Dr.Quartz Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Parkovat se tam dá nejlíp asi u CCM, je to pak skok, anebo v prvním ohybu Bryksový je menší parkoviště (bráno od Ocelkovy). Mimochodem pánové, nemohli jste si vybrat pro sraz příhodnější adresu - neříkají vám něco ta příjmení všech ulic kolem pizzerie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 (upraveno) pokud tam budete ještě po osmé večer, tak bych přišel se steinhart BII limited edition http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=199130 Upraveno 22. října 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Jo určitě přijď asi tam ještě budu, nebo počkám a dám druhý kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 (upraveno) jj, hrdinové mého prepubertálního knižního nadšení. A vlastně dodnes. Upraveno 22. října 2008 uživatelem Dr.Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Zatím tedy: Me2d, ONION, Alessio, Jartop ?, Kibi. Vzhledem k tomu, že již delší dobu řeším stejné dilema, tak by jsem se s dovolením také rád přišel podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 změna: pokud dorazím, a vypadá to že jo, taky bych přišel už na tu pátou - pokud nedorazím do šesti, tak jsem měl bohužel jiné povinnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 koukám, že by to stálo za to tam objednat stůl abysme se nedivili, že bude plno. Zkusím objednat 10 míst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Tak je to objednaný, na 17.00 na jméno JUNGER 10 míst a kdyby někdo chtěl dorazit, myslím, že nějaká ta židle bude už se těším, tak toho přineste batoh ať mám z čeho vybírat a pokud by náhodou někdo měl i Steinhart Triton budu rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Na mě je to dost brzo, snad se do té doby uvolním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Zkus to budu tam klidně déle, tel. na mě 777864931 stačí sms. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Zkus to budu tam klidně déle, tel. na mě 777864931 stačí sms. Jak vidíš, smrdím pořád u PC. Napiš SZ a slezem se někdy příští týden ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Bylo to fajn, jen kde zůstal onion? Tak nějak jsem spoléhal že dorazíš... byli jsme tam do 20.30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Bylo to fajn, jen kde zůstal onion? Tak nějak jsem spoléhal že dorazíš... byli jsme tam do 20.30 není všem dnům konec...a co, jaké kousky jsi tedy viděl? Povídej, přeháněj - máš už alespon trochu jasno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Jo viděl jsem toho mraky, tedy resp. z toho co jsem původně chtěl jen steinharty 44mm limitku od Bandicoota, ale nehorázně se mi zalíbili mariny na živo je to něco jiného než foto a seika samurai, nevím jestli mám Kibimu poděkovat nebo bejt na něj nas..., nene díky za ty prachy budu mít dvoje krásný hodinky na to co potřebuju a na steinharty si našetřím příště kluci mě uvedli do reality a to jsem potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 poslal jsem sz a mail na ty mariny a seika asi objednám v příštím týdnu, nevíš náhodou odkud je ten Vanil (prodejce marin)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 jsou to tvoje ruce, nos si na nich, co chces... jinak - diky, panove, za prijemny srazik... a desne se mi libilo, jak podobne jsme... jebli...? vcetne nozu, nastrojaku, zbrani, hodinek... i nazoru na potvory zensky... Škoda Kibi, zrovna s tebou sem si chtěl pokecat o těch uměních (však víš). Jestli jste to tam "otestovali", tak se tam zase co nevidět můžem sejít (to by bylo dobré určit hodinu víc dopředu). PS: že uhádnu, kdo je Me2d... PPS: že vy jste nakonec srazili stoly s děvčaty odnaproti, které jste okouzlovali nablýskanými hodinkami, že jo PPPS: Medvěde, nehodíš pokecat i na acz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 V první řadě bych chtěl poděkovat všem zůčastněným za setkání a příjemný pokec , mě to přeci jenom trošku pomohlo v rozhodování. Stowy jsou mimo můj finanční limit, Steinharty nemají mnou požadovanou datumovku, takže v této části výběru vítězí Archimede Pilot. Nicméně stále stále váhám, protože se mi zalíbili i tyto: Junkers 6524-3. Takže dilema je menší, nicméně stále trvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 jelikož nevím co je acz tak tam nechodím, můžeš mě potkat na subaru, velorexech, moto guzzi a hodinkách, víc toho nestíhám slečny jsme nepozvaly aby se hodinky neztratily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 (upraveno) Panove... hodinky na stole, noze na stole, zbrane radsi pod stolem... Kdo by koukal po slecnach... edit: je pravda ze nazorova a zajmova shoda a jednomyslnost byla podivuhodna Upraveno 25. října 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Jo viděl jsem toho mraky, tedy resp. z toho co jsem původně chtěl jen steinharty 44mm limitku od Bandicoota, ale nehorázně se mi zalíbili mariny na živo je to něco jiného než foto a seika samurai, nevím jestli mám Kibimu poděkovat nebo bejt na něj nas..., nene díky za ty prachy budu mít dvoje krásný hodinky na to co potřebuju a na steinharty si našetřím příště kluci mě uvedli do reality a to jsem potřeboval. Co tě teda na živo zaujalo víc, Steinharty nebo Archimede? A proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se