Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
zajděte si radši na Van Gogha

Nevidim problem v tom, tyto dve prilezitosti spojit. Van Gogha jsem uz videl, ale na ty hodinky bych se asi zajel podivat. Myslim, ze vylet do me oblibene Vidne mi v pozdnim podzimu urcite neuskodi :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ano, vychází mi to akorát po kursu v Jihlavě, takže pojedu v sobotu večer, přespím a na výstavu půjdu v neděli. Bude to takový prodloužený víkend s hodinkami doblba.

Odesláno

Zapomnel jsem dodat, ze ja bych se tam taky rad podival. Zatim jsem navrhnul rodicum, aby se jeli podivat na Van Gogha (osobne doporucuji) a ja bych se s nima svezl. Ale nevim, jestli budou mit v tomhle terminu cas. Tak jsem si rikal, ze bych pripadne osondoval zajem tady na foru a pripadne se k nekomu pridal :D . Co na to brnensti clenove? Na srazu jsme se bavili o vyletu do Nomosu...co takhle vylet do Rakous?

Odesláno
do Vídně nejezděte, já tam byl jen tři dny a domů dovezl další hodinky, polehčující okolnost je, že mě je koupila u Wempe vlastní žena :lol2:

ahoj krajane. poradíš, prosím, nějaké obchody ve W? Díky Jirka

Odesláno
ahoj krajane. poradíš, prosím, nějaké obchody ve W? Díky Jirka

většinu jich najdeš v centru, od uhelného trhu cestou ke katedrále sv. Štěpána a pak směrem k hotelu Sacher po Kartnerstrasse, tam jsou ty největší s maximálmím výběrem, prošel jsem většinu, doporučím Ti Wempe, nenech se odradit ostrahou a pouštěním na "pípák", naprosto profesionální a přátelské jednání, nejlepší cena, 1 rok záruky navíc k běžným 2 letem s jejich servisní kartou, káva, nápoje a sekt v ceně :)

Odesláno
většinu jich najdeš v centru, od uhelného trhu cestou ke katedrále sv. Štěpána a pak směrem k hotelu Sacher po Kartnerstrasse, tam jsou ty největší s maximálmím výběrem, prošel jsem většinu, doporučím Ti Wempe, nenech se odradit ostrahou a pouštěním na "pípák", naprosto profesionální a přátelské jednání, nejlepší cena, 1 rok záruky navíc k běžným 2 letem s jejich servisní kartou, káva, nápoje a sekt v ceně :)

OK, díky za radu. Minulý rok jsem tama šel, ane neměl jsem, bohužel, dost času očumovat.... J.

Odesláno

Wempe? To je ta firma, ktera delala za 2. svetove valky B-Uhr?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...