brownwld Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Zaprvé díky Bertovi, který rychle zareagoval a vytvořil "složku" v sekci Švýcarské hodinky i Blancpainu. Blancpain je moje nejoblíbenější hodinková značka, tak doufám, že se tady nějaké příspěvky budou objevovat. Rád bych všem doporučil Blancpain Blog, kde jsou skvělý recenze (například již i novinky Fifty Fathoms No Rad) a další informace. Henrik (borec co to píše) je dobrej Blancpain blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 díky za odkaz na blog, zajímavé čtení a fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Blancpain hodinky su velmi zaujimave a urcite maju svoje miesto v historii potapacskych hodiniek. Tu je jedno zaujimave video o 50 Phantoms (dufam ze tym nic neporusujem): https://www.youtube.com/watch?v=UuI6SAF1Js8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Na foru jich moc není a je to velká škoda, protože je to vážně extraliga. A to i přes to, ze jde o znovuobnovenou značku s přerušenou kontinuitou. Mě hodně berou limitky 40mm FF jako jsou No Radiation, Mil Spec, Barakuda nebo Ocean Commitment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 7 hodinami, martar napsal: Na foru jich moc není a je to velká škoda, protože je to vážně extraliga. A to i přes to, ze jde o znovuobnovenou značku s přerušenou kontinuitou. Mě hodně berou limitky 40mm FF jako jsou No Radiation, Mil Spec, Barakuda nebo Ocean Commitment... To jsme na tom stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 před 8 hodinami, martar napsal: Na foru jich moc není a je to velká škoda, protože je to vážně extraliga. A to i přes to, ze jde o znovuobnovenou značku s přerušenou kontinuitou. Mě hodně berou limitky 40mm FF jako jsou No Radiation, Mil Spec, Barakuda nebo Ocean Commitment... Tak tys jednu dobu o nakupu BP FF Bathyscape v chronu docela uvazoval, pokud si dobre pamatuju, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Ano, pamatuješ si to dobře ale nedopadlo to. A ty 40mm limitky jsou sice krásné, ale na mě fakt prťavé. No a popravdě, teď v době kovidové mám trochu jiné priority. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Zajímavost vyčtená z knihy Rolex od Gisberta Brunnera - do roku 1981 (od Fifty Fathoms 1952) měl Blancpain patentovou ochranu na lunetu otočnou v jednom směru a ostatní značky musely otáčet v obou směrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Díky - zrovna tenhle detail ohledně původu jednosměrně otočných lunet (které jako suchozemec nesnáším, protože je dnes poblblí výrobci cpou i tam kam vůbec nepatří) jsem před víkendem hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Je to síce mimo tému, no musím ochotu Blancpainu pochváliť. Nakoľko stále je trošku problém sa dostať do zahraničia a trošku som sa nudil, poslal som im žiadosť o zaslanie katalógu, keď nemôžem nad ich hodinkami slintať naživo, tak nech môžem aspoň nad ich knižkou ... písal som im v sobotu v pondelok katalóg dávali expresne FedExu a v utorok na obed mi zvonil kuriér, že mám zásielku zo Švajcu ... neskutočná odozva a za túto ochotu majú u mňa obrovské plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjpjpetr Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Výborné čtení.. Fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se