Jump to content

Luky:

Recommended Posts

Je mi potěšením tomuto členovi založit hodnotící vlákno. S Lukášem jsme v kontaktu již dlouhou dobu, ať už ohledně rady či nákupu. Dnes realizace obchodu za příjemného setkání, pokecu o hodinkách i autech, jen toho času bylo málo. Jedná se o slušného a spolehlivého člena, který co řekne, to platí a tak to má být. Já díky za obchod a rozhodně doporučuji.

• 1 year later...

Divím se, že tu není žádné další hodnocení, protože tenhle kolega se slušně rozjel. :D

Jinak samozřejmě platí, co jsem psal výše. Byl to fajn rozhovor, ale i ty dvě hodiny byly málo. Děkuji a rozhodně doporučuji.

s Lukášem jsme realizovali 2 obchody za relativně krátkou dobu a oba dva na nejvyšší úrovni, ve slušnosti a férovosti. Moc děkuji a rozhodně Lukyho doporučuji👍🏻

Bylo mi ctí a těším se na další akce😉

• 4 weeks later...

S Lukášem jsme právě realizovali výměnný obchod a vše proběhlo perfektně. Bohužel jsme se (kvůli mě) nemohli osobně setkat, ale komunikace byla rychlá, perfektní, přesná. Hodinky dorazily velmi rychle a přesně ve stavu, jaký byl prezentován. Radost dělat takové obchody:-) Díky a rozhodně doporučuji.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...