hator Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Jedny Afrikány Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ponorka9 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Jak mě to čím dál víc táhne k vitážkám, tak dnes na ruce tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
ponorka9 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 1 hodinou, špelda66 napsal: Ten mesh jim teda sekne, pěkný Díky, je to ale z nouze ctnost, originál náramek je mi krátký a sehnat extra dílek dva nemožné...
Blackhawk1971 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna 13 hours ago, ponorka9 said: Jak mě to čím dál víc táhne k vitážkám, tak dnes na ruce tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to nema chybu !!! snad nejhezci racing buzoly co znam 1
Blackhawk1971 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Ja mam pouze od Orisu ty dvoje chronorisky , ten vas model mi chybi , spickovy design , ja jsem do tohoto modelu uplny blazen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
cdale Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna to nema chybu !!! snad nejhezci racing buzoly co znam Co je to prosím za shark mesh? Origo nebo after market? Odesláno z mého SM-S948B pomocí Tapatalk
cdale Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Jak mě to čím dál víc táhne k vitážkám, tak dnes na ruce tohle: http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_04/Chronoris010-2400.thumb.jpg.487b8e7542ac47a72f9ae4bf9d5ddfe7.jpgCo je to prosím za shark mesh? Origo nebo after market? Odesláno z mého SM-S948B pomocí Tapatalk
ponorka9 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Docela kvalitní no name s překlápečkou, používám ho na vícero hodinek dle nálady.
bandicoot Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Na hadru jsou lehký jak obláček a přitom mají 43mm. Mám tuhle velikost radši i pro tu pro Oris typickou datumku - rovnoramenný lichoběžník je na vintage modelech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
adam.ra Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Stáhl jsem si aplikaci WristTrack, která mi mile připomíná, že nemám jen jedny hodinky. Tak dnes Aquis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Kupa54 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Ať se to žlutí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ponorka9 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Dnes zkouším starý plecháč 18mm u spony. Docela to jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mouka013 Odesláno úterý v 19:54 Nahlásit Odesláno úterý v 19:54 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se