Ali Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Prosím o nejaké informace o téhle značce. Mám v úmyslu koupit hodinky této značky, konkrétně model ZO8000 za celkem zajímavou cenu. http://www.zodiacwatches.com/product/ZO8000.html Pro mě jsou celkem zajímavé, ale protože se v hodinkách zatím moc nevyznám, dám na vaše případné rady a doporučení. Předem děkuji.
Jeremy Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Informace sice namám, ale vcelku se mi líbí. Čekal bych možná poloviční cenu, ale i tak.. Moc se mi líbí ty brutální ručičky i to umístění korunky. Pouzdro by pro mě mohlo mít trochu jiný tvar.. ale hezké.. Jdi do nich.. Předpokládám ale, že uvnitř šlape ETA a ne nějaký šmejd - to z popisu není úplně jednoznačné..
Viktor Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Prodávají je nové (?) v bazaru v Nekázance v Praze. Tuším kolem 12k. Je v nich ETA 2824-2. Naživo vypadají dobře, mohutně, působí trochu jako "monstra".
Ali Odesláno 6. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Jeremi, co je podle tebe poloviční cena??? Polovina z 495USD na netu nebo polovina z prodejní ceny v ČR (22.250,-Kč)!!!
mechano Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Mám dvoje Zodiaky , jedny kapesní a jedny náramkové. Solidní hodinky. Žádnej Vostok.
Viktor Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Mám dvoje Zodiaky , jedny kapesní a jedny náramkové. Solidní hodinky. Žádnej Vostok. Stará švýcarská firma, kterou ale před pár roky koupil americký Fossil, který je posouvá směrem k módním značkám s převahou quartzových modelů. Starý Zodiaky jsou trochu o něčem jiném, model Seawolf byla klasika...
Mikina Odesláno 6. června 2006 Nahlásit Odesláno 6. června 2006 Klasický Zodiak - jo to bylo něco, ale léta běží vážení.Se Zodiakem mám pouze ty nejlepší zkušenosti - se starými Zodiaky.
cigi Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 off topic: chápete prosím někdo, jak funguje ta luneta na těch seawolfech? Jak může fungovat na 12 hodinovém číselníku 24 hodinová luneta? To jsem z toho jelen. Že by jen označovala časový posun k dvanáctce a ne k ostatním indexům?
Jeremy Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 cigi - vida, toho bych si ani nevšiml - podle mě je to nesmysl, takže asi "ozdoba"
odklizec Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 To je asi neci predstava NOS hodinek..to vis, zbyly dily, no zahod to? A nebo tam proste jen chybi GMT rucicka?
noname Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Podobné velké svítící trojůhelníkové indexy mají nové hodinky Eterna Kontiki. Moc se mi líbí, v noci určitě super svítí.
foji Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 Jestli mohu poprosit před 7 lety jsem si koupil hodinky Zodiac a hledám servis v české republice.Všude mne odmítli.Děkuji
Ali Odesláno 15. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2006 Zkus Klenoty Aurum. Je to výhradní dovozce do ČR. Pokud vím, tak servis dělají taky. Klenoty aurum s.r.o. U Libeňského pivovaru 10 180 28 Praha 8 fax: +420 266 315 231 tel.: +420 266 311 875 email: info@klenotyaurum.cz
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 Klenoty Aurum (a asi nejenom oni) mají fantastickou přirážku. Docela se mi líbily na Flóře tyhle hodinky: Všechno šroubovací, slušná vodotěsnost, safír, 44 mm průměr, bohužel jsem pak zjistil, že je v nich Ronda. Cena přes 15 tisíc. Na Ebay se dají koupit nové za 225 USD. Takže i s posláním a eventuálním clem a DPH je to za půlku!
Lapis Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Za 332 dolarů http://www.classybrand.com/watches/watch_f...diac&pid=Z08000
mechano Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Jestli mohu poprosit před 7 lety jsem si koupil hodinky Zodiac a hledám servis v české republice.Všude mne odmítli.Děkuji Nechápu jak (a proč) by tě odmítal nějaký normální hodinář. Že by měl moc práce? Neptal ses všude jinde?
Jura L. Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 http://www.bernardwatch.com/item/ZOD2005BR A co tyto, vypadají bombasticky !
Patrik Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Klenoty Aurum (a asi nejenom oni) mají fantastickou přirážku. Docela se mi líbily na Flóře tyhle hodinky: Všechno šroubovací, slušná vodotěsnost, safír, 44 mm průměr, bohužel jsem pak zjistil, že je v nich Ronda. Cena přes 15 tisíc. Na Ebay se dají koupit nové za 225 USD. Takže i s posláním a eventuálním clem a DPH je to za půlku! Ronda se poslední dobou dost zvedla. Pravda, hodináři na ní ještě před pár lety (a někteří - celkem neoprávněně - ještě dnes) pohlíželi dost s despektem, ale dneska bez problému konkuruje (quartzové) Etě. Osobně raději kovovou rondu než plastovou řadu ETy. Naopak má některé komplikace (=funkce), které ETA v quartzu nemá (např. Big date).
gregi5 Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2007 uměl by někdo objednat hodinky zodiac..?? asi z ameriky, tam se mi zdají ceny nejpřijatelnější... díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se