Coach Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Již jednou jsem zde šel pro radu a sešly se mi v tématu zajímavé návrhy, proto bych zkusil opět požádat o radu tentokrát ohledně GMT hodinek. Mé požadavky - velikost 42, ideálně 44 a více, automaty nebo manuální nátah, černý cifr bez arabských či římských číslic a pokud možno s obdélníkovými indexy bez denní komplikace, klidně i bez data, červená GMT ručka, otočná luneta v ocelové barvě s čísly 1-24, čím delší rezerva chodu, tím lépe. Cenově jsem zatím sám pro sebe nastavil limit kolem 40t, ale není to neměnné. Zatím jsem našel pár hodinek co by to zkombinováním splnily, ale pořád to není ono. Předem děkuji všem co dají nějaký návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Zodiac aerospace gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 MIDO Ocean Star Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 17 minutami, Jackie Treehorn napsal: Zodiac aerospace gmt před 9 minutami, Jackie Treehorn napsal: MIDO Ocean Star Díky za tipy, Zodiac co jsem se dival, tak Vintage Zodiac Aerospace GMT Automatic Gents Date, ktere maji čistě celou ocelovou barvu-stříbrnou; mido nemá na lunetě 1-24hod, místo toho to má na cifru a to není můj šálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 @Coach niečo cenovo nenáročné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 22 minutami, Pán času napsal: @Coach niečo cenovo nenáročné? Ja vim, ze to je vomlety tema, ale za me tohle je fakt des. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Glycine Airman... tie su 42 aj 44. Viem, nesplnaju vsetko co si predstavujes ale mas naozaj dost specificke kriteria... to naozaj snad len ten Avanger. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 13. března 2021 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 @warann za mňa sú všetky GMT des Aj v prípade pekných hodiniek tam strčia jednu škaredú ručičku, ktorá sa tam nehodí a je viacmenej zbytočná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mne slo trochu o neco jinyho, ale to je fuk. https://www.google.com/search?q=rolex+explorer+1655&tbm=isch&ved=2ahUKEwiGnsSamq3vAhUX-BoKHc9rBJQQ2-cCegQIABAC&oq=rolex+explorer+1655&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIECAAQEzIECAAQEzIICAAQCBAeEBMyCAgAEAgQHhATMggIABAIEB4QEzoCCCk6AggAOgQIABAeUOqYDFjI1gxggt8MaABwAHgBgAHNAogB5RqSAQkxMi4xNC4xLjGYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=RKdMYIbsLpfwa8_XkaAJ&bih=553&biw=375&prmd=isvn&rlz=1CDGOYI_enCZ913CZ913&hl=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 14. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 (upraveno) před 22 hodinami, Pán času napsal: @Coach niečo cenovo nenáročné? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. před 18 hodinami, warann napsal: Mne slo trochu o neco jinyho, ale to je fuk. https://www.google.com/search?q=rolex+explorer+1655&tbm=isch&ved=2ahUKEwiGnsSamq3vAhUX-BoKHc9rBJQQ2-cCegQIABAC&oq=rolex+explorer+1655&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIECAAQEzIECAAQEzIICAAQCBAeEBMyCAgAEAgQHhATMggIABAIEB4QEzoCCCk6AggAOgQIABAeUOqYDFjI1gxggt8MaABwAHgBgAHNAogB5RqSAQkxMi4xNC4xLjGYAQCgAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=RKdMYIbsLpfwa8_XkaAJ&bih=553&biw=375&prmd=isvn&rlz=1CDGOYI_enCZ913CZ913&hl=cs Steiny jsem úmyslně míjel, z podobného důvodu jako píše warann. před 22 hodinami, Liqid napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. U Wardu se mi líbí místo C65 Trident GMT jejich C60 Trident GMT 600 - jen oranž ručka a stříbrná luneta neodpovídají požadavkům, ale s tím by snad nějaký hodinář zvládl pomoci-alespoň s GMT ručkou snad. U Breitlingů jsem našel tuším Colt GMT a Avengery GMT, ale cenově se mi nedaří najít klidně i starší kousek do limitu. Jinak ještě co mi padly do oka, tak byly Omegy Seamaster GMT - pokud se nepletu, v inzerci je zde měl člen fóra snake. před 19 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Glycine Airman... tie su 42 aj 44. Viem, nesplnaju vsetko co si predstavujes ale mas naozaj dost specificke kriteria... to naozaj snad len ten Avanger. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Nesedí mi na nich ručky a cifr, ale zařadím je také do toho, co alespoň částečně splňuje kritéria. Děkuji. Upraveno 14. března 2021 uživatelem Coach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Tak prozatim jsem nasel nasledujici co splnuji alespon castecne me predstavy (Glycine nakonec vyrazeny):Breitling Colt GMTBreitling Avenger GMTOmega Seamaster GMTCh.Ward C60 Trident GMT 600 nebo C60 Abyss GMT oboji ve 42mmBall Engineer Hydrocarbon Magnate GMTJen Wardy se zatim vlezou do limitu, zbytek se mi nedari najit v rozumne cenove hladine.Pokud Vas napadne jeste nejaky model, budu rad, kdyz se podelite.DikyOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Ball Engineer Master II Pilot GMT, jen ta luneta je černá Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: Ball Engineer Master II Pilot GMT, jen ta luneta je černá Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. No na pilotky jsem puvodne nemiril, ale tyto nejsou spatne... a nyni na ne maji v Helveti akci a vyjdou na 32,5 a to uz teda je cerv v hlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Divam se, ze za stejnou cenu jako u Helveti jsou i u Tovyse, jen me zarazilo, ze Tovys ma udavanou presnost 2-4s/den, u Helveti v popisku +-15s/den, Tovys je serizuje pred odeslanim, nebo cim si vysvetlit takove rozdily? DikyOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Marketing? Ne, upřímně nevím. Ale někdo je tu mít bude, nebo alespoň zkušenost s nimi, tak snad se ozve a poradí. Já osobně bych volil něco méně profláklého, což předem vylučuje Béčka. No, jsem zvědav, jak se nakonec rozhodneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RuthNEW2 Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Možná jsem trochu mimo téma, ale fotografie, které byly prezentovány výše, se nezdají být hodinkami s poněkud pochybným designem, pokud si vážíte sami sebe, pak si takové hodinky nemůžete koupit, i když to bude investice špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Fejkonoši kolem sebe budou pořád kopat, nezabrání jim v tom ani BAN. Založí si nový profil a zase šíří svůj trapno humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se