Onisan Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) 911 napsal: jj taky ho znam dobre. taky me cvicil. s tim chlastem mas pravdu. ale stejne verim tomu, ze by porad par mladiku vypraskal. koukam, ze je tu zajimava particka "bojovniku" co jsi delal? jen JJ? Mám vyvěsit vlajku? Tak ok: Nějaký ten "DAN" v JJ, Judo, Aikijutsu, instruktor ASP a nějaké cvičení kudličkama (viz. můj web) a nějaké to stříleníčko Chvíli jsem se tím živil a dodnes se tím velmi dobře přiživuji Upraveno 9. října 2008 uživatelem Onion
Dr.Quartz Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 přišel jsem kdysi jedné noci o darované Jacques Lemans - buď mi je někdo stáhl v noční tramvaji (společenská únava), anebo jsem je potom serval ze zápěstí otvíraje zamčené dvoukřídlé dveře s takovou ochrannou mříží "tlakem" horní poloviny těla... JAko perlička rodinná story: děda chtěl prý jednou v Tatrách někde na salaši měnit svoje Omegy s přítomným bačou za žinčicu a chleba. Babička mu to zatrhla
čamajda Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Ghill napsal: Aha, este ze si nemal so sebou Hnusaka, to by uz z nich vela nezostalo. to mi nedalo ... taky miluju mistra kulhanka ;-)
mechano Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Onion napsal: já s ním v 90´ cvičil... ještě se Zrůbkem a spol.... je to pošuk jak má být... Nejlepší jsou ovšem historky z jeho mládí... Znám se s částí jeho postpubertální partičky, dělal jsem s nima a z práce znám i jeho... Jak už jsem napsal výše, hlast ho dostal a tak už to skoro 10 let není co bejvalo.... Taky ho znám, tak asi čtyřicet let, tak jen podotknu, že bez ohledu na chlast nikdo nezastaví čas. Možná ten chlast působí, že to tolik nebolí.
smarter Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Tenhle thread mi pripomenul "trauma" z detsvi . Je to tak davno, az mi spis prijde ze jsem to videl v nejakem filmu. Bylo mi tak 8-9, dostal jsem od taty hodinky "Montana", pro mne to byl vrchol technologie - datum (vcetne dne v tydnu), stopky, podsviceni a hlavne (a to je dulezite) celych 7 melodii na budik. Do mych 12 let pak byl pocet melodii meritkem kvality a technicke vyspelosti hodinek (To da logiku, ne? V mechanickych - rubiny, v digitalkach - melodie) Chodil jsem tenkrat na plavani (vodni polo a potapeni), meli jsme spolecne satny. No a ja, coby nerozvazny mladenec, jsem takhle jednou po skonceni treninku ve sprse vypravel "kamosovi" jak mam naslapnute hodinky. Samozrejme jsem nezapomnel se zminit o neuveritelnych 7 melodiich. Nebylo mi ani divne, ze chlapec odesel drive nez ostatni, avsak kdyz jsem zjistil, ze hodinky jsou fuc, doslo mi to. Mno vim, ze pak mamka k nim nabehla a ja dostal svoje hodinky zpet. Byly rozebrane a ja si ani nepamatuji zda vubec fungovali. No a jaky jsem si z toho vzal ponauceni? Zadne! Hodinkama se chlubim stale rad
Klotzman Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Jak to tu tak čtu, tak ideální místo, na kterém nosit hodinky, je obojek rotvajlera Historky jsou to pěkný, já bohužel slyšel spíš o případech kdy přepadený nakonec skončil s podmínkou a to zdaleka nenapáchal na loupežnících výše popisované škody. Proto už radši ani nenosím krochnu.
kawon Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2008 kibi napsal: nebo nenechavej svedky... Tak tak, 2x do hrudi, jednou do hlavy, to tě na střelnici neučili?
pete Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 kibi napsal: ja to mam trochu podobne... nejaky ten dan v karate, pak zbrane kobudo, asi pet let jsem to vyucoval, pyrotechnicky kurz, snipersky, spanelska skola s nozem, reflexni strelba... to vse za cca tricet let... pyrotechnický kurz? a alespoň v Poličce:o)
Klotzman Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 kawon napsal: Tak tak, 2x do hrudi, jednou do hlavy, to tě na střelnici neučili? Pamatujte si, dvě rány, vždycky dvě ! Ne pif ! Pif pif ! Jenže co s tou babkou co kouká z okna a 15 lidma na zastávce autobusu ?
911 Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Klotzman napsal: Pamatujte si, dvě rány, vždycky dvě ! Ne pif ! Pif pif ! Jenže co s tou babkou co kouká z okna a 15 lidma na zastávce autobusu ? no co, dojet zasobnik a dat novej. jenze pak porusis pravidlo "vzdycky dve" to by chtelo vice zasobniku
Dr.Quartz Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Taky není na škodu dobře zvolit pořadí, pokud je terčů víc a jsou v různým postavení, vzdálenost, úhel, dveře, možnost úkrytu... ...šlohli někomu vůbec hodinky Z RUKY? Klasik zloděj hodinek už asi totiž vymřel, kapsář solitér... rada Vacátko by asi dnes dost koukal.
911 Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 tak ted uz tu chybi jen inspektor Calahan. jooo Dirty Harry. tomu by asi hodinky nikdo nevzal
Gilius Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 kibi napsal: kamarad vykladal, jak se do nej jednou v metru pustila parta "kofol"... asi tak ctyri - rikal, jak citil jejich chtive prstiky, jak mu bloudi po tele... a ve chvili, kdy narazili na Smith and Wessona v sestipalci .357Magnum, tak se najednou rozprchli... Tak to už jsou magoři,tohle ssebou tahat.....taky jednoho takovýho znám...a nejlepší na tom je,že si z něj nikdy nevystřelil,páč je to "škoda"....jen ho čistí a mazlí se s ním a "má ho".
Duke650 Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 asi před pěti lety nám vykradli byt a vzali si i digitálky Casio, co jsem dostal od majitele firmy za zásluhy o budování kapitalismu s lidskou tváří. Měly výškoměr a na kole se dobře dívalo na výškový profil ujeté trasy ....
Návštěvník Snow Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Přišel jsem o Credor chronograph, až na fóru jsem zjisti o jakou cennost se jednalo, loupež se odehrála zcela prozaicky, vykradená skříňka, neřešil jsem to, nový zámek a čus.
rorda Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 Vlastimil7664 napsal: Tak jsem si to krásně šněroval se svoji krásnou Škoda 105 před 9 lety asi stovkou naší půvabnou krajinou o půlnoci. Byl jsem v Čechách asi týden a na ruce funglovky Citizen za cca.15000,-na které jsem si v Anglii poctivě vydělěl. Mé první dražší hodinky. Najednou Vám přes silnici divočák, kterých tu máme celkem nadbytek. Můj reflex o půnoci byl celkem komický, ještě dnes se tomu směji, rafnul jsem volant a šup do prava s ním a přímo do asi metr silného stromu. Tyto stromy mimochodem lemují naší silnici v rozmezí asi 10 m a na tomto zrádném úseku pod jménem Pasa na Broumovsku máme již asi 13 mrtvých. Pak už s toho moc nevím, údajně jsem vylétl oknem a skončil v příkopě. Ale co vím na 100%, že jsem se polovzbudil v sanitce, když mě nabodávali a viděl doktorku, jak mi sundává hodinky z ruky. V nemocnici jsem byl asi 14 dní pouze s otřesem mozku a pár zlomeninami, stál při mě asi sám bůh. Už tam jsem se po hodinkách pídil a že prý údajně doktorka o ničem takovým neví. První, jak jsem vylezl z nemocnice, hurá na rychlou za paní dotyčnou. Donesl jsem ji růži a poděkoval, zároveň se však zeptal na mé hodinky. Když doktorka po chvíli konverzace zjistila, že si opravdu celou záležitost ze sanity s podivem pamatuji, začala zmatkovat, vymlouvat se a nakonec řekla, že mi je opravdu sundala a dala mi je do náprsní kapsy u bundy, aby mi je prý někdo v nemocnici neukradl To, že jsem ale zárověň přišel o stříbrný řetízek, 2 prstýnky a ray-ban brýle, které byli v kasliku jsem ji už ani neříkal. Ani se nesoudil, byl jsem rád, že mě s toho všichni dostali a jsem živ a zdráv. Ale jedno vím, že mě okradli jak supi !!!Syn jedněch našich známejch začal podnikat s holandskym nábytkem hned po revoluci, když jel autem do banky s tržbou za několik dní, tak se mu stala ošklivá nehoda, při který upadl do kómatu a po několika měsících zemřel ... Jim to bylo jedno, důležitej pro ně byl život jejich syna, takže to neřešili, ale ta tržba se nikdy nenašla, jednalo se řádově o statisíce ... Prostě mu ji někdo z toho auta na maděru ukradl ...
cali Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 kibi napsal: tenhle kamos ho parkrat pouzil... ted taha commandera v .45 Ja mam sice zbrane rad a nie som proti tomu aby sa ludia pre zabavu ozbrojovali dla lubovole, ale predsa len si myslim, ze slusny clovek ma mat strelnu zbran doma v supliku a so sebou ju nosit maximalne na strelnicu (pokial ju teda neportebuje k praci).... Tahat so sebou bezne medzi ludi taketo kanony "len tak pre istotu" ... to ma podla mna neporovnatelne vacsiu pravdepodobnost privodit cloveku problemy, nez mu akokolvek pomoct.
kejklik Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 cali napsal: Ja mam sice zbrane rad a nie som proti tomu aby sa ludia pre zabavu ozbrojovali dla lubovole, ale predsa len si myslim, ze slusny clovek ma mat strelnu zbran doma v supliku a so sebou ju nosit maximalne na strelnicu (pokial ju teda neportebuje k praci).... Tahat so sebou bezne medzi ludi taketo kanony "len tak pre istotu" ... to ma podla mna neporovnatelne vacsiu pravdepodobnost privodit cloveku problemy, nez mu akokolvek pomoct. Tak to nejsi z klanu Paroubackových kámošů, ty kanony tahají aj používají..
cali Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 (upraveno) kejklik napsal: Tak to nejsi z klanu Paroubackových kámošů, ty kanony tahají aj používají.. Sice neviem na co si konkretne narazal ale pocitam ze niekto nachniapany zase niekde strielal jak na Verdune ....pokial som tipol spravne tak ANO to je presne to o com pisem. Navyse nosenie velkej zbrane civilistou osobne radim niekam medzi chorobnu posadnutost nadrozmernymi hodinkami a nosenie zmotanej ponozky v slipoch Upraveno 12. října 2008 uživatelem cali
Alessio Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Odesláno 12. října 2008 kibi napsal: fajn, ze jsi nikdy zbran na ulici nutne nepotreboval, vaz si toho Mladej kočka jí zrovna potřeboval a nechal jí v labuťi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se