Přejít na obsah

Yema watches

Sborez

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak týden a stále se nic neděje, napsal jsem a dozvěděl jsem se, že jsou ve výrobě. Já teda nečetl detaily abych řekl pravdu, ale když byly v akci tak jsem spíš čekal že mají nadbytek a ne že je teprve budou vyrábět. To bych je býval nebral.

Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2024 v 10:00, Harwey napsal:

no tak nakoniec to slo rychlo

Rozšířit  

jj, dostal jsem zpravu ze jsou ve vyrobe, asi druhy den na to ze je expedujou a vcera DHL ze v pondeli budou dorucovat a nakonec prisly uz dneska. To sklicko se ale leskne jak psi kulky a to me dost nebavi, zadnej antireflex. Nedavno jsem kvuli tomu pustil B&M. Uvidim, az je zacnu nosit, bohuzel ted nemam cas ani zkratit tah a odpo jedu pryc, takze az nekdy pristi tyden 😞

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Náramek vypadá pěkně, ale vzhledem k velikosti hodinek má jeden problém, a to, že je neohebný, takže přesto, že hodinky by se velikostí pouzdra hodily na menší ruku, tak se hodí spíš na velkou ruku. A super slim taky není, když výška je lehce přes 12 mm.

YEMA_Superman_Micro_Rotor_Lifestyle_5.jpeg

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi, neměli jste možnost prohlédnout naživo Yema Classique Yeau011, 013? Líbí se mi na fotkách, ale neexistují na Youtube prakticky žádná videa. A když vidím ceny na Chrono24 kolem 7-8000,- Kč, tak mám dost obavu, jak budou za takovou cenu zpracované...🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...