Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednání s Petrem bylo po všech stránkách super, skvělá domluva, vše co jsme dohodli platilo, navíc jako bonus skvělý pokec. Moc děkuji za obchod a budu se těšit, že si to třeba někdy zopakujeme.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Mozem sa len pripojit a kladne hodnotit. Vecna promptna komunikacia a rychla platba. Co povedal tak aj bolo. Mozem len odporucit.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Nestává se často, že od prvního kontaktu máte takovej příjemnej vnitřní pocit. Pár soukromých zpráv a hovorů po telefonu ten pocit jen umocní. Po osobním setkání už víte, že to nebyl jen pocit.

Děkuji Chronomag fóru za možnost a Petrovy za skutečnost, že z mého prvního nákupu hodinek z druhé ruky mám opravdu milou zkušenost. 

Tom

• po měsících...
Odesláno

Přidávám svou zkušenost - Petr si osobně přijel pro hodinky a ještě jsme perfektně pokecali. Prostě chrono-blázen jak má být. Doporučuji!!!

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník enrico156
Odesláno

Obchod s Petrem probíhal zprvu přes zprávy ve velmi příjemném a seriózním duchu, kdy osobní fáze obchodu byla ještě lepší. Petra musím jen a jen doporučit, snad někdy příště koupím zase něco já od něj.

• po měsících...
Odesláno

Pohodová domluva, rychlá platba, doporučuji!

Díky J.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Návštěvník rimidalvlark
Odesláno

Za mě také spokojenost. Férová domluva, rychlé odesláno a dobře zabaleno. Díky. L. 

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...