Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je mi potěšením tomuto členovi založit hodnotící vlákno. S Lukášem jsme v kontaktu již dlouhou dobu, ať už ohledně rady či nákupu. Dnes realizace obchodu za příjemného setkání, pokecu o hodinkách i autech, jen toho času bylo málo. Jedná se o slušného a spolehlivého člena, který co řekne, to platí a tak to má být. Já díky za obchod a rozhodně doporučuji.

• Po roku...
Odesláno

Divím se, že tu není žádné další hodnocení, protože tenhle kolega se slušně rozjel. :D

Jinak samozřejmě platí, co jsem psal výše. Byl to fajn rozhovor, ale i ty dvě hodiny byly málo. Děkuji a rozhodně doporučuji.

Odesláno

s Lukášem jsme realizovali 2 obchody za relativně krátkou dobu a oba dva na nejvyšší úrovni, ve slušnosti a férovosti. Moc děkuji a rozhodně Lukyho doporučuji👍🏻

Bylo mi ctí a těším se na další akce😉

• po 4 týdnech...
Návštěvník tysmek
Odesláno

S Lukášem jsme právě realizovali výměnný obchod a vše proběhlo perfektně. Bohužel jsme se (kvůli mě) nemohli osobně setkat, ale komunikace byla rychlá, perfektní, přesná. Hodinky dorazily velmi rychle a přesně ve stavu, jaký byl prezentován. Radost dělat takové obchody:-) Díky a rozhodně doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Dnes jsem s Lukášem úspěšně dokončil obchod, jehož předmětem byl nákup legendárních Moonů. Před předáním probíhala skvělá komunikace. Samotné předání bylo též skvělé a moc díky za pokec. Tohoto prodejce vřele doporučuji.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Lukáše mohu jen a jen pozitivně ohodnotit. Obchod na dálku, vše včetně komunikace v naprostém pořádku. 

Děkuji a DOPORUČUJI

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...