edas Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Nuže vybráno a zakoupeno. Vlastně jsem si koupil hodinky, po kterých jsem kdysi toužil. Sice v jiné barevné kombinaci, ale ta se již nevyrábí. Tak takhle vypadají moje definitivní hodinky. Na jak dlouho? Jinak samozřejmě velká gratulace ke krásným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Přesně tak, hodinky sedí jako ulité. Přes jejich váhu o nich na ruce nevím. To uchycení tahu k pouzdru je fakt vychytané. Hodinky svítí neustále, podle návodu je v Luminově lehká příměs tritia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Drummer napsal: Jan Beles: Po těhle Oriskách jsem kdysi strašně toužil v kombinaci modrá luneta - bílý ciferník, byly úžasné. Je to jistota, přeci jen ten Sinn se nedá jen tak osahat. Měl jsem strach z toho kónického pouzdra, ale je v pohodě. CzechJoker: Tyhle Thommeny jsem měl taky kdysi v hledáčku, dokonce jsem si je zkoušel v hodinářství v Jungmance, ale zklamání, na fotkách vypadají lépe. To je vůbec vlastnost švýcarských hodinek, většina co jsem viděl, vypadá lépe na fotkách než naživo. Mám právě opačný pocit vyměnil jsem na nich řemen a je to paráda,rád je nosím Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Drummer napsal: Nuže vybráno a zakoupeno. Tak takhle vypadají moje definitivní hodinky. Velká gratulace. IMHO jedny z nejkrásnějších potápek, doufám, že je také už brzy obléknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Drummer napsal: Přesně tak, hodinky sedí jako ulité. Přes jejich váhu o nich na ruce nevím. To uchycení tahu k pouzdru je fakt vychytané. Hodinky svítí neustále, podle návodu je v Luminově lehká příměs tritia. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak.pavel Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 Drummer napsal: Pro pochybovače. Kolik z vás nosilo jedny hodinky spoustu let než jste našli tohle fórum? M916: Dík za názor. Třeba já mám jedny hodinky 5.rok, ale po třech dnech zde, vím, že nebudou poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2008 Drummere, gratuluju k výběru. Je plno krásnejch hodinek, ale ty Orisy sedí vážně na ruce parádně. Já jsem si je taky zkoušel. A hlavně ať ti vydrží napořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromep Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2008 Gratuluji. Brilantní, elegantní, do saka i na kolo, ale definitivní? I kdybys přestal chodit na chronomag, vyhýbal se hodinařstvim a nekoukal nikomu na ruce tak přirozený vývoj designu (auta, bydlení, oděvní....) se chtě nechtě bude týkat. A až za 8 let vylezou výrobci s modelovými řadami dle nejnovějších trendů - průměr max. 35, nebo napříč obdélné ve stylu 70. let, nebo co já vím s psychrohexagonním ciferníkem (co to je zatím nikdo netuší) co pak? A nebo budou out jen proto, že nejsou čínský....Nikdy neříkat nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Trendy nebo móda mi nic neříká. A v hodinkách už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 bromep napsal: Gratuluji. Brilantní, elegantní, do saka i na kolo, ale definitivní? I kdybys přestal chodit na chronomag, vyhýbal se hodinařstvim a nekoukal nikomu na ruce tak přirozený vývoj designu (auta, bydlení, oděvní....) se chtě nechtě bude týkat. A až za 8 let vylezou výrobci s modelovými řadami dle nejnovějších trendů - průměr max. 35, nebo napříč obdélné ve stylu 70. let, nebo co já vím s psychrohexagonním ciferníkem (co to je zatím nikdo netuší) co pak? A nebo budou out jen proto, že nejsou čínský....Nikdy neříkat nikdy definitivní hodinky si člověk chronomagor kupuje tak na 5-10 let - za tu dobu se myšlenkově posune někam jinak a tomu budou v případě každého chronomagora s jednima hodinkama odpovídat i definitivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 To by sedělo, deset let. Ovšem pánové, umíte si představit sami sebe na tomhle fóru ještě za deset let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2008 Drummer napsal: To by sedělo, deset let. Ovšem pánové, umíte si představit sami sebe na tomhle fóru ještě za deset let? Já si myslím, že se člověk může dopracovat k nějakým definitivním hodinkám právě teprve tehdy, až se mu podaří odstřihnout od Chronomagu a dalších podobných fór. A to, co bude mít v tu dobu na ruce, to potom možná budou jeho definitivní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Z. napsal: Já si myslím, že se člověk může dopracovat k nějakým definitivním hodinkám právě teprve tehdy, až se mu podaří odstřihnout od Chronomagu a dalších podobných fór. A to, co bude mít v tu dobu na ruce, to potom možná budou jeho definitivní hodinky kdo z nás se dobrovolně odstřihne? Málokdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ¨safi napsal: kdo z nás se dobrovolně odstřihne? Málokdo Jednou to musí přijít. Takhle se žít nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) Ale dyť je dokázané, že každej chlap musí mít nějaký koník. Jinak by prachy prochlastal, čas prohnípal u televize čuměním na telenovely a v podstatě postupně zblbnul. A vcelku je jedno, jestli budeš lítat po lese, ( nebo lítat v luftě), čučet do vody nebo slintat u PC. Ono je to v podstatě ještě nevinná zábava. Jsou i horší........... Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Ja rikam - velky kluci maji radi velky hracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 cody napsal: Ja rikam - velky kluci maji radi velky hracky Tak jak říkáš rozdíl mezi klukem a chlapem je jenom v ceně hraček. A jak už jsem tu jednou psal bez orlíků s 68 kalibrem na ruce a hypnózy se tohoto fóra nezbavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) Z. napsal: Jednou to musí přijít. Takhle se žít nedá Mně už to řikalo tolik lidí, že jsem si to na krátkou dobu vyzkoušel a dýl než měsíc sem ani nenakoukl ... Navíc vyšel ten inteligentní článek v MF Dnes, kde byl každej člověk, co chodí na Chronomag, totální magor hodnej Chocholouška, tak všichni zavětřili, co se jako děje a jestli nepatřim do Bohnic ... A už jsem zase zpátky ... Kvůli těm definitivnim hodinkám, asi ... Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 ELDA76 napsal: Tak jak říkáš rozdíl mezi klukem a chlapem je jenom v ceně hraček. A jak už jsem tu jednou psal bez orlíků s 68 kalibrem na ruce a hypnózy se tohoto fóra nezbavím. A rozdíl mezi chlapcem a mužem je ve velikosti hračel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromep Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Radimk napsal: Ale dyť je dokázané, že každej chlap musí mít nějaký koník. Jinak by prachy prochlastal, čas prohnípal u televize čuměním na telenovely a v podstatě postupně zblbnul. A vcelku je jedno, jestli budeš lítat po lese, ( nebo lítat v luftě), čučet do vody nebo slintat u PC. Ono je to v podstatě ještě nevinná zábava. Jsou i horší........... Tak to je. Závidím těm, pro koho jsou hodinky jediným koníčkem. Každý obor má svůj podobný servr a někdo holt musí stíhat 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se