Vladar91 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Ahoj, Náhodou sem natrefil na to že strapcode začal dělat tahy i pro smp, smpc. https://www.strapcode.com/collections/omega-seamaster-41mm Co vy na to? Pro mě naprostá bomba. Zatím řeším jestli nepočkat až udělají nějaké další varianty. Zatím je v nabídce jubilee a hexad, ten mi k tomu ale vůbec nesedí. Snad příjdou s něčím dalším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 (upraveno) Jejich varianty mi taky nesedí, spíš teď uvažuji uncleseiko, už ho mám na Alpinistech a Speedech a super. A cena je taky příznivější. Seamaster 300m Bracelets – Uncle Seiko Upraveno 27. března 2021 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 38 minutami, Liqid napsal: Jejich varianty mi taky nesedí, spíš teď uvažuji uncleseiko, už ho mám na Alpinistech a Speedech a super. A cena je taky příznivější. Seamaster 300m Bracelets – Uncle Seiko Uncle seiko vypadají hezčí, ale dívam se že mají piny a plechové koncovky. Strapcode má plné koncovky a hlavne šroubky místo pinů. Což je pro mě o dost lepší varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Na ty US jsem koukal, a když se podíváš na víc fotek, tak koncovky nesedí k nožičkám. K pouzdru ano, ale dohromady je to kočkopes, vypadá to jak tah z jiných hodinek. Strapcode se mi zase nelíbí tahy jako takové. Takže za mě zatím nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Jo, včera jsem na to koukal na Instagramu. Vypadá to fajn, ale já bych si počkal až budou dělat koncovky jako samice. Zase tahy, které přidají hodinkám půl cm na L2L. Ty US nesedí přesně proto, že to jsou Moon koncovky a jen přihnuté pro bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Z těch v nabídce mi přijde nejlepší ten hexad, ale mě k nim stejně nejvíc sedí buznatah Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Logo US na sponě vtipně připomíná znak Omegy, působí to pak jako pokus o fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 V 27. 3. 2021 v 12:23, Fade napsal: Jo, včera jsem na to koukal na Instagramu. Vypadá to fajn, ale já bych si počkal až budou dělat koncovky jako samice. Zase tahy, které přidají hodinkám půl cm na L2L. Ty US nesedí přesně proto, že to jsou Moon koncovky a jen přihnuté pro bondovky. Jj, to stve aj mna... Opacne koncovky su podstatne pohodlnejsie... Co sa tyka kvality, snad to v ruke nebude mat "lacny feeling"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Ne všechny US tahy mají plechové koncovky, jsou i varianty s plnými přímo na 42mm bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 3 hodinami, Tomak napsal: Ne všechny US tahy mají plechové koncovky, jsou i varianty s plnými přímo na 42mm bondovky. Jo, v březnu kdy jsme ty plechové koncovky řešili, ještě nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Já do toho US s plnejma koncovkama šel a je hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 S tahem navíc přišly i praktické věci do domácnosti, kdy jsem zrovna potřeboval koupit v hobbymarketu označení hlavního uzávěru vody (který mám kvůli vestavěné skříni na chodbě skrytý) a ono to bylo v balení od US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se