Vit Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Přidal jsem recenzi: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0#entry228287
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Vidím, že asi není moc velký rozdíl v kvalitě doručování ČP a UPS. trochu rozdíl tam je
jartop Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 trochu rozdíl tam je Utratil bych spoustu peněz za "poštovné".....
Vit Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) trochu rozdíl tam je To je divné, soused Němeček říkal, že to byl chlap..... EDIT: ta ženská možná vozí Panerai.... Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Vit
kejklik Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak už jsou od včerejška na cestě i pro mě... Jsem moc zvědavý, kdo mi je doručí a kam.
Vit Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak už jsou od včerejška na cestě i pro mě... Jsem moc zvědavý, kdo mi je doručí a kam. Přeju ti ať nemáš problémy jako, já a těší mě že jsem jejich prvním majitelem v letošním roce. Doufám, že obohatíš moji recenzi.
falkkon Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak pánové! Objednáno přes jednoho ochotného nejmenovaného člena (Foundryman ) 6:1. Odesláno 7.1. a dnes je mám doma !!! Bohužel nejsou pro mě , ale asi onemocním.
falkkon Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak už jsou od včerejška na cestě i pro mě... Jsem moc zvědavý, kdo mi je doručí a kam. Třeba mi přišly to tvoje!
Vit Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak pánové! Objednáno přes jednoho ochotného nejmenovaného člena (Foundryman ) 6:1. Odesláno 7.1. a dnes je mám doma !!! Bohužel nejsou pro mě , ale asi onemocním. Gratuluju.
falkkon Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Gratuluju. Komentovat je nebudu,jen se podepisuju pod tvoje zhodnocení
Vit Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Komentovat je nebudu,jen se podepisuju pod tvoje zhodnocení Nezlehčuj si to! Udělej nějaké fotky, ty moje mají spoustu chyb. A třeba tě napadne i nějaký text - doplňující info. EDIT: byla u tebe ta výše uvedená holka nebo opravdu nosí jen Panerai? Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Vit
falkkon Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Nezlehčuj si to! Udělej nějaké fotky, ty moje mají spoustu chyb. A třeba tě napadne i nějaký text - doplňující info. EDIT: byla u tebe ta výše uvedená holka nebo opravdu nosí jen Panerai? Nejdřív je musím trochu zažít.A byl u mě běžný pošťák .Takře asi fakt jen Panerai.
tm.watch Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 (upraveno) Dobře mi tak Už jsem si myslel, že jsem to zvládl. Skoro rok a půl jsem na Chronomag chodil jen sporadicky a když tak jsem četl jen ostatní diskusi a zábavu. Už bez abstinenčních příznaků jsem nebojácně nakouknul sem a... A TEĎ TOHLE! Po pročtení topicu vč. recenze jsem ještě kouknul na TF a po cca 15 vteřinovém váhání a rozmýšlení objednal a zaplatil Je to prostě závislost, která se léčit nedá. Píšu to hlavně proto abych třeba ještě někoho zachránil, se mnou už je amen Až dorazí (a u souseda si je vyzvednu) nezapomenu se pochlubit Upraveno 10. ledna 2009 uživatelem tm.watch
falkkon Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Dobře mi tak Už jsem si myslel, že jsem to zvládl. Skoro rok a půl jsem na Chronomag chodil jen sporadicky a když tak jsem četl jen ostatní diskusi a zábavu. Už bez abstinenčních příznaků jsem nebojácně nakouknul sem a... A TEĎ TOHLE! Po pročtení topicu vč. recenze jsem ještě kouknul na TF a po cca 15 vteřinovém váhání a rozmýšlení objednal a zaplatil Je to prostě závislost, která se léčit nedá. Píšu to hlavně proto abych třeba ještě někoho zachránil, se mnou už je amen Až dorazí (a u souseda si je vyzvednu) nezapomenu se pochlubit Jestli chceš někoho zachraňovat,tak to nepiš na konec tohoto vlákna.Než dojde sem,je ztracený
Vit Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Jestli chceš někoho zachraňovat,tak to nepiš na konec tohoto vlákna.Než dojde sem,je ztracený
tm.watch Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Jestli chceš někoho zachraňovat,tak to nepiš na konec tohoto vlákna.Než dojde sem,je ztracený Pokud by se našel ještě někdo s tak dokonale vyvinutou slabou vůlí, aspoň mi nemůže vyčítat, že jsem to nezkusil :-)
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Něco z historie hodinek Panerai/Rolex, které byly předlohou pro hodinky Precista PRS20: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16399&hl= Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Vit
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Něco z historie hodinek Precista PRS20: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16399&hl= je to spíše z historie panerai,rolex,cortebert ale to je fuk
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 je to spíše z historie panerai,rolex,cortebert ale to je fuk Už jsem to upravil v obou vláknech, špatně jsem to formuloval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se