano to v ziadnom pripade nie je). Pokial si mal na ruke Steinhart Nav B 47mm a neboli ti velke, resp. neprirodzene, tak z tychto strach mat urcite nemusis. zajtra uploadnem nejake fotecky do chlubiciho vlakna aj s porovnanim s Nav B. Ak sa ti pacia, nerozmyslaj, ja som raz brachovi spomenul, ze sa mi pacia (bez toho aby som ich videl na zivo, resp. inak ako na kubsonovych fotkach) a nasiel som si ich vedla narodeninovej torty a som stastny jak svina :speak_cool:

Odesláno
moje su v Bratislave, takze asi moc nepomozem, ale pokial mas na mysli velkost, z toho si tazku hlavu nerob. ubsonovych fotkach) a nasiel som si ich vedla narodeninovej torty a som stastny jak svina :speak_cool:

Já mám hubenou sirku, pro mě je maximum asi 44, nic většího jsem na ruce neměl a dost dobře si to ani nedovedu představit soudě podle X-windů, které mám, trochu i nich klame žlutý ciferník, opticky mi přijdou větší, za porovnání na ruce budu vděčen.

Odesláno

ja mam ruku cca 18 cm a hovorim, ziadny problem, dokonca ani s Nav B 47mm. S tými to zial nemozem teraz porovnat, bracho je doma v Mikulasi, ja som doma v Bratislave, cize tak skoro sa tieto hodinky nestretnu, mam len fotku oboch na stole vedla seba. mozem ale urobit porovnanie s fake iwc, ktore maju 44 mm a su okruhle, aspon aby si mal predstavu ze 44 okruhle a 44 aviation hranate nie je nejak velky rozdiel. ono tych 44 mm maju aj s bezelom (ak sa to tak da nazvat) samotny dial ma cca 36 mm, aj ked posobi teda dost vacsi.....inac, este som to neskusal, asi ani nebudem, ale ta hranata cast sa da zrejme odsrobovat a dat dolu, keby bolo najhorsie :P a budu okruhle, ale to si ani neviem predstavit ako by to vyzeralo, v podstate to myslim, len ako velky for, to uz by ani neboli tie hodinky, ze ano ....

Odesláno

Stále testuji zapůjčené Aviationy. První dojmy - krásné, velké, masivní tlustý řemen s velkou sponou, který k nim sedí úžasně. Bezchybné zpracování, nádherná lumuniscence, prostě jen superlativy. Na mé štíhlé ruce to vypadá na hranici použitelnosti, ale skvěle sedí. Mít ruku o ždibec silnější, neváhal bych ani vteřinu. Ale asi to jsou jedny ze "srdečních" hodinek.

Při nastavování GMT to taky divně skákalo, ale to bylo při čase kolem druhé. Protože se v té samé poloze korunky nastavuje i datum (jen obráceným točením korunky) přenastavil jsem čas na čistou šestou a pak skákalo GMT naprosto precizně a po indexech.

Jo, a obal taky nemá chybu - jak vnitřní černá, tak venkovní bílá krabice.

A poslední pochvala - od pátku je přesnost do 2 sekund (kontrola v neděli 19.00).

Fotku dodám, ale nejhezčí má stejně Kubson, snad udělám jednu i v krabici..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...