Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klesající libra je pro nás jediná dobrá zpráva, ne tak pro mého bratra, který ty libry v Londýně vydělává. Víte, díky moc za průzkum u Eddieho, občas mrknu na stránky ale má tam pořád tu stejnou hlášku z léta, tak to je taková nejistota. To už je lepší ta tvoje krutá jistota. :crying_anim:

• po měsíci...
  • Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Klesající libra je pro nás jediná dobrá zpráva, ne tak pro mého bratra, který ty libry v Londýně vydělává. Víte, díky moc za průzkum u Eddieho, občas mrknu na stránky ale má tam pořád tu stejnou hlášku z léta, tak to je taková nejistota. To už je lepší ta tvoje krutá jistota. :crying_anim:

Panove, Precista uz je na sklade. Doufam, ze tyhle hodinky budou k dispozici i az na ne nasetrim...

Odesláno (upraveno)
Panove, Precista uz je na sklade. Doufam, ze tyhle hodinky budou k dispozici i az na ne nasetrim...

Teď jsem to sem chtěl napsat.

EDIT:

koukám, že Eddie zdražil o 30 liber

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

Tak jsem včera Eddiemu poslal prachy, snad to brzo přijde....

:whistling:

EDIT: pravopisná chyba

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Tak udělej chlubení až přijdou, já bych se picnul. Měl jsem ještě kasírovat jednu zakázku a přesunul jsem to až někdy na konec ledna, chtěli to ještě předělat a tak. Teď momentálně nemám žádné volné peníze, ještě jsem půjčoval kamarádovi. Tomu říkám pech. Myslel jsem že se do konce roku už ty hodinky neobjeví. Snad budou, až já budu mít. Hrozně se těším, tak jsem zvědav.

Odesláno (upraveno)
Tak jsem včera Eddiemu poslal prachy, snad to brzo přijde....

:whistling:

Tak snad už jsou na cestě:

Package Progress

Location Date Local Time Description

SHEFFIELD,

GB 01/05/2009 1:33 P.M. UPS INTERNAL ACTIVITY CODE

GB 01/05/2009 8:22 A.M. BILLING INFORMATION RECEIVED

Doufám, že píšou to datum nějak opačně - snad mi nedojdou až v květnu. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Tak snad už jsou na cestě:

Package Progress

SHEFFIELD,

GB 01/05/2009 1:33 P.M. UPS INTERNAL ACTIVITY CODE

Doufám, že píšou to datum nějak opačně - snad mi nedojdou až v květnu. :crying_anim02:

Package Progress

DE 01/06/2009 4:11 A.M. DEPARTURE SCAN KOELN (COLOGNE),

GB 01/05/2009 6:04 P.M. ORIGIN SCAN SHEFFIELD,

01/05/2009 3:20 P.M. PICKUP SCAN

Kurňa , to je napínavé - už jsou v Deutschlandu.

Odesláno

Tracking Summary

Type: Package

Status: Delivered

Delivered On: 01/06/2009

11:23 A.M.

Delivered To: ZLECHOV, CZ

Signed By: NEMECEK

Service:

:gun_bandana:

Já je zabiju, sedím v práci a hodinky přebral soused Němeček, který bydlí naproti našeho domu.

:suicide_anim:

Odesláno
Nebyl on pan soused zrovna u tebe doma a nepomáhal tvé manželce opravit pračku??

Manželka je v práci a soused má skoro 70 let.

Jak si můžou dovolit dodat to na jinou adresu? (jiné číslo domu)

Vidím, že asi není moc velký rozdíl v kvalitě doručování ČP a UPS.

Odesláno

No tak to je jak se rika "smiseny pocit" - Jsi nas*any ze to daly nekomu jinemu a na druhou stranu jsi rad ze jak dojdes z fachy tak si je vyzvednes a nemusis cekat do druheho dne vecer az by ti je dovezly k tobe domu do tvych rukou.

Odesláno
No tak to je jak se rika "smiseny pocit" - Jsi nas*any ze to daly nekomu jinemu a na druhou stranu jsi rad ze jak dojdes z fachy tak si je vyzvednes a nemusis cekat do druheho dne vecer az by ti je dovezly k tobe domu do tvych rukou.

Máš pravdu, ale za ten strach, jestli je vše v přádku (neporušený obal.....) mi ten jeden den nestojí.

Počítal jsem s tím, že to před tím UPSákem rozbalím než to podepíšu a zkontroluju obsah balíčku.

Okradli mě o předání balíčku!!!!! :crying_anim:

Nelíbí se mi to, že to dali do absolutně cizích rukou, ta služba by se mohla klidně jmenovat: Předáme to někomu z okolí.

A za to jsem zaplatil 16 Liber.

Eddiemu jsem dával i svůj telefon, ale asi ho nedal UPS. Počítal jsem s tím, že mi předem zavolají.

Odesláno

Sice se nezboril svet ale tvoje rozhorceni chapu! Me se to stavalo s dopisama. Bydlim uz rok na druhem konci vsi. A jdu tak po 10 dnech k mati na kafe a zjistim ze se mi tam vali dorucenky. Presto ze jsem pak postacky zadal at nechaji takovej ten car ve schrance ze si postu vyzvednu sam dalsi den. Prd platny. Tak jsem jednou rozhodnuti z katastru nemovitosti napadl, ze mi nedorucili podklady, a ze bude zle. Napred machrovali ze to se nemuze stat, poslali mi kopii dorucenky a tam samozrejme citelny podpis me matky. Ani si toho sami nevsimli kdyz mi kopii posilali:-( Tejden jsem je nechal vycukat, pak jsme to hodili do pohody. A ejhle - az od te doby u nas posta funguje jak ma. Teda v mem pripade. Nejsem z tech co radi druhy prudi, ale co je moc to je prilis. Obcas to jinak nejde. Schvalne zajdi na vasi postu, zes cekal zasilku za hafo tisic a kde je? Nic jineho na postu podle me neplati. Jinac kdyz to projde jen tak, pocitej ze priste se stane to same!

Odesláno
Tak jestlipak už je rozbaleno? Když Eddie trochu přidražil, co bude nového? :thumbsup_anim:

Tak jsou v pořádku a je na nich ten pštros!

Jsem unešen, více zanedlouho ve vláknu pochlubte se ......

Odesláno
----....----

Napred machrovali ze to se nemuze stat, poslali mi kopii dorucenky a tam samozrejme citelny podpis me matky. Ani si toho sami nevsimli kdyz mi kopii posilali:-(

----....----

Tak to se mne jednou stalo ze jsem mel ve schrance ze si mam vyzvednout zasilku z uradu a tak jdu na postu hodim jim to na stul a oni ze chcou obcanku tak ji taky dam podepisi atd. pred postou to roztrhnu a ctu a neastacim se divit dopis je pro nekoho jineho ktery ma pouze podobne !! prijmeni a jmeno je uplne jine, no tak jsem zasel k nemu dom a predal jsem mu to s onluvou ze jsem to otevrel aniz by jsem se podival na adresata.

Odesláno

Tak na zajišťovací šroubky není potřeba používat lepidlo, je tam jiný systém pojištění nožiček řemenu (hodinky s ručičkama a nožičkama) :thumbsup_anim:

Omluvte mé případné chyby zejména v mé angličtině, kterou moc neovládám a byl jsem k ní donucen!

Čtěte prosím odspodu.

From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com]

Sent: Wednesday, January 07, 2009 9:09 AM

To: Cerny Vit

Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20

No, there is no glue used in production. I'm sorry they delivered the package to your neighbour, I will speak with them.

Regards,

Eddie

----- Original Message -----

From: Cerny Vit

To: Time Factors

Sent: Wednesday, January 07, 2009 8:06 AM

Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20

UPS give this package (Watch) to my neighbour.

Me have it no problem, but name of my neighbour is Nemecek, not Vit Cerny.

I hope, that UPS can give this package only to my hand.

Don't worry about it, I have watch and I am satisfied.

I hope, that your system of fixing dont need glue.

You dont use in production?

with best regards

Vit CERNY

Catia designer

From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com]

Sent: Wednesday, January 07, 2009 8:47 AM

To: Cerny Vit

Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20

I can only understand part of this Vit, my German is not so good :-(. I understand you got the watch but UPS delivered it to the wrong place?

You can use Loctite on the screws but I never have and I've worn the watch for almost 2 years now.

Regards,

Eddie

----- Original Message -----

From: Cerny Vit

To: Time Factors

Sent: Wednesday, January 07, 2009 6:53 AM

Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20

Hallo Eddie,

die Uhr hat in Ordnung gekommen.

Ich bin begeistert!

Sehr schöne bearbeitung, Uhrband aus dem Weizen, schönen Box und Schraubenschlüssel.

Danke auch für zusatzliche Ohren und Schrauben.

Benutzen sie für die Ohrenschrauben den Gewindekleber?

Zsb: http://www.midwayusa.com/eproductpage.exe/...leitemid=445105

Nur mit UPS bin ich nicht zufrieden, ich war nicht zu Hause und sie haben die Uhr bei Nachbars (andere Leute, andere adresse).

Noch einmal danke für das wunderbaren Geschäft

Mit freundlichen Grüssen

Vit CERNY

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...