Petr29 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Zdravím. Mám modré PO na tahu, rád bych k nim pořídil rubber. řeším barvu. Modrý je tak tmavý, že ve stínu vypadá jako černý a černý zase není modrý, ale je pro mne nyní dosažitelný. Jaká by byla vaše volba? Díky za názor.
Radik Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Modré PO?! To jsi tady snad jediný. Prosím, hoď sem foto Ale k rubberem bohužel neporadím, já osobně bych je nechal na tahu.
Tag Heuer LV Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 jediný s modrými nebude aj ja mam jedny modré
Tag Heuer LV Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Čo sa týka modrého rubberu, podla mňa nie je tmavý a vôbec nepôsobí ako čierny.
rekib1 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 ...šel bych jednoznačně do modrého, černý se hodí pouze v kombinaci černo-oranžové nebo klasiku jako černo-stříbrnou...
Radik Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Díky za fotky. Klidně víc a do hlavních vláken. Modrý PO, to jseš tady snad jedinej! A koukám, že to jsou starý. Já původně myslel, že máš poslední řadu.
Tag Heuer LV Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 Určite modrých je tu viac ale aj tak sú perfektné. Kupil som verziu na tahu a dokúpil originál gumu s origo preklápačkou a odvtedy ich nosím len na gume. Veľmi dobrá kombinácia. Keď bude záujem vytiahnem ich a pofotím Inak áno je to v podstate už model ktorý sa nevyrába. Parametre: 42 mm, cal. 8500, luneta Liquidmetal
Petr29 Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 Zatím na řemínku Speedmaster Blue Side Of The Moon 21mm Blue Alligator Strap
rekib1 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 8:00, Tag Heuer LV napsal: Určite modrých je tu viac ale aj tak sú perfektné. Kupil som verziu na tahu a dokúpil originál gumu s origo preklápačkou a odvtedy ich nosím len na gume. Veľmi dobrá kombinácia. Keď bude záujem vytiahnem ich a pofotím Inak áno je to v podstate už model ktorý sa nevyrába. Parametre: 42 mm, cal. 8500, luneta Liquidmetal Rozšířit já je měl původně měl na tahu a prodal je....a už je nosím pouze na kaučuku s překlápěčkou...je to lehčí a pohodlnější...navíc nehrozilo na gumě poškrábání.... .:)
rekib1 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 13:58, Petr29 napsal: Zatím na řemínku Speedmaster Blue Side Of The Moon 21mm Blue Alligator Strap Rozšířit .... na té kůži vypadají elegantně, společensky...
Radik Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 (upraveno) @Tag Heuer LV Teď jsem úplně popletenej - jsem měl za to, že jsi zakladatel vlákna. @Petr29 Ty máš teda nový modrý PO, nad kterejma slintám Díky oběma za fotky, klidně víc s dostatkem světla a ve větším detailu. Obávám se, že časem těm modrejm POčkům taky neodolám. Upraveno 21. ledna 2021 uživatelem Radik
Tag Heuer LV Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 @radik ja som hned pri prvej fotke napisal, ze on jediny s modrymi nebude, ze aj ja mam nejake modre
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se