Spongebob Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V 1. 8. 2021 v 15:22, psycho.path napsal: Není to Lake Baikal, ale Krossneslaug na Islandu, ale snad se neurazi Sent from my iPhone using Tapatalk krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 To je nádhera Ps. Ty Aquis 400 říkám si jaká velikost by byla lepší na 18cm zápěstí 41.5 nebo ta 43.5mm? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Díky @chief nejlépe někde zkusit, jestli máš možnost, ale za mě 43,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tiez som za 43,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Díky [mention=70840]chief[/mention] nejlépe někde zkusit, jestli máš možnost, ale za mě 43,5 To je fakt, vyzkoušet a rovnou koupit Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 23 minutami, chief napsal: To je fakt, vyzkoušet a rovnou koupit Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 @chief potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra. Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 [mention=70840]chief[/mention] potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra. Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná.OK díky moc!Myslím že 43.5 by mělo být OK.Jsem zvyklý z Gshock, který jdou většinou až do 50 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Taky mám 18cm zápěstí, ale klonil bych se spíš k 41,5mm. Přijde mi to naprosto dokonalý rozměr. Ani moc, ani málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 za mě rozhodně 43,5! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 (upraveno) Nováček mezi Orisáky..zde jedna včerejší Upraveno 14. srpna 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Tož vitaj, sedí ti perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 a tak lupnu ji sem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Orisky me fast chytly🥸 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Taky suprový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 V 19. 8. 2021 v 19:05, Spongebob napsal: Taky suprový Díky:) Movember Edition na náramku. Jsem fakt spokojenej. Ty Tvoje oranžady jsou parádní. Je to ocel nebo titan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 před 8 hodinami, Adamsson napsal: Díky:) Movember Edition na náramku. Jsem fakt spokojenej. Ty Tvoje oranžady jsou parádní. Je to ocel nebo titan? Dík ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Dneska jsem tahal tyhle...a nejsou špatný musím říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se