RazoR Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 První den na ruce, luneta je pecka. 39,5 mm je na mou 16,5 cm ručku ideál. 4
chief Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 On 8/23/2025 at 9:08 PM, RazoR said: První den na ruce, luneta je pecka. 39,5 mm je na mou 16,5 cm ručku ideál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super dajvery Ať slouží! velikost Já mám 43.5 na 18.5 cm zápěstí
chief Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Oris day Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
RazoR Odesláno 11. září 2025 Nahlásit Odesláno 11. září 2025 Stojící kolona na D1. Výhled je ale v pořádku 1
Arthur N. Odesláno 21. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Kupa54 Odesláno 27. září 2025 Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Kupa54 Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Záhada ukazatele dnů je rozluštěna. Platný den má v okénku žlutý index. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kupa54 Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Ještě přihodím krásné dýnko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vlcak Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 před 19 hodinami, Kupa54 napsal: Záhada ukazatele dnů je rozluštěna. Platný den má v okénku žlutý index. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super
Kupa54 Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Před hodinou, Vlcak napsal: To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super Nevěděl, šly hned do servisu a tak jsem je měl první den
bandicoot Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 (upraveno) Mám je rád. Jsou to pěkný hodinky. edit: sailcloth na rychlostěžejkách je odsud: https://timetrek.shop/?syclid=cb4144df-9e9d-4090-b8f9-f4651593ea98 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2025 uživatelem bandicoot 1 1
Arthur N. Odesláno 5. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
janjan Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 V 4. 10. 2025 v 10:37, bandicoot napsal: Mám je rád. Jsou to pěkný hodinky. edit: sailcloth na rychlostěžejkách je odsud: https://timetrek.shop/?syclid=cb4144df-9e9d-4090-b8f9-f4651593ea98 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení? Díky.
Hector_24 Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Divers Odesláno 12. října 2025 Nahlásit Odesláno 12. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
bandicoot Odesláno 13. října 2025 Nahlásit Odesláno 13. října 2025 V 12. 10. 2025 v 17:31, janjan napsal: Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení? Díky. Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju.
janjan Odesláno 14. října 2025 Nahlásit Odesláno 14. října 2025 před 10 hodinami, bandicoot napsal: Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju. Díky
bandicoot Odesláno 14. října 2025 Nahlásit Odesláno 14. října 2025 Dneska na původním origo hadru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Arthur N. Odesláno 15. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kupa54 Odesláno 15. října 2025 Nahlásit Odesláno 15. října 2025 Hra barev na ciferníku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se