Apep Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Zdravím všechny, už jsem tohle téma nakousl ve všeobecné části, kde se diskuse na dané téma tak nějak zastavila, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=198093 , ale tady bych možná nějaké další informace získat mohl, co říkáte? Díky Hodinky_Aviator_na_palubach_CSA_2650_Kc.bmp
INA Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Zdravím všechny, už jsem tohle téma nakousl ve všeobecné části, kde se diskuse na dané téma tak nějak zastavila, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=198093 , ale tady bych možná nějaké další informace získat mohl, co říkáte? Díky Nez zakladat naprosto zbytecne dalsi vlakno, tak bys mel spise vyuzit kontakt na CSA duty free dep....
Apep Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Nez zakladat naprosto zbytecne dalsi vlakno, tak bys mel spise vyuzit kontakt na CSA duty free dep.... Díky, tam jsem ale už byl, žádné informace tam nejsou, už jsem ale dostal od Malakata informaci, že to jsou quartzky http://www.easyjet.com/common/img/easyJet_may08.pdf
frista Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Odesláno 19. října 2008 Ahoj, podle mne je to soubeh, ktery dela stejna firma co dela taky Junker. Videl jsem je prodavat taky u German Wings v provedeni automat, nebo quartz. Velkej shop s Aviatorama a Junkers je na letisti v Koline.
kejklik Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Junkersy a Zeppeliny dělá firma Gardé Ruhla v bývalé NDR - my starci hodinky Ruhla za cca 30 DM pamatujeme celkem dobře, dělali němečtí soudruzi dokonce "mechanické digitálky" Gardé Ruhla
frista Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ano jedny modre nemecke Ruhly jsem dostal coby 8 lety spunt za vysvedceni na vylete v Drazdanech, ale netusim jak to souvisi s temi aviatory, ze by to bylo tak, ze soudruzska delba prace stale funguje:-)
Apep Odesláno 20. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Junkersy a Zeppeliny dělá firma Gardé Ruhla v bývalé NDR - my starci hodinky Ruhla za cca 30 DM pamatujeme celkem dobře, dělali němečtí soudruzi dokonce "mechanické digitálky" Gardé Ruhla Nejsou tam zase tak špatné ceny, když se to srovná s návštěvou stránek jiných výrobců v té samé zemi, ale to už by chtělo se přeladit do sekce Německé hodinky ..
frista Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 A co sekce nemecke znacky s ruskymi strojky ? Junkers i Zeppelin by tohle s kalibrem P3133 urcite splnit mohly. Neprijdou mi osklive, ba naopak. Jsou dost hezke a vzhled, pomer, vykon jsou vserikajici.
kejklik Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Nejsou tam zase tak špatné ceny, když se to srovná s návštěvou stránek jiných výrobců v té samé zemi, ale to už by chtělo se přeladit do sekce Německé hodinky .. Neřekl bych, Aviator s Poljotem 3133 nebo Junkers s 3133 jsou dost to samé, německý produkt má lepší spolehlivost, protože prokazatelné zmetky do pouzder nedají. Pro ruské dodavatele dělají v Ruhle hodinky např. Messerschmidt 262 s ruským strojkem.
Hugo14 Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 (upraveno) Jinak, abych to otočil k původnímu tématu. Kolega v práci (avionik ČSA) je má. Koupila mu je žena. On je s nima spokojenej a má je rád. Když vezmu po krátké době opravdu zavánějící pásek, otřesné ručky (hlavně ta hodinová a minutová s výřezem na konci uprostřed), nic moc celkové provedení a pouťový vzhled, měl jsem problém mu to nějak říct a nekazit mu radost. Ale přivedlo mne to na jinou myšlenku: Jsou tyhle šílené kvarcky opravdu produkt Aviatoru / Poljotu / 1.MČZ? A pokud ano, dělají to oni, nebo to pro ně bouchají nějcí číňani? Nevíte? Edit: Jsou to ty černé, co má v nabídce Easy (a měly nebo mají i ČSA) Upraveno 21. října 2008 uživatelem Hugo14
tom.hd Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Jinak, abych to otočil k původnímu tématu. Kolega v práci (avionik ČSA) je má. Koupila mu je žena. On je s nima spokojenej a má je rád. Když vezmu po krátké době opravdu zavánějící pásek, otřesné ručky (hlavně ta hodinová a minutová s výřezem na konci uprostřed), nic moc celkové provedení a pouťový vzhled, měl jsem problém mu to nějak říct a nekazit mu radost. Ale přivedlo mne to na jinou myšlenku: Jsou tyhle šílené kvarcky opravdu produkt Aviatoru / Poljotu / 1.MČZ? A pokud ano, dělají to oni, nebo to pro ně bouchají nějcí číňani? Nevíte? Edit: Jsou to ty černé, co má v nabídce Easy (a měly nebo mají i ČSA) No kdyz jse letos letel do Moskvy, nabizeli nam je na palube letadla. Kamarad si je koupil, je spokojeny, ale ja to radeji taky nekomentoval. Jsou to quartzky a opravdu poutoveho vzhledu. Jinak pro zajimavost v Moskve jsem se schanel po Poljotech a Aviatorech, meli je ve stankach na Rudem Namesti i na Arbatu - pekelne predrazene!!!! Drazsi nez u nas!! Zato v oficialnich prodejnech Poljotu - i na to Arbatu hodinky vysly cca na 2/3 ceny co u nas... To jen tak pro zajimavost. Je mozne, ze nekde mimo periferii, by mohly byt i levnejsi ..
tom.hd Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 No kdyz jse letos letel do Moskvy, nabizeli nam je na palube letadla. Kamarad si je koupil, je spokojeny, ale ja to radeji taky nekomentoval. Jsou to quartzky a opravdu poutoveho vzhledu. Jinak pro zajimavost v Moskve jsem se schanel po Poljotech a Aviatorech, meli je ve stankach na Rudem Namesti i na Arbatu - pekelne predrazene!!!! Drazsi nez u nas!! Zato v oficialnich prodejnech Poljotu - i na to Arbatu hodinky vysly cca na 2/3 ceny co u nas... To jen tak pro zajimavost. Je mozne, ze nekde mimo periferii, by mohly byt i levnejsi .. Ja si osobne myslim, ze s nimi ani Aviator nema nic spolecneho... I na Aukru se pod nazvem Aviator objevuji hodinky za par stovek.. - pekelne
docent_tecka Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 ...Zato v oficialnich prodejnech Poljotu - i na to Arbatu hodinky vysly cca na 2/3 ceny co u nas... na Arbatu treba tady? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Curnable Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Ahoj. Koupil jsem si ty Aviatory na palube letadla. Jsem s nima spokojen. Nesouhlasim s tim poutovym vzhledem, naopak vypadaji velmi dobre a to i oproti mnohem drazsim znackam:] Maji sice jen quarz strojek ale jsou spolehlive, presne a kvalitne zpracovane vcetne kozeneho robustniho pasku a plne funkcnich chrinografu. Jsou to skutecne licencovane hodinky Aviator, dokonce i se zarukou, v Praze mi v jednom hodinarstvi uznali a vyplnili servisni papiry, takze pripadne opravy ci vymenu baterii obstaraji bez problemu:] Ale prodavac trochu ohrnoval nos, precijenom kombinace quarz a Aviator vetsine hodinkofilym nejde pod nos:] Takze to shrnme, myslim ze tyto hodinky jsou dobrym pomerem cena vykon, proste dostanete ze tu cenu draze vypadajici, kvalitni bezproblemove hodinky ...mozna ze vyrobene v cine, ale cert to ber, funguji tak co:]
m4rsh4ll Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Zdravím ... Takže také už mám jedny - Aviator G59 - Koupeny v Duty/Travel-Free-Shopu, jedná se o "Traveller collection" s nápisem v logu latinkou. Po nějakém bádání a ověřování emailem přímo na aviatorwatch.ru jsou opravdu "jejich" i když pravda je taková, že značka Aviator patří Volmaxu stejně jako Poljot, Buran, Sturmanskie atd. a to je de-facto "výrobce". Jinak naprostá spokojenost s přesností i vzhledem, něco takového jsem hledal. Tedy až na 24h světový čas, který se na 12 hodinovém číselníku nastavuje poměrně zmatečně. Nicméně je to featurka která mě nijak netrápí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Mám ty hodinky v bílém provedení a musím souhlasit s oběma stranama- hodinky mě přijdou docela hezký a na rusy poměrně kvalitně udělaný, na druhou stranu , ten koženej pásek opravdu po 14 dnech nošení pekelně sm.dí a jeho kvalita značně zaostává ( musel jsem je pro zápach odstavit a stejně jsem pásek byl nucen vyměnit pro naprostou rozpadlost po 1,5 měsících )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se