Přejít na obsah

Jaké čínské hodinky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

V 16. 3. 2025 v 21:19, spiderer napsal:

Agelocer Tourbillon s 80h rezervou nátahu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Rozšířit  

kolik mají prosím lug to lug? natahovat je musíš vrtačkou?(to jsem viděl na youtube) díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 3. 2025 v 11:21, Arthur N. napsal:

kolik mají prosím lug to lug? natahovat je musíš vrtačkou?(to jsem viděl na youtube) díky za info

Rozšířit  

L2L zmerim az budu doma, natahovat jdou i rukou byt korunka by mohla byt vetsi. Kazdopadne na noseni na 17,5 cm zapesti jsou uplne idealni jsem ted zjistil :)

Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2025 v 20:58, spiderer napsal:

L2L zmerim az budu doma, natahovat jdou i rukou byt korunka by mohla byt vetsi. Kazdopadne na noseni na 17,5 cm zapesti jsou uplne idealni jsem ted zjistil :)

Rozšířit  

díky👍

Odkaz ke komentáři

V 19. 3. 2025 v 18:21, spiderer napsal:

Tak L2L maji 46-47mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Rozšířit  

děkuji

Odkaz ke komentáři

Tak jsem taky zkusil nějakýho toho čistokrevnýho Číňana…

Desing je jako když čínská kočička s pejskem vařili ze všech Pam ingrediencí, ale tak sem si to vybral 🙂

Byl na výběr stroj buď klasika Seiko HN38 a nebo klon ETA PT5000. Vzal sem PT. A zatím teda ten stroj vypadá na cca +3sec./den - máte s ním zkušenosti někdo?

Jinak klasika, safír, šroubovací korunka, přej 200wr - to testovat nebudu:-) Ale do vody je určitě vezmu.

Lumi žádná sláva…

Odkaz ke komentáři

V 22. 3. 2025 v 8:41, Kristian.nov napsal:
Tak jsem taky zkusil nějakýho toho čistokrevnýho Číňana…
Desing je jako když čínská kočička s pejskem vařili ze všech Pam ingrediencí, ale tak sem si to vybral
Byl na výběr stroj buď klasika Seiko HN38 a nebo klon ETA PT5000. Vzal sem PT. A zatím teda ten stroj vypadá na cca +3sec./den - máte s ním zkušenosti někdo?
Jinak klasika, safír, šroubovací korunka, přej 200wr - to testovat nebudu:-) Ale do vody je určitě vezmu.
Lumi žádná sláva…
IMG_4861.thumb.jpeg.ad7e2f853dfdb57f33a911554c9e38b5.jpeg
IMG_4860.thumb.jpeg.c2752633ccbee806a893cf55c394bd20.jpeg

PT5000 jsem mel v pilotkach a chodil neskutecne presne. Vubec bych se toho nebal.
Jinak tady u toho modelu bych nedal tu vterinovku. To radsi jen dvourucky a kdyz uz ala pam, tak v manualu s ST3600 (Unitas 6498) ;)

99f820cab5816ecab2198b9d7595c638.jpg

e2d9102bc404334ddf8a8c8bf6d1b7c4.jpg
Odkaz ke komentáři

V 22. 3. 2025 v 11:36, AndyAaron napsal:

PT5000 jsem mel v pilotkach a chodil neskutecne presne. Vubec bych se toho nebal.
Jinak tady u toho modelu bych nedal tu vterinovku. To radsi jen dvourucky a kdyz uz ala pam, tak v manualu s ST3600 (Unitas 6498)

Načítání informací

Načítání informací

Rozšířit  

Jojo, je to takovej kočkopes, ale to já vlastně asi chtěl, ale hlavně tohle je asi jediný pouzdro ala Pam, který má 42mm a já chtěl menší než 44mm no…

Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2025 v 20:35, Quido Morava napsal:

V každém "slušném" hodinářství, např. Helveti, Hodinky 365 aj...

Rozšířit  

Mě zajímá, kdes to ověřoval Ty?

Protože v Helveti ani v Hodinky365 to na 100% neumí, tak jestli se dá věřit aspoň té přesnosti? Nemám rád, když někdo kecá.

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2025 v 5:27, shewcza napsal:

Mě zajímá, kdes to ověřoval Ty?

Protože v Helveti ani v Hodinky365 to na 100% neumí, tak jestli se dá věřit aspoň té přesnosti? Nemám rád, když někdo kecá.

Rozšířit  

Jakto, že neumí? (suchý test) Ověřovali mi to v H365. Přesnost jsem si měřil sám v mobilní apce. Blbé, že to lítá, na ruce do mínusu, na stole do plusu. Nicméně v praxi to pak dává minimální rozdíl. Tady půjde spíše o náhodu, ale nevím, mám zatím jen jedny. 
Hamiltony, Bally ani Seiko mi takovou přesnost nedávají, jelikož jdou stabilně do plusu, nebo do mínusu.

Každopádně, já tady nikoho nepřesvědčuji, jen sdílím zkušenosti s těmi hodinkami.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...