japa Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Doporucoval bych Chronographe Suisee. Jsou to sice chronografy, ale neukecany, a me osobne prijdou hodne poeticky V Tvym cenovym limitu je sezenes ve zlate, jsou to pomerne velky hodinky, a vzhledem k tomu, ze novy nesezenes, tak pribeh urcitemit budou ...ale zoženieš , značka žije... klik a teraz robí takéto potvorky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2008 uživatelem japa
japa Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 za pozornosť stojí aj modelový rad Argus od Rainera Branda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
japa Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 ... a klasika Hamilton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boo-beek Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 ...ale zoženieš , značka žije... klik a teraz robí takéto potvorky: Hm, to jsem netusil. Myslel jsem tedy samozrejme ty vintage Za 1000EUR v 18K zlate a 1A stavu uplne bez problemu
boo-beek Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Pripadne Movado Museum automatic, tam cisla opravdu rusit nebudou Hodily by se mi ke cool-jazzu a podobnejm toxikomanskejm odnozim A jeste Movado M125, ty jsou skvele jazzovy Ale jenom v quartzu Upraveno 7. října 2008 uživatelem boo-beek
B.F.G. Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Tak jsem to pročetl a myslím, že je tady pár lidí zralejch na bohnice. Poetické hodinky, to je výraz přímo od tam. PS: Hodinky s duší ještě možná u vodníka, lohnout mu je z ruky bejvá občas drama. Upraveno 7. října 2008 uživatelem B.F.G.
Jahn Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Tak jsem to pročetl a myslím, že je tady pár lidí zralejch na bohnice. Poetické hodinky, to je výraz přímo od tam. PS: Hodinky s duší ještě možná u vodníka, lohnout mu je z ruky bejvá občas drama. Máš pravdu. PS: Já zase například nechápu, proč se používá přídavné jméno "letecké" k hodinkám které nelétají, z "vojenských" hodinek se nedá střílet, "stříbrné" je chromované ... ještě že je tady "dvojice" lidí "vhodných k požití" na "název čtvrti Prahy" kde vodníci chytají duše do hodinek. Řekl bych, že už se tam na tebe také těší. Pardon, teď jsem postřehl, že už tu jsi.
lib Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Já to říkal. To bude dobrý vlákno! Mimochodem, ty Rainer Brand s černým ciferníkem stojí za zvážení! Upraveno 7. října 2008 uživatelem lib
Jahn Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Japo, děkuji za odkaz ! A lib má určitě pravdu ... Rainer Brand mě obecně velmi zaujal, konkrétněji jiná řada Panama ( Classic nebo Dualtime ) Zatím se mi ovšem nedaří získat údaje o ceně ; zdá se že to bude v tomto případě důležitá informace. K hamiltonům obecně jsem už včera psal, velmi mi na nich překáží cifry a bohužel to nedokážu překonat ... moje chyba, uznávám. Boo-beek (u). Chronographe Suisee jsou krásné hodinky samotné, ve zlatě určitě : děsí mě v podstatě dvě věci : "Ahoj Jáne, co to máš na ruce ?" - 10x denně, a čísla, kterých je na hodinkách na můj vkus přes příliš. Jinak jsou na chrono opravdu nápadité, ale má parketa to asi nikdy nebude ... Movado už je jiné kafe, ty q jsem bohužel nikdy neviděl naživo a při mém štěstí budou k mé figuře i ruce příliš subtilní. Tedy jestli ty automaty mají nad 40mm, měl bych si je minimálně vyzkoušet. Rozhodně Movado je designově nádherná věc ; takže na toto téma opakuji ono "poetické" přání, kdy sním o trochu ořezaných hodinkách, které spíš komunikují obrazem, nikoliv tím co je napsáno ... stejně tak nehledám chladné, minimalistické hodinky. ( U Movada minimalismus přebíjí super nápady ... ) Příklad z historie. Hodinky s konkrétním, esteticky přitažlivým a hlavně originálním řešením designu, které vytvořil člověk podle svých osobitých představ. Metaforicky řečeno : hodinky s duší. V té době bych neváhal ani vteřinu : Upraveno 7. října 2008 uživatelem Jahn
Jahn Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 (upraveno) Tak takhle zatím vypadá můj favorit. Hned vedle modelu Metropolis je to Bidynator 72 od Jacquese Etoila. Upozornění : Černobílá korekce obrázku je velmi zavádějící ! Skutečné barvy těchto hodinek mohou výrazně narušit Vaše sociální cítění. Upraveno 7. října 2008 uživatelem Jahn
NIGHTinGALE Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 takže na toto téma opakuji ono "poetické" přání, kdy sním o trochu ořezaných hodinkách, které spíš komunikují obrazem, nikoliv tím co je napsáno ... stejně tak nehledám chladné, minimalistické hodinky. ( U Movada minimalismus přebíjí super nápady ... ) Příklad z historie. Hodinky s konkrétním, esteticky přitažlivým a hlavně originálním řešením designu, které vytvořil člověk podle svých osobitých představ. Metaforicky řečeno : hodinky s duší. V té době bych neváhal ani vteřinu : Tak si kup Prim Diplomat. Vytvořil je člověk (Cigi) podle svých osobitých představ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New Milis Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Tak takhle zatím vypadá můj favorit. Hned vedle modelu Metropolis je to Bidynator 72 od Jacquese Etoila. Upozornění : Černobílá korekce obrázku je velmi zavádějící ! Skutečné barvy těchto hodinek mohou výrazně narušit Vaše sociální cítění. Tak to gratuluju k výběru a přimlouvám se za ně, jsou nádherný. Hele, stejně je to zajímavý, co člověk neobjeví - o Jacques Etoile jsem neměl do dneška tušení a hle - Unitas 6300!!! Tak o tom jsem taky neměl tušení. A některé ty Epoile úpravy kalibrů jsou taky paráda, a ještě k tomu za slušný peníz. Tak jo, díky za pěkné ráno. http://www.watchbuys.com/store/pc/showsear...s.asp?IDBrand=8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. října 2008 uživatelem New Milis
Viktor Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Tak takhle zatím vypadá můj favorit. Hned vedle modelu Metropolis je to Bidynator 72 od Jacquese Etoila. Bydinator má pro mě trochu problém - Philipe Patek 5296
dknespl Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Unitas 6300 mne taky zaujal, oproti jinym predelavkam na centralni vterinovku je tam poradne udelany ten mustek, ne jen takove ty "plisky" s kamenem. Jak jste asi cetli, Etoilove pisou, ze se nikdy v dobe kdy byl ten strojek vyroben neosazoval, ale neni to tak uplne pravda. COPERNICUS SPACELINER ze 60tych let ho mel, nedavno sel na ebay, bohuzel mi utekl. Jinak ho ma dnes i Stowa v jednech B-uhrech a nekde jsem zahledl i Rainer Brand (ale nemuzu to najit). Je ho ale pry jen 500 kusu. Na Jacque Etoile mi vadi akorat to jmeno, "Klaus Jakob" by bylo mnohem uprimnejsi, ale pry je to slozenina ze jmena jeho manzelky, hm.. podle mne si hraje na Zenevu. Upraveno 8. října 2008 uživatelem dknespl
Návštěvník Snow Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Pod pojmem letecké nebo vojenské hodinky si časomíru dokážu představit. Pod pojmem poetické hodinky nevidím nic, možná je to proto, že jsem citlivý asi jako patník, nicméně když se zasním a chci být poetickým, dá to práci, vyvstanou mi na mysli hodinky, které se zde nedávno mihly. Pohleď na tu krásu, to je poezie. Upraveno 8. října 2008 uživatelem Snow
cigi Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) společenské hodinky s duší ? definuj duši. Proporce a výtvarnou úroveň mají všechny, od těch dvaceti jistě. Něco navíc v této cenové kategorii přidává podle mě prim - linea třeba má velikou dynamiku a hru 9tky a 6tky už lze nazvat i poézí a můžeš si je udělat podle sebe. Movado museum je nehynoucí klasika. ORIS arttelier všechny modely jsou krásný, možná tě zaujme ručičkový datum. Zvláštní uvolněné kouzlo mají jednoručky meistersinger. Maurice lacrois mají moderní šmrnc. Možná ještě seženeš reedici Doxa graphic. Eternu bych taky prostudoval. Kupodivu hamiltony se mi nelíbí vůbec, jsou takový obyčejný, nepřekvapivý, ale je to určitě taky možnost. oprava - ty diplomaty jsem neudělal já - naopak jsou udělaný proti mě, celou dobu jsem byl v opozici, jsou negativním otiskem mých nápadů . Kromě prima na nich má velký podíl hcig a pak taky konzervy frantík a další. Ještě, že to tak dopadlo . Upraveno 8. října 2008 uživatelem cigi
Well Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Doporučuji projít si kolekci hodinek Louis Erard http://watchluxus.com/brands/louis-erard hlavně v sekci Heritage je spousta pěkných kousků.
dknespl Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Doxa i Eterna určitě, akorát, že nové jsou v 3k a vice EUR oblasti. Takový Vaughan by Jahna určitě neurazil, ale chtelo by to rozbit prasatko ;-) .
cali Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Pod pojmem letecké nebo vojenské hodinky si časomíru dokážu představit. Pod pojmem poetické hodinky nevidím nic, možná je to proto, že jsem citlivý asi jako patník, nicméně když se zasním a chci být poetickým, dá to práci, vyvstanou mi na mysli hodinky, které se zde nedávno mihly. Pohleď na tu krásu, to je poezie. daju sa kupit u ebay predajcu watchmeisterin cca do 500USD je to podla mna paradny kus hodiniek od paradneho vyrobcu za relativne slusnu cenu (zo zaciatku kym si ludia nevsimli ze ich ma chodili aj pod 300 teraz uz stabilne nad 400) uz ma par krat aj ruka zasvrbela ale ja by som ich neunosil su na mna moc elegantne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se