jartop Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Včera jsem si psal s Eddiem a Precisty Italien by měly být ke konci listopadu. Hááálelůůja... už jsem málem propadal beznaději!!!
Vit Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Kolik tu teda nakonec zbylo zájemců o tyto hodinky? Vím o Radimovi a o sobě. Jinak podle posledních zpráv od Eddieho budou na černém řemenu (škoda těšil jsem se na pštrosa - prodávali na něm poslední várku - asi jim předtím zbyl z LE). Asi je to posedlost, ale už mám na ně doma připraveného žraloka, buvola a teletinu s kroko vzorem. takže už se nemůžu dočkat.
jartop Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Kolik tu teda nakonec zbylo zájemců o tyto hodinky? Vím o Radimovi a o sobě. Jinak podle posledních zpráv od Eddieho budou na černém řemenu (škoda těšil jsem se na pštrosa - prodávali na něm poslední várku - asi jim předtím zbyl z LE). Asi je to posedlost, ale už mám na ně doma připraveného žraloka, buvola a teletinu s kroko vzorem. takže už se nemůžu dočkat. Jdu do toho také!!! V nejhorším případě je střelím v baziku Stejně budu muset nějaké řemeny koupit, popř. udělat.
kejklik Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Kolik tu teda nakonec zbylo zájemců o tyto hodinky? Vím o Radimovi a o sobě. Jinak podle posledních zpráv od Eddieho budou na černém řemenu (škoda těšil jsem se na pštrosa - prodávali na něm poslední várku - asi jim předtím zbyl z LE). Asi je to posedlost, ale už mám na ně doma připraveného žraloka, buvola a teletinu s kroko vzorem. takže už se nemůžu dočkat. 100% do nich jdu, pokud někdo hlídá Eddieho, dejte vědět, jak se PRS-20 objeví, i přes SZ.
pavel23 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 Jak to vypadá s tou limitkou? Dělají taky podobný model jako PAM s tou pojistkou na korunce?Pokuď ano prosím nějaký link. Díky...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 (upraveno) "x" krát omílané téma. Eddie má vyřešené právní věci, takže klapka na korunku tam být nemůže. Popravdě , ani se mi moc nelíbí, ona fakt patří na OP. Stránky jsou:http://www.timefactors.com/ Limitka je dávno fuč, ale jedny se tu v republice potulují. ( Nebo je jich víc??) Projdi a pročti Chronomag a taky tady se napsalo tolik věcí o tomto typu/modelu, že to až není normální.. To Vít: Vydrž Prťka vydrž... Já si teď koupil Seika http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB03...ch_SARB033.html, takže se teď trochu honím, abych naškudlil tu desítku. Snad to bude teda z této strany vánoc...máme na to max měsíc, pak už to bude asi nereálné.. EDIT: Rychlá kontrola, a stále "waiting for dials....waiting for dials." Upraveno 12. listopadu 2008 uživatelem Radimk
atim Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 Já se na ně také chystám, tu a tam se podívám jestli už jdou ciferníky přes kanál. Také čekám až mi přistane desítka na účtě aby to všechno bylo veselejší. Ještě jsem přemýšlel o způsobu koupě, mám v Londýně bratra, na vánoce pojede domů, myslel jsem že by je koupil a přivezl. Nevím jestli to je nějaká výhoda. Tak zatím čekám
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 kdyby to už někdo nemohl vydržet tak v pařížské jsou zatím volné jedny blek síly ..... naposledy jsem objednával z timefactors v pondělí v noci a ve středu v 10:00 jsem je měl na ruce = je to fofr
atim Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 No ty budou až další v pořadí a to stejně půjdu nejdřív k tobě pro rozumy, koukal jsem na starší modely na chrono24.com byla jich tam parta i za docela slušné ceny. Prodávám barák a když něco zbyde tak si udělám radost. Kdy to bude netuším, nikdo teď ty domy kupovat nechce, každej čeká že ta krize s námi asi víc zamává. Tak uvidíme.
pavel23 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 Radimk: nejsem tady nováček přečetl jsem všechno a čtu to každý den. Jen nevládnu jazykem tak se ptám zda je něco nového. Myslel jsem, že čekáte na novou limitku už se v tom ani nevyznám. YPO: jsou nádherný, že bych taky prodal barák a primky......
jartop Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Radimk: nejsem tady nováček přečetl jsem všechno a čtu to každý den. Jen nevládnu jazykem tak se ptám zda je něco nového. Myslel jsem, že čekáte na novou limitku už se v tom ani nevyznám. YPO: jsou nádherný, že bych taky prodal barák a primky...... Nejedná se o novou limitku!!! Jde o standard provedení, jen Eddie zatím nemá ciferníky.
Radimk Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Klid, zbytečná nervozita nepomůže. To Pavel23- já to nemyslel zle, nečerti se. Stačí, že nás tady provokuje Ypous Ale já prostě nemůžu zrujnovat rodinný rozpočet.. nemůžu nemůžu ....
pavel23 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Jsem naprosto v klidu jen jsem musel reagovat. Rád bych je viděl na živo. Tak až je budete mít tak se někde sejdeme docela mě teď zajímají a pomalu si vybírám dárak k 40narozkám.
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 .... ještě k tomuhle pouzdru .... pokud někdo nemá rád "placaté" hodinky tak si to vůbec nekupujte = jsou sice 44mm, ale je to placka.
Radimk Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Jestli ono to nebude to kouzlo pouzdra. Velké, ale placaté...
Baker Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Ani ten 26mm remen neni uplne na kazkou ruku.
mars65 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 .... ještě k tomuhle pouzdru .... pokud někdo nemá rád "placaté" hodinky tak si to vůbec nekupujte = jsou sice 44mm, ale je to placka. Pouzdro je dokonalé, jedno z mála co nám historie dala, a je jedno jestli si ho v podobě celých hodinek koupíte od některého zde jmenovaných výrobců. Minimálně dva jej stejně vyrábějí ve vámi oblíbené Číně.
Vit Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Ani ten 26mm remen neni uplne na kazkou ruku. Hele Paneraisti, co se do nás obouváte? Já jsem například v přechodu (z MM na Precistu) Viktore, Precista je dělaná na 24mm řemeny (viz obrázek použitý z webu Timefactors http://www.timefactors.com/precista.htm Super Luminova C3 - je to ta samá barva, kterou používá Panerai? YPO, svítí v noci Precisty víc nebo míň? (než Panerai) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem Vit
Návštěvník YPO Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 all: s tím pouzdrem to bylo myšleno jako rada a ne výsměch (někdo nemá rád nízké hodinky , někdo vysoké) - to pouzdro se mi samozřejmě líbí a svítí dostatečně
Vit Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 all: s tím pouzdrem to bylo myšleno jako rada a ne výsměch (někdo nemá rád nízké hodinky , někdo vysoké) - to pouzdro se mi samozřejmě líbí a svítí dostatečně Díky za foto, vím, že jsi to nemyslel zle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se