Pr.danco Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Ahojte, Dufam ze davam temu do spravneho vlakna a ze ma neukamenujete za danu otazku Vlastnim hodinky "Rolex" (fake) hodinky niesu funkcne - strojcek sa pokazil. Rad by som ho opravil alebo je moznost ho vymenit za iny? Ak ano, tak viete odporucit dobreho hodinara, ktory by vedel dat hodinky doporiadku? Hodinky chcem dat doporiadku kvoli tomu, ze su celo zlate a maju teda hodnotnu materialu nie ze su to "Rolex". Dakujem za kazdu radu a opakujem, ze nechcem sa tvarit na Rolexaka.
shewcza Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Ještě jsem neviděl fejk z echt goldu, ale já jsem toho ještě neviděl. Nech si z toho udělat pěkný řetízek.
Liqid Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Moc moc prosím, dej foto fake rolád ze zlata, to prostě musím vidět! edit: ať ostatní nemusejí přemýšlet Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Liqid
Berbatow Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Moc moc prosím, dej foto fake rodál ze zlata, to prostě musím vidět!Liqide, normálně jsem 2 minuty přemýšlel, co to vlastně chceš vidět. Zlaté "rodály"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se