Přejít na obsah

Jaké ORIS máte právě na ruce?

Arthur N.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 458
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@chief potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra.

Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=70840]chief[/mention] potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra.
Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná.

OK díky moc!
Myslím že 43.5 by mělo být OK.
Jsem zvyklý z Gshock, který jdou většinou až do 50

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...