Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Vidím, že asi není moc velký rozdíl v kvalitě doručování ČP a UPS.

trochu rozdíl tam je :D

Odesláno (upraveno)
trochu rozdíl tam je :D

To je divné, soused Němeček říkal, že to byl chlap.....

EDIT: ta ženská možná vozí Panerai....

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Tak už jsou od včerejška na cestě i pro mě...

:clap:

Jsem moc zvědavý, kdo mi je doručí a kam.

Přeju ti ať nemáš problémy jako, já a těší mě že jsem jejich prvním majitelem v letošním roce.

Doufám, že obohatíš moji recenzi.

Odesláno

Tak pánové! Objednáno přes jednoho ochotného nejmenovaného člena (Foundryman :notworthy: ) 6:1. Odesláno 7.1. a dnes je mám doma !!! Bohužel nejsou pro mě , ale asi onemocním.

post-271-1231506039.jpg

Odesláno
Tak pánové! Objednáno přes jednoho ochotného nejmenovaného člena (Foundryman :notworthy: ) 6:1. Odesláno 7.1. a dnes je mám doma !!! Bohužel nejsou pro mě , ale asi onemocním.

Gratuluju.

Odesláno (upraveno)
Komentovat je nebudu,jen se podepisuju pod tvoje zhodnocení :)

Nezlehčuj si to!

Udělej nějaké fotky, ty moje mají spoustu chyb. A třeba tě napadne i nějaký text - doplňující info.

EDIT: byla u tebe ta výše uvedená holka nebo opravdu nosí jen Panerai?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Nezlehčuj si to!

Udělej nějaké fotky, ty moje mají spoustu chyb. A třeba tě napadne i nějaký text - doplňující info.

EDIT: byla u tebe ta výše uvedená holka nebo opravdu nosí jen Panerai?

Nejdřív je musím trochu zažít.A byl u mě běžný pošťák :thumbsdown_anim: .Takře asi fakt jen Panerai.

Odesláno (upraveno)

Dobře mi tak :suicide_anim: Už jsem si myslel, že jsem to zvládl. Skoro rok a půl jsem na Chronomag chodil jen sporadicky a když tak jsem četl jen ostatní diskusi a zábavu. Už bez abstinenčních příznaků jsem nebojácně nakouknul sem a... A TEĎ TOHLE! Po pročtení topicu vč. recenze jsem ještě kouknul na TF a po cca 15 vteřinovém váhání a rozmýšlení objednal a zaplatil :crying_anim: Je to prostě závislost, která se léčit nedá. Píšu to hlavně proto abych třeba ještě někoho zachránil, se mnou už je amen :suicide_anim: Až dorazí (a u souseda si je vyzvednu) nezapomenu se pochlubit :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem tm.watch
Odesláno
Dobře mi tak :suicide_anim: Už jsem si myslel, že jsem to zvládl. Skoro rok a půl jsem na Chronomag chodil jen sporadicky a když tak jsem četl jen ostatní diskusi a zábavu. Už bez abstinenčních příznaků jsem nebojácně nakouknul sem a... A TEĎ TOHLE! Po pročtení topicu vč. recenze jsem ještě kouknul na TF a po cca 15 vteřinovém váhání a rozmýšlení objednal a zaplatil :crying_anim: Je to prostě závislost, která se léčit nedá. Píšu to hlavně proto abych třeba ještě někoho zachránil, se mnou už je amen :suicide_anim: Až dorazí (a u souseda si je vyzvednu) nezapomenu se pochlubit :thumbsup_anim:

Jestli chceš někoho zachraňovat,tak to nepiš na konec tohoto vlákna.Než dojde sem,je ztracený :(

Odesláno
Jestli chceš někoho zachraňovat,tak to nepiš na konec tohoto vlákna.Než dojde sem,je ztracený :(

Pokud by se našel ještě někdo s tak dokonale vyvinutou slabou vůlí, aspoň mi nemůže vyčítat, že jsem to nezkusil :-)

Odesláno
je to spíše z historie panerai,rolex,cortebert ale to je fuk ;)

Už jsem to upravil v obou vláknech, špatně jsem to formuloval.

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...