LovecK Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Je to skaredy, odkazuje to na minulost, ale furt je to skaredy...
tikzot Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Peťas...! Ty bláho jako nevim nevim. Kde sou teda ty ultimát chrona..? Tenhle přechod mi přijde nedobrý
Frantik Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Paskvil pro zlatou mládež za 15 tisíc Eur Muheheheheh
snake Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Já Ti nevím no...asi ne...teda určitě ne
IzTaPa Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2021 dekuji za povzbuzujici reakce na tyto ultimatni chrona... povedlo se vam mi je rozmluvit
Kid_A Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Hlavne bacha, pokud si dobre pamatuju, tak hodinky musis AG sam dodat. Prestavba je pak za tech 15k. Nebo se pletu? J Upraveno 1. února 2021 uživatelem Kid_A
Willie McBride Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Za 15 litrov už máš hodinky aj od výrobcu, čo nerobí 3000 hodiniek denne a v tej cene možno bude aj dátumovka
IzTaPa Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2021 před 4 hodinami, Kid_A napsal: Hlavne bacha, pokud si dobre pamatuju, tak hodinky musis AG sam dodat. Prestavba je pak za tech 15k. Nebo se pletu? J tyto jsou jeste z dob, kdy ti ty hodinky i koupili
IzTaPa Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2021 před 2 hodinami, Pán času napsal: Za 15 litrov už máš hodinky aj od výrobcu, čo nerobí 3000 hodiniek denne a v tej cene možno bude aj dátumovka vraj aj vodotrisk by mohol na tie love byt
Kid_A Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 před 19 minutami, IzTaPa napsal: tyto jsou jeste z dob, kdy ti ty hodinky i koupili Jasne. Myslim, ze u projektu se Sub a Daytona meli ten disclaimer:-) Takze za me super volba. Sel bych do nich
Willie McBride Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 před 36 minutami, IzTaPa napsal: vraj aj vodotrisk by mohol na tie love byt Na vodotrisk bacha, vraj môžeš mať z neho mokrý rukáv pri nechcenom spustení ...
JoyStick Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 Ti do toho hodim vidle priteli.Todle je jedinej model vod tech sasku, co bych si koupil.Original za ty prachy nesezenes, takze.. za mne dobry.
IzTaPa Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2021 před 30 minutami, JoyStick napsal: Ti do toho hodim vidle priteli. Todle je jedinej model vod tech sasku, co bych si koupil. Original za ty prachy nesezenes, takze.. za mne dobry. a vis, ze me takovy jako ty s*rou???!!! clovek uz to skoro vymazal z hlavy... tyto milgy a prvnich par dayton, jako treba albino byly super pociny. stejne jakou rough mat diver... ale pak uz to s nima slo do p*dele... samy skeletony, ke kterym si jeste musis prinest nove hodinky (ale cena zustava). jsou original (AdG baleni), nevim, jestli chlapec vubec vi co to prodava...
JoyStick Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Odesláno 1. února 2021 a vis, ze me takovy jako ty s*rou???!!! clovek uz to skoro vymazal z hlavy... tyto milgy a prvnich par dayton, jako treba albino byly super pociny. stejne jakou rough mat diver... ale pak uz to s nima slo do p*dele... samy skeletony, ke kterym si jeste musis prinest nove hodinky (ale cena zustava). jsou original (AdG baleni), nevim, jestli chlapec vubec vi co to prodava...Sorryjako Je to jak pises. I ty montoyi byly hezky, ale jinak...Ja bych je vzal, byt Tebou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se