Sphinxx Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 Je mi potěšením tomuto členovi založit hodnotící vlákno. S Lukášem jsme v kontaktu již dlouhou dobu, ať už ohledně rady či nákupu. Dnes realizace obchodu za příjemného setkání, pokecu o hodinkách i autech, jen toho času bylo málo. Jedná se o slušného a spolehlivého člena, který co řekne, to platí a tak to má být. Já díky za obchod a rozhodně doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted February 7, 2022 Author Report Share Posted February 7, 2022 Divím se, že tu není žádné další hodnocení, protože tenhle kolega se slušně rozjel. Jinak samozřejmě platí, co jsem psal výše. Byl to fajn rozhovor, ale i ty dvě hodiny byly málo. Děkuji a rozhodně doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 s Lukášem jsme realizovali 2 obchody za relativně krátkou dobu a oba dva na nejvyšší úrovni, ve slušnosti a férovosti. Moc děkuji a rozhodně Lukyho doporučuji Bylo mi ctí a těším se na další akce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tysmek Posted March 4, 2022 Report Share Posted March 4, 2022 S Lukášem jsme právě realizovali výměnný obchod a vše proběhlo perfektně. Bohužel jsme se (kvůli mě) nemohli osobně setkat, ale komunikace byla rychlá, perfektní, přesná. Hodinky dorazily velmi rychle a přesně ve stavu, jaký byl prezentován. Radost dělat takové obchody:-) Díky a rozhodně doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vládce moří Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 Dnes jsem s Lukášem úspěšně dokončil obchod, jehož předmětem byl nákup legendárních Moonů. Před předáním probíhala skvělá komunikace. Samotné předání bylo též skvělé a moc díky za pokec. Tohoto prodejce vřele doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorianovic Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Lukáša môžem hodnotiť ako ukážkového kupujúceho, ako sa dohodlo, tak aj bolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Vše dle dohody, díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Další pohodový a bezproblémový obchod za námi, opět super pokec o kukačkách a životě. Easy peasy Děkuju moc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delapancha Posted June 21 Report Share Posted June 21 Díky za rychlý a bezproblémový obchod, nákup z moji strany. Za mě spokojenost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gooseman Posted September 19 Report Share Posted September 19 Lukáše mohu jen a jen pozitivně ohodnotit. Obchod na dálku, vše včetně komunikace v naprostém pořádku. Děkuji a DOPORUČUJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts