Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Informace sice namám, ale vcelku se mi líbí. Čekal bych možná poloviční cenu, ale i tak..

Moc se mi líbí ty brutální ručičky i to umístění korunky. Pouzdro by pro mě mohlo mít trochu jiný tvar.. ale hezké.. Jdi do nich..

Předpokládám ale, že uvnitř šlape ETA a ne nějaký šmejd - to z popisu není úplně jednoznačné..

Odesláno
Mám dvoje Zodiaky , jedny kapesní a jedny náramkové. Solidní hodinky. Žádnej Vostok.

Stará švýcarská firma, kterou ale před pár roky koupil americký Fossil, který je posouvá směrem k módním značkám s převahou quartzových modelů. Starý Zodiaky jsou trochu o něčem jiném, model Seawolf byla klasika...

28.jpg

Odesláno

off topic: chápete prosím někdo, jak funguje ta luneta na těch seawolfech? Jak může fungovat na 12 hodinovém číselníku 24 hodinová luneta? To jsem z toho jelen. Že by jen označovala časový posun k dvanáctce a ne k ostatním indexům?

Odesláno

Zkus Klenoty Aurum. Je to výhradní dovozce do ČR. Pokud vím, tak servis dělají taky.

Klenoty aurum s.r.o.

U Libeňského pivovaru 10

180 28 Praha 8

fax: +420 266 315 231

tel.: +420 266 311 875

email: info@klenotyaurum.cz

Návštěvník Kamil
Odesláno

Klenoty Aurum (a asi nejenom oni) mají fantastickou přirážku. Docela se mi líbily na Flóře tyhle hodinky:

ZodiacQuartz011.jpg

Všechno šroubovací, slušná vodotěsnost, safír, 44 mm průměr, bohužel jsem pak zjistil, že je v nich Ronda.

Cena přes 15 tisíc. Na Ebay se dají koupit nové za 225 USD. Takže i s posláním a eventuálním clem a DPH je to za půlku!

• po měsících...
Odesláno
Jestli mohu poprosit před 7 lety jsem si koupil hodinky Zodiac a hledám servis v české republice.Všude mne odmítli.Děkuji

Nechápu jak (a proč) by tě odmítal nějaký normální hodinář. Že by měl moc práce? Neptal ses všude jinde?

Odesláno
Klenoty Aurum (a asi nejenom oni) mají fantastickou přirážku. Docela se mi líbily na Flóře tyhle hodinky:

Všechno šroubovací, slušná vodotěsnost, safír, 44 mm průměr, bohužel jsem pak zjistil, že je v nich Ronda.

Cena přes 15 tisíc. Na Ebay se dají koupit nové za 225 USD. Takže i s posláním a eventuálním clem a DPH je to za půlku!

Ronda se poslední dobou dost zvedla. Pravda, hodináři na ní ještě před pár lety (a někteří - celkem neoprávněně - ještě dnes) pohlíželi dost s despektem, ale dneska bez problému konkuruje (quartzové) Etě. Osobně raději kovovou rondu než plastovou řadu ETy.

Naopak má některé komplikace (=funkce), které ETA v quartzu nemá (např. Big date).

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...