dknespl Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Chystá se někdo? Je tam i AHCI. http://www.viennatime.at/
redd Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Jaké je vstupné? Vstup by měl být zdarma.
skalis Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Možná bych jel. Jaké je vstupné? Pisou "free entry", takze za benzin nebo jizdenku na vlak/bus
maxs Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Chystá se někdo? Je tam i AHCI. http://www.viennatime.at/ Dík za info.
Andreas.ks Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Díky! Na výlet do Vídně se již chystám delší dobu, alespoň mám další důvod!
skalis Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 zajděte si radši na Van Gogha Nevidim problem v tom, tyto dve prilezitosti spojit. Van Gogha jsem uz videl, ale na ty hodinky bych se asi zajel podivat. Myslim, ze vylet do me oblibene Vidne mi v pozdnim podzimu urcite neuskodi
skalis Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ozivuji vlakno. Chystate se tam nekdo??
dknespl Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ano, vychází mi to akorát po kursu v Jihlavě, takže pojedu v sobotu večer, přespím a na výstavu půjdu v neděli. Bude to takový prodloužený víkend s hodinkami doblba.
openspace Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ozivuji vlakno. Chystate se tam nekdo?? No já bych jel i s manželkou, která by se ráda podívala na tu naší nemoc.
skalis Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Zapomnel jsem dodat, ze ja bych se tam taky rad podival. Zatim jsem navrhnul rodicum, aby se jeli podivat na Van Gogha (osobne doporucuji) a ja bych se s nima svezl. Ale nevim, jestli budou mit v tomhle terminu cas. Tak jsem si rikal, ze bych pripadne osondoval zajem tady na foru a pripadne se k nekomu pridal . Co na to brnensti clenove? Na srazu jsme se bavili o vyletu do Nomosu...co takhle vylet do Rakous?
mechano Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ozivuji vlakno. Chystate se tam nekdo?? Já.
afrikab Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Sakra, ted o vikendu jsem byl ve Vidni a na tohle jsem zapomel
gas Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 do Vídně nejezděte, já tam byl jen tři dny a domů dovezl další hodinky, polehčující okolnost je, že mě je koupila u Wempe vlastní žena
jartop Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 do Vídně nejezděte, já tam byl jen tři dny a domů dovezl další hodinky, polehčující okolnost je, že mě je koupila u Wempe vlastní žena ahoj krajane. poradíš, prosím, nějaké obchody ve W? Díky Jirka
gas Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 ahoj krajane. poradíš, prosím, nějaké obchody ve W? Díky Jirka většinu jich najdeš v centru, od uhelného trhu cestou ke katedrále sv. Štěpána a pak směrem k hotelu Sacher po Kartnerstrasse, tam jsou ty největší s maximálmím výběrem, prošel jsem většinu, doporučím Ti Wempe, nenech se odradit ostrahou a pouštěním na "pípák", naprosto profesionální a přátelské jednání, nejlepší cena, 1 rok záruky navíc k běžným 2 letem s jejich servisní kartou, káva, nápoje a sekt v ceně
jartop Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 většinu jich najdeš v centru, od uhelného trhu cestou ke katedrále sv. Štěpána a pak směrem k hotelu Sacher po Kartnerstrasse, tam jsou ty největší s maximálmím výběrem, prošel jsem většinu, doporučím Ti Wempe, nenech se odradit ostrahou a pouštěním na "pípák", naprosto profesionální a přátelské jednání, nejlepší cena, 1 rok záruky navíc k běžným 2 letem s jejich servisní kartou, káva, nápoje a sekt v ceně OK, díky za radu. Minulý rok jsem tama šel, ane neměl jsem, bohužel, dost času očumovat.... J.
afrikab Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 většinu jich najdeš v centru, od uhelného trhu cestou ke katedrále sv. Štěpána a pak směrem k hotelu Sacher po Kartnerstrasse, tam jsou ty největší s maximálmím výběrem, prošel jsem většinu, doporučím Ti Wempe, nenech se odradit ostrahou a pouštěním na "pípák", naprosto profesionální a přátelské jednání, nejlepší cena, 1 rok záruky navíc k běžným 2 letem s jejich servisní kartou, káva, nápoje a sekt v ceně Wempe? To je ta firma, ktera delala za 2. svetove valky B-Uhr?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se