Arthur N. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 16. 3. 2025 v 21:19, spiderer napsal: Agelocer Tourbillon s 80h rezervou nátahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit kolik mají prosím lug to lug? natahovat je musíš vrtačkou?(to jsem viděl na youtube) díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 11:21, Arthur N. napsal: kolik mají prosím lug to lug? natahovat je musíš vrtačkou?(to jsem viděl na youtube) díky za info Rozšířit L2L zmerim az budu doma, natahovat jdou i rukou byt korunka by mohla byt vetsi. Kazdopadne na noseni na 17,5 cm zapesti jsou uplne idealni jsem ted zjistil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 20:58, spiderer napsal: L2L zmerim az budu doma, natahovat jdou i rukou byt korunka by mohla byt vetsi. Kazdopadne na noseni na 17,5 cm zapesti jsou uplne idealni jsem ted zjistil Rozšířit díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března dnes jsem sledoval půl hodiny šikovnýho hodinářskýho týpka, co ten strojek rozebral, promazal a zase složil, moc poučný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Tak L2L maji 46-47mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 19. 3. 2025 v 18:21, spiderer napsal: Tak L2L maji 46-47mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno pátek v 14:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:57 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno sobota v 08:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:41 Tak jsem taky zkusil nějakýho toho čistokrevnýho Číňana… Desing je jako když čínská kočička s pejskem vařili ze všech Pam ingrediencí, ale tak sem si to vybral Byl na výběr stroj buď klasika Seiko HN38 a nebo klon ETA PT5000. Vzal sem PT. A zatím teda ten stroj vypadá na cca +3sec./den - máte s ním zkušenosti někdo? Jinak klasika, safír, šroubovací korunka, přej 200wr - to testovat nebudu:-) Ale do vody je určitě vezmu. Lumi žádná sláva… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno sobota v 10:57 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:57 V 15. 3. 2025 v 13:28, Quido Morava napsal: Mé nejlevnější, zato paradoxně nejpřesnější automaty (+- 0,5s/den už dlouhodobě), safír s AR, WR200 (ověřeno testem)... sám nechápu Rozšířit Kde dělají test na WR200? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno sobota v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:36 V 22. 3. 2025 v 8:41, Kristian.nov napsal: Tak jsem taky zkusil nějakýho toho čistokrevnýho Číňana… Desing je jako když čínská kočička s pejskem vařili ze všech Pam ingrediencí, ale tak sem si to vybral Byl na výběr stroj buď klasika Seiko HN38 a nebo klon ETA PT5000. Vzal sem PT. A zatím teda ten stroj vypadá na cca +3sec./den - máte s ním zkušenosti někdo? Jinak klasika, safír, šroubovací korunka, přej 200wr - to testovat nebudu:-) Ale do vody je určitě vezmu. Lumi žádná sláva…PT5000 jsem mel v pilotkach a chodil neskutecne presne. Vubec bych se toho nebal.Jinak tady u toho modelu bych nedal tu vterinovku. To radsi jen dvourucky a kdyz uz ala pam, tak v manualu s ST3600 (Unitas 6498) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno sobota v 11:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:47 V 22. 3. 2025 v 11:36, AndyAaron napsal: PT5000 jsem mel v pilotkach a chodil neskutecne presne. Vubec bych se toho nebal. Jinak tady u toho modelu bych nedal tu vterinovku. To radsi jen dvourucky a kdyz uz ala pam, tak v manualu s ST3600 (Unitas 6498) Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jojo, je to takovej kočkopes, ale to já vlastně asi chtěl, ale hlavně tohle je asi jediný pouzdro ala Pam, který má 42mm a já chtěl menší než 44mm no… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno sobota v 11:54 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:54 @Kristian.nov jo, to chapu. Ja se te velikosti taky bal, ale musim rict, ze i tech 45mm je v pohode nositelnych. Prijde mi to pohodlnejsi nez 44mm s uchem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno neděle v 20:35 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 20:35 V 22. 3. 2025 v 10:57, shewcza napsal: Kde dělají test na WR200? Rozšířit V každém "slušném" hodinářství, např. Helveti, Hodinky 365 aj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pondělí v 05:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:27 V 23. 3. 2025 v 20:35, Quido Morava napsal: V každém "slušném" hodinářství, např. Helveti, Hodinky 365 aj... Rozšířit Mě zajímá, kdes to ověřoval Ty? Protože v Helveti ani v Hodinky365 to na 100% neumí, tak jestli se dá věřit aspoň té přesnosti? Nemám rád, když někdo kecá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno pondělí v 06:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:21 Pokud si spravne pamatuju, tak mozna to umi Ruda v Onyxu, ale dela to strasne nerad, protoze s tim nema dobre zkusenosti. Tak by me to taky zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pondělí v 06:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:27 Já myslím, že ani Ruda to neumí, ale tuším, že v Koscomu to umí. S Rudou jsem se na tohle téma bavil, ale už je to dlouho, tak snad si taky nevymýšlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno pondělí v 21:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:41 (upraveno) Jedna večerní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pondělí v 21:44 uživatelem Tclaw Jsem blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JX3P Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami V 24. 3. 2025 v 5:27, shewcza napsal: Mě zajímá, kdes to ověřoval Ty? Protože v Helveti ani v Hodinky365 to na 100% neumí, tak jestli se dá věřit aspoň té přesnosti? Nemám rád, když někdo kecá. Rozšířit Jakto, že neumí? (suchý test) Ověřovali mi to v H365. Přesnost jsem si měřil sám v mobilní apce. Blbé, že to lítá, na ruce do mínusu, na stole do plusu. Nicméně v praxi to pak dává minimální rozdíl. Tady půjde spíše o náhodu, ale nevím, mám zatím jen jedny. Hamiltony, Bally ani Seiko mi takovou přesnost nedávají, jelikož jdou stabilně do plusu, nebo do mínusu. Každopádně, já tady nikoho nepřesvědčuji, jen sdílím zkušenosti s těmi hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Však v pohodě, já jen vím, že v Helveti ani H365 to neumí, protože jsem se jich, poměrně nedávno, přesně na tohle dotazoval. To je zase moje zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se