Cyber Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Vypůjčeno k nekomerčním účelům, autor snad promine.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Taky pridam jeden pekny detail ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Taky pridam jeden pekny detail ... No budu se muset dokopat něco vyfotit. Tenhle model s kontrastními subdialy vypadá o 50% hůř, než můj ciferník ve stejné barvě se subdialy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 No budu se muset dokopat něco vyfotit.. To zni rozhodne povzbudive, pokud bys mel cas a chut, rad bych se podival i na par peknych fotek B-1 Ja nemam co a ani nevim jak to fotit, takze jsem na tom presne naopak nez ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Parádní bytelné hodinky. I ta spona vypadá jinak než ze současné produkce. Je jich škoda. Ale to už tady taky bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 No budu se muset dokopat něco vyfotit. Tenhle model s kontrastními subdialy vypadá o 50% hůř, než můj ciferník ve stejné barvě se subdialy. To mas pravdu. Dokopej se, stejne jses nemocnej a doma se nudis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 (upraveno) To mas pravdu. Dokopej se, stejne jses nemocnej a doma se nudis Vzhledem k tomu, že vím, jaké to je, když mě někdo nutí dělat v mém volném čase to, čím se živím, dovolil jsem si udělat pár fotek těchto ojedinělích Hercules grey-grey sám. Vím, že moje fota jsou nicmoc, ale je to pouhé hobby :-) Přikládám i letoun, který, patrně, dal hodinkám jméno - nebo že by to byla mystická síla a odolnost Hercula? Nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 s tímto modelem mám problém, skvěle sladěný ciferník ( indexy, umístění subciferníků, ručky ), ale nemůžu vystát zbytek, vroubkovaná luneta, tlačítka chronographu a tvar pouzdra včetně uchycení tahu mě vůbec nesedí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Nejhezčí breile, to se muší nechat. nejsou nic moc, aby bylo jasno, ale breile jsou to nejhezčí. Škoda, že to speciální uchycení tahu znemožňuje standartní řemeny, ale od toho je tu Simon, že . Zas mi přijde, že takto tah opravdu souvisí s pouzdrem, moc pěný, fakt že jo. Abych už dal gasovi úplně kontra , tak uznávám, že tlačítka chronografu jsou taková zjemněle metrosexuální, stejně jako plastická 12 - co čekat od breilí, ale hranatá tlačítka já mám rád, protože je jasné, že jsou to tlačítka a ne otáčedla, vůbec nejhorší jsou kulatá vroubkovaná tlačítka. Nejvíc na nich oceňuju to náramně přehledně vyřešený ciferník/kalibr - to je bomba. A ty krááásný fotky s malou hloubkou ostrosti - gratuluju M916. Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 ............ vůbec nejhorší jsou kulatá vroubkovaná tlačítka......... Ale proč, mně se naopak tohle provedení tlačítek líbí, vždycky mě potěší, když vidím perfektně zachovalá tlačítka třeba na Wakmannech a nebo, když jsme u těch Breitlingů tak na starých, dobrých modelech s kalibrem 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Myslím, že ta kulatá(válcová) vroubkovaná tlačítka jsou nejhoší v tom úhlu pohledu, že nejvíce připomínají otáčedla (korunku) . Nemá to s líbí/nelíbí nic společného, pouze forma vyjadřuje jinou funkci, toť jediná poznámka, hezký být můžou a taky často jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se